Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 22 яну 2012 23:35

Batkoto, BadBoy вижте кво батета напуснете този форум, форумът на ЛЕВСКИ, да отбора, който мразите повече отколкото да обичате вашият :) .
Аз ще спра просто да се занимавам с вас защото по- умният отстъпва, ама вие не сте от тея умните, че да се сетите да го направите :lol:
И баткото, маткото да Левски не го взеха защото намериха много по качествен и вмомента се пръскате от яд и се чудите как да се заядете :lol: , така че аре вървете да си броите побелите коси от нерви и си карайте живота. Лека ви вечер :P
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 яну 2012 23:36

Batkoto написа:този форум да не ви е бащиния тука, всеки има право да си пише стига да спазва добрия тон .. мисля, че съм достатъчно благоприличен с изключение на топките :lol:

А това мнение е по темата защото...?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 яну 2012 23:36

zlobul написа:незнам как я мислят , ама с тази защита , без нито един читав разиграващ халф и без централен нападател ми се струва , че ще берем ядове .

пп Има и друг вариант разбира се ::)) да заприличаме на барселона :)) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста :)))

Тактиката (нарочни не пиша схемата, която продължава както след Кройф да си бъде 433) носи успех на Барса защото там има наистина извънземни играчи .Левски такива няма, а и няма възможностите да си ги позволи.
Както винаги съм писал през лятото също, че в България постът мениджър е невъзможени обречен на незбежен провал така и сега го казвам, Левски няма как да е силен без типични нападатели в отбора, такива каъвто беше и самият Гонзо.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 22 яну 2012 23:38

фифи перото написа:
Batkoto написа:този форум да не ви е бащиния тука, всеки има право да си пише стига да спазва добрия тон .. мисля, че съм достатъчно благоприличен с изключение на топките :lol:

Да де,щото ги нямаш :lol:

Явно не са само те :) :) :) :)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2012 23:39

AN71 написа:
фифи перото написа:

Да де,щото ги нямаш :lol:

Явно не са само те :) :) :) :)

Е нЕма да го довършваме съвсем де;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 яну 2012 23:43

BLUE CHAMPIONS написа:
BadBoy написа:Опитай отново, нещо не ти се получи, футболът извън България ме вълнува до толкова, колкото да зная как са свършили дерби мачовете и толкова.
Почвам да те съжалявам като гледам какви "родилни" напъни правиш......

Не е ли крайно време да погледнеш заглавието на темата и да се запиташ с какво бълвочите ти са полезни в темата??? Ако няма какво да добавиш повече. просто може да си "вдигнеш парцалите" вече! Дали ме разбра :roll:

пиша това каквото се дискутира към момента, а ти точно кой беше, че да определяш кой, какво да прави във форума, модератор ли си, ибрикчия ли си, какво си, за да зная как да тълкувам постовете ти, капиш?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2012 23:57

BadBoy написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
BadBoy написа:Опитай отново, нещо не ти се получи, футболът извън България ме вълнува до толкова, колкото да зная как са свършили дерби мачовете и толкова.
Почвам да те съжалявам като гледам какви "родилни" напъни правиш......

Не е ли крайно време да погледнеш заглавието на темата и да се запиташ с какво бълвочите ти са полезни в темата??? Ако няма какво да добавиш повече. просто може да си "вдигнеш парцалите" вече! Дали ме разбра :roll:

пиша това каквото се дискутира към момента, а ти точно кой беше, че да определяш кой, какво да прави във форума, модератор ли си, ибрикчия ли си, какво си, за да зная как да тълкувам постовете ти, капиш?

Да се притеснявам ли,че имаш..ка ПИШ? :lol:

Толкова се изпусна тази вечер...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 23 яну 2012 09:53

Кво сте се раздрънчали бе ? Тара и го*ньо още са в Левски , Косьо продължава да твори схеми чрез които всяка свежа стотинка отива в джоба на тара , а парашутиста Тонев си прави пи-ар с 6-месечна селекция .Айде няма нужда .Дори прави лошо впечатление и престараването на медиите в симулирането на някакъв възход.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 яну 2012 10:01

milen.hristov написа:... Левски няма как да е силен без типични нападатели в отбора, такива каъвто беше и самият Гонзо.

ТОЧНО като тебе си мислят и в Аякс от 100г.,лангуркат си 4-3-3-то и,общо взето...ала-бала!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 яну 2012 11:39

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:... Левски няма как да е силен без типични нападатели в отбора, такива каъвто беше и самият Гонзо.

ТОЧНО като тебе си мислят и в Аякс от 100г.,лангуркат си 4-3-3-то и,общо взето...ала-бала!

не всичко проложимо на западе приложимо итук ,доказателство е безмисленият пост менидър който колкот пъти се опитаха да говъведат итук ,толкова пъти се провалиха.

Върни се в “Левски”