От ЦСКА излязоха с официална позиция след информацията, че гостуването на ЦСКА 1948 ще е на стадиона в Бистрица. "Червените" съобщават, че ЦСКА 1948 ще им предостави 250 билета. Пропуски за останалата част на стадиона няма да бъдат пускани в свободна продажба, а ще се купуват от офисите на клуба срещу предоставяне на лична карна.
Ето какво пишат от ЦСКА на официалната си Фейсбук страница:
Информация относно гостуването ни в неделя
БФС не промени решението си мачът ни на 12.03. да се проведе в Бистрица. Изразяваме недоумението си от тази твърда позиция, предвид следните фактори:
1. Официалното становище на СДВР и ГДНП е, че двубоят е рисков с опасност от ексцесии. В официално писмо, входирано във футболната централа, полицията дава мнение срещата да не се провежда в Бистрица от опасения, че не могат да се гарантират редът и сигурността на посетителите и жителите на района.
2. Кметът на Бистрица – г-н Самуил Попов, с официално писмо, входирано до БФС, също изразява своите притеснения и счита провеждането на мача за „изключително рисковано за обществения ред и сигурност“, а стадиона определя като неподходящ.
Една от емблемите на Peugeot навърши 40 год.
Една от емблемите на Peugeot навърши 40 год.
carmarket.bg
Бихме искали да информираме и за следното:
1. Представител на БФС на вчерашната официална среща между ЦСКА, клуба домакин и полицията не присъства, което намираме за крайно безотговорно.
2. Единственият аргумент, който получихме в защита на съвместното решение на футболната централа и клуба домакин, беше „запазване на спортния феърплей“. Като примери бяха изтъкнати проведените срещи с „Левски“ и „Лудогорец“ в Бистрица. Тези сравнения намираме за нелепо оправдание. Нашите многохилядни фенове приемат лично съществуването на клуб, създаден с цел да пречи, провокира и краде историята на ЦСКА, затова и отношението към тима от Бистрица се изразява много по-бурно и страстно. Това от своя страна покачва риска по време на мачове между двата отбора. И докато на ст. „Българска армия“ условията позволяват провеждането на мача поради големината, обезопасеността и най-вече липсата на гостуваща агитка, то на малкия стадион в Бистрица всички предпоставки за ексцесии са налице.
3. Клубът от Бистрица предоставя 250 билета за феновете на ЦСКА на цена от 30 лв. Пропуски за останалата част на стадиона няма да бъдат пускани в свободна продажба, а ще се купуват срещу предоставяне на лична карта от офисите на клуба. Определяме това решение като иноваторско, предвид това, че едва ли има друг клуб в света, който да не продава билети на фенове, които не познава лично. Но това пък е единственото, което можем да си обясним в цялата тази нелогична ситуация.
За финал – ЦСКА Е САМО ЕДИН!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: /анкета/Без цензура!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Мисля , че мач с Подуене през април няма да имаме...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Мисля , че мач с Подуене през април няма да имаме...
Ще сгънете цирка и към Ловеч ли? Обаче какви сте бедняци - 30 кинта за билет нямате за 300 човека - ми това са под 10 бинки, нищо пари за невисокия господин. Сигурно дневната му доза "щастие" е значително над тази сума :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Обаче не може да се отрече, че Рунтавия задник е тарикат...!
Прехвърля топката на фенювити и като хлопне кепенците ще им каже че не са давали достатъчно и вече трябва да обяви фалита..
Еваларка Насе !!!
Завинаги едни от нас !!!
Прехвърля топката на фенювити и като хлопне кепенците ще им каже че не са давали достатъчно и вече трябва да обяви фалита..
Еваларка Насе !!!
Завинаги едни от нас !!!
Да попитам по - запознатите .
Сега като увеличите капитала, мисля , че е честно да увеличите и заплатите на Наско и Мъри, нали ?
Все пак ще имат повече работа хората..!
Сега като увеличите капитала, мисля , че е честно да увеличите и заплатите на Наско и Мъри, нали ?
Все пак ще имат повече работа хората..!
Тази пресконференция беше посмешище
Това беше план Б. Интересно ми е какъв ще е план В и Г.
dedko2022 написа:Това беше план Б. Интересно ми е какъв ще е план В и Г.
План "В" си идва с буквата..!
;-)
tmanolov написа:damyanov1963 написа:ivo55 написа:В ЦСКА не се сравняваме с евроидиота по никакъв показател. Обидно ни е някак си.
И да искате не можете да се сравнявате в ЦСКА, защото сте Литекс.
буахаха, направи ги уби :)
А бе, гении, 1 изречение, а и то е грамитически абсурд. Няма проблеми, досещаме се какво сте се опитали да напишете, но не сте успели, макар с общи усилия. И е все същата тъпотия, отричаща решенията на ФИФА и КАС, което демонстрира отново дефицита на интелектуален капацитет, за да проумеете, че ФИФА е висшия орган в света на футбола и "мненията" на феновете на клуб - евроидиот няма как да се нещо различно от ... иди**ски. :))))
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- damyanov1963
ivo55 написа:tmanolov написа:damyanov1963 написа:ivo55 написа:В ЦСКА не се сравняваме с евроидиота по никакъв показател. Обидно ни е някак си.
И да искате не можете да се сравнявате в ЦСКА, защото сте Литекс.
буахаха, направи ги уби :)
А бе, гении, 1 изречение, а и то е грамитически абсурд. Няма проблеми, досещаме се какво сте се опитали да напишете, но не сте успели, макар с общи усилия. И е все същата тъпотия, отричаща решенията на ФИФА и КАС, което демонстрира отново дефицита на интелектуален капацитет, за да проумеете, че ФИФА е висшия орган в света на футбола и "мненията" на феновете на клуб - евроидиот няма как да се нещо различно от ... иди**ски. :))))
И кое му е абсурда, декларациите ви против Литекс и ГГ, че никога няма да ги припознаете ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч