Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 09 мар 2023 14:27

eddie написа:Манолов, ше си купиш ли акции по 5 лв. парчето?

Не, засега съм се ограничил в дарения към сметката на НАП и ходене на мачове във ВИП ложата. КазиНаско е ултра вреден и идиот
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 мар 2023 14:29

tmanolov написа:
ugly bug написа:Подуене разтягат локуми и следят за правописа, а часовникЪТ тиктака...
Разкош !!!
:-))

Разкош :)

Тъй , тъй...
Времето тече...!
:-)))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 09 мар 2023 14:30

tmanolov написа:
eddie написа:Манолов, ше си купиш ли акции по 5 лв. парчето?

Не, засега съм се ограничил в дарения към сметката на НАП и ходене на мачове във ВИП ложата. КазиНаско е ултра вреден и идиот

На Насето много му се иска да е собственик на изчистен клуб, който после да шитне за 20-30 милки, обаче проскубаните подуенци нямат 5 лева в джоба да се изкъпят, камо ли да му пазаруват акциите. Пак не попадна на хора, дейба..

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 мар 2023 14:32

Аз искам да си купя акции.
Към кой да се обърна ?
Сашо Диков ли ще ги продава ?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 09 мар 2023 14:34

Най-грамотния от подуенци дали може да обясни как са взели лиценз за миналия сезон след подобно признание..

Чисто законово с НАП не се сключват споразумения както си го представят хората - от едната страна НАП, а от другата Левски. Извадил съм си старото споразумение. На него не пише споразумение, а разрешение за разсрочване. Накрая са всички задължения - признати и непризнати и погасителен план, а под тях стои подписа на изпълнителния директор на Агенцията по приходите. Няма подпис на Левски.

Това пак е споразумение, защото сме се разбрали с тях, но всъщност е разпореждане да плащаме. В един момент не сме го правили. Сега пак ще е разпореждане 30% от приходите, които постъпват по сметката на Левски, да отиват към НАП. Едното е временно решение, а другото - дългосрочно. За да се случи дългосрочното, трябва да мине проверката на НАП.

Как се дава лиценз срещу разпореждане.. ? Изображение Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 мар 2023 14:39

peliforewer написа:Хонда, това е официално изявление на ПФК ЦСКА, мислиш ли, че ако няма такова становище от полицията някой ще посмее да го твърди.Много интересна разработка за "авантажа" след неотсъдената дузпа срещу Де Нойер, как ти ражда главата такива щуротии не знам.

На кого да вярваме :
https://sportal.bg/news-2023030909000498295
Защото според цитираната от мен статия СДВР поема охраната и отговорността за въпросната среща.
ПФК ЦСКА не съществува от 2016г.
Сигурен ли си ,че точно и единствено това е написано в писмото на МВР?
Да не би случайно да е написано нещо от рода на " ... не можем да гарантираме безопасността, АКО НЕ БЪДАТ СПАЗЕНИ НАШИТЕ ПРЕДПИСАНИЯ..." , като предписанията са наемане на допълнителен брой служители на МВР. Кой на днешно време бяга от едни пари? Вярваш ли ,че някой ще проведе футболен мач , за провеждането на който полицията не поема отговорност? - Поне мислите ли преди да напишете поредната си глупост.
За ситуацията с де Нойер - ами ще видиш ,че след удара на де Нойер и отбиването на топката от вратаря на Локо , топката попада в Назон, който на свой ред също я рита , но и той улучва тялото на вратаря на Локо(Пд) , ако топката беше влезнала във вратата щеше ли да бъде гол? - за кой път трябва да ти обяснявам ситуации в които всичко се вижда.
Последна промяна от honda на 09 мар 2023 14:47, променено общо 1 път.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 09 мар 2023 14:43

Някой знае ли какво стана с тия мониторинги.. ?

1 юли 2020
"Левски" има лиценз за участие в следващото първенство на Първа лига в България, но "под условие". Клубът е с огромни финансови проблеми и задължения, които особено в последните месеци се увеличават.

https://corner.dir.bg/futbol/levski-vze-litsenz-za-parva-liga-pod-uslovie-i-s-trimesechen-monitoring

11 юни 2021
Всички клубове са лицензирани, но "Левски" влиза под ежемесечен мониторинг.

https://corner.dir.bg/futbol/vsichki-klubove-sa-litsenzirani-no-levski-vliza-pod-ezhemesechen-monitoring

Големо мониториране е станАло у БеФеСе-то.. на по шише уиски, курви и бело.. Изображение Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 мар 2023 14:48

Мани , ...!
Ще докарат Перуката до инфаркт...
:-)))

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 мар 2023 14:48

eddie написа:Най-грамотния от подуенци дали може да обясни как са взели лиценз за миналия сезон след подобно признание..

Чисто законово с НАП не се сключват споразумения както си го представят хората - от едната страна НАП, а от другата Левски. Извадил съм си старото споразумение. На него не пише споразумение, а разрешение за разсрочване. Накрая са всички задължения - признати и непризнати и погасителен план, а под тях стои подписа на изпълнителния директор на Агенцията по приходите. Няма подпис на Левски.

Това пак е споразумение, защото сме се разбрали с тях, но всъщност е разпореждане да плащаме. В един момент не сме го правили. Сега пак ще е разпореждане 30% от приходите, които постъпват по сметката на Левски, да отиват към НАП. Едното е временно решение, а другото - дългосрочно. За да се случи дългосрочното, трябва да мине проверката на НАП.

Как се дава лиценз срещу разпореждане.. ? Изображение Изображение

Дейба, ще ти го напиша за последен път:
- Левски има споразумение с НАП до края на 2022, по което следва да внася по 147 000 лева на месец. Това споразумение с НАП е предостатъчно пред БФС за издаване на лиценз. Левски спазва споразумението до някое си време през 2020 (лятото) - не помня точно месеца
- през април 2020 се решава, че поради възникналата грипна епидемия по света и у нас, ще има мораториум на плащанията на длъжниците, т.е. който иска да плаща - ще плаща, който не иска да плаща, ще му се трупат лухви, ама ЧСИ и ДСи не могат да му пратят
- мораториумът действа до юни 2022 (ако не ме лъже паметта, но там някъде), ерго Левски без проблем взема лицензи и за 2021, и за 2022. Това не зависи от "ний сме Левски, бааа", а от законовото положение в държавата покрай грипа, т.е. КазиНаско волно или неволно (по-скоро е второто) е минал между капките.

Събираш горните неща и разбираш защо точно сега НАП се задействаха, а КазиНаско изрева на умряло. Е, толкова е елементарно защо и как и няма никаква конспирация и прочие простотии за мисирки
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 мар 2023 14:50

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:
Aronaks написа:
ivo55 написа:
tmanolov написа:буахаха, направи ги уби :)

А бе, гении, 1 изречение, а и то е грамитически абсурд. Няма проблеми, досещаме се какво сте се опитали да напишете, но не сте успели, макар с общи усилия. И е все същата тъпотия, отричаща решенията на ФИФА и КАС, което демонстрира отново дефицита на интелектуален капацитет, за да проумеете, че ФИФА е висшия орган в света на футбола и "мненията" на феновете на клуб - евроидиот няма как да се нещо различно от ... иди**ски. :))))

Ивке, вече съм сигурен, че освен прост*тука на ГГ си и учителка по образование. Ставаш все по-добра в изказа си. Поздравления. Наистина не може да се сравнявате с никой, защото сте Литекс. И това го знаят всички.

Не знам как успяваш да ме накараш, когато комуникирам с теб, Астронавтче, да се чувствам сякаш се разхождам в парка и съм настъпил нещо с неприятна консистенция :) Такова ти е нивото и на мисъл, и на изказ.

Би ли ми посочил граматическите грешки, за да се види(открои) твоето интелектуално ниво?

Не го мъчи, нали виждаш, че е припок - достатъчно е само да видиш как пише гениИ, когато се обръща към някого в единствено число. Титан на мисълта :)

Той достатъчно сам се измъчва да търси и съчинява измишльотини.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”