eddie написа:Манолов, ше си купиш ли акции по 5 лв. парчето?
Не, засега съм се ограничил в дарения към сметката на НАП и ходене на мачове във ВИП ложата. КазиНаско е ултра вреден и идиот
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
eddie написа:Манолов, ше си купиш ли акции по 5 лв. парчето?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:ugly bug написа:Подуене разтягат локуми и следят за правописа, а часовникЪТ тиктака...
Разкош !!!
:-))
Разкош :)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
tmanolov написа:eddie написа:Манолов, ше си купиш ли акции по 5 лв. парчето?
Не, засега съм се ограничил в дарения към сметката на НАП и ходене на мачове във ВИП ложата. КазиНаско е ултра вреден и идиот
Чисто законово с НАП не се сключват споразумения както си го представят хората - от едната страна НАП, а от другата Левски. Извадил съм си старото споразумение. На него не пише споразумение, а разрешение за разсрочване. Накрая са всички задължения - признати и непризнати и погасителен план, а под тях стои подписа на изпълнителния директор на Агенцията по приходите. Няма подпис на Левски.
Това пак е споразумение, защото сме се разбрали с тях, но всъщност е разпореждане да плащаме. В един момент не сме го правили. Сега пак ще е разпореждане 30% от приходите, които постъпват по сметката на Левски, да отиват към НАП. Едното е временно решение, а другото - дългосрочно. За да се случи дългосрочното, трябва да мине проверката на НАП.
peliforewer написа:Хонда, това е официално изявление на ПФК ЦСКА, мислиш ли, че ако няма такова становище от полицията някой ще посмее да го твърди.Много интересна разработка за "авантажа" след неотсъдената дузпа срещу Де Нойер, как ти ражда главата такива щуротии не знам.
"Левски" има лиценз за участие в следващото първенство на Първа лига в България, но "под условие". Клубът е с огромни финансови проблеми и задължения, които особено в последните месеци се увеличават.
Всички клубове са лицензирани, но "Левски" влиза под ежемесечен мониторинг.
eddie написа:Най-грамотния от подуенци дали може да обясни как са взели лиценз за миналия сезон след подобно признание..Чисто законово с НАП не се сключват споразумения както си го представят хората - от едната страна НАП, а от другата Левски. Извадил съм си старото споразумение. На него не пише споразумение, а разрешение за разсрочване. Накрая са всички задължения - признати и непризнати и погасителен план, а под тях стои подписа на изпълнителния директор на Агенцията по приходите. Няма подпис на Левски.
Това пак е споразумение, защото сме се разбрали с тях, но всъщност е разпореждане да плащаме. В един момент не сме го правили. Сега пак ще е разпореждане 30% от приходите, които постъпват по сметката на Левски, да отиват към НАП. Едното е временно решение, а другото - дългосрочно. За да се случи дългосрочното, трябва да мине проверката на НАП.
Как се дава лиценз срещу разпореждане.. ?![]()
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:damyanov1963 написа:ivo55 написа:Aronaks написа:ivo55 написа:tmanolov написа:буахаха, направи ги уби :)
А бе, гении, 1 изречение, а и то е грамитически абсурд. Няма проблеми, досещаме се какво сте се опитали да напишете, но не сте успели, макар с общи усилия. И е все същата тъпотия, отричаща решенията на ФИФА и КАС, което демонстрира отново дефицита на интелектуален капацитет, за да проумеете, че ФИФА е висшия орган в света на футбола и "мненията" на феновете на клуб - евроидиот няма как да се нещо различно от ... иди**ски. :))))
Ивке, вече съм сигурен, че освен прост*тука на ГГ си и учителка по образование. Ставаш все по-добра в изказа си. Поздравления. Наистина не може да се сравнявате с никой, защото сте Литекс. И това го знаят всички.
Не знам как успяваш да ме накараш, когато комуникирам с теб, Астронавтче, да се чувствам сякаш се разхождам в парка и съм настъпил нещо с неприятна консистенция :) Такова ти е нивото и на мисъл, и на изказ.
Би ли ми посочил граматическите грешки, за да се види(открои) твоето интелектуално ниво?
Не го мъчи, нали виждаш, че е припок - достатъчно е само да видиш как пише гениИ, когато се обръща към някого в единствено число. Титан на мисълта :)
Потребители, разглеждащи този форум: JACKO и 43 госта