Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Забавник затапчов! :)
onegavon написа:ivo55 написа:onegavon написа:С НАП работата е ясна, остава да се следи БФС да не издаде лиценз. Към момента при липсващо споразумение с НАП издаването на лиценз се явява углавно престъпление.
Бербатов взимай се в ръце! Сега е момента да свалиш Перуката. Дебни и сезирай УЕФА!
Напротив, нека им дадат лиценз, макар и в нарушение на правилата на ФИФА. Така хем пияницата начело на БФС се самодозакопава, а пък ФК НАП затвърждава имиджа си на отбор на Мафията и всяка възможна власт. И като бонус - стоят в будна кома.
Но НАП да си събира парите, ама наистина. А не наужким, както последните години, през които дълга им ... расте.
Отделно от това имам много приятели, фенове на ДИНАМО и не им пожелавам да минават през това, през което ние преминахме преди години.
Нищо няма да събере НАП ще си оперират през други сметки на друга фирма.Така правеха Гърнетата продаваха футболистите през друга фирма, а дълговете се трупаха.Каквото е за всички това и за тях да им продават общежитието,автобуса, компютрите мебелите и така.Стига с тия тарикатлъци да отиват във В група ,да си направят оздравителен план и като се оправят да си връщат професионалния статут. Като не могат да фалират пък после , ако искат да си правят ново дружество, ако не изчезват от картата.Нали са морални това е моралното.
тъп припок и морал .....точно вие да говорите за морал е смешно и жалко и нагло.
-
- Контакти:
gihuelo написа:Билетите за ЦСКА 1948 - ЦСКА - София ще струват 30 лева. Цената е за всички сектори, включително и за този на гостите. Продажбата им ще става в клубния офис на домакините. В деня на мача на касите в Бистрица билети няма да се пускат.
Цекаааааа , всички знаят какъв идиот си ! :) Няма нужда да го доказваш всеки път :)
За първи път чувам билети за мач да се продават от клубният офис на клуба домакин, билетите за гостуващият отбор винаги са се давали на отбора-гост, а мишоците от числото ще си го получат барабар с цеката.Да проверя ли Цеката на каква цена е давал билетите на братята си от Левски и Лудогорец, МИШОК.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
- Контакти:
vlong написа:Всеки си гледа интереса.
А какво ти беше мнението ,когато ги изписахте на таблото-Гост?
Много съм впечатлен, че си станал фен на числото, да беше изчакал да видиш какво ще изпишат на таблото в Бистрица.
W84me ( Блатер) ..
Това-Гост ,май е за втори път?
В Бистрица не съм видял такъв неспортсменски надпис.
Културата на собственика е определяща,нали?
О,делиорманска,гелосана мастийо!
САМО ЛЕВСКИ!
Момци, само се чудя защо се поддавате на малоумните провокации на тъпите припоци. не им пишете бре....
vlong написа:Това-Гост ,май е за втори път?
Пич, да се държиш като на Насо най-известният атрибут, освен че е заразено, явно е и нелечимо. :)
Много ниско ниво! Язък, че се водиш някакъв инфлуенсър покрай кампанията за стригане на говеда! :)
Последна промяна от dedko2022 на 08 мар 2023 22:53, променено общо 1 път.
Момчета , минавам само за да ви раздам лекарствата...
КЗЛ !
КЗЛ !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
tmanolov написа:......естествено, че четен брой е на умряло - лапсус лингва от моя страна.
"лапсус", ..... мъди! :)))))
Само пози и пара в свирката.....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Из социалните мрежи се разпространяват снимки, на които се вижда как футболни фенове изпращат запитвания до НАП с въпроси, дали и те като ПФК Левски АД могат да не си плащат задълженията.
От Агенцията следва един и същ отговор на запитванията:
„Здравейте, уверяваме Ви, че законът се прилага еднакво за всички данъкплатци. Сметките на „Левски“ са запорирани и постъпващите в тях суми се разпределят за погасяване на дълга. Дружеството няма действащо разрешение за отсрочване или разсрочване на задълженията.“
Под постовете се водят разпалени дискусии, а под един от тях отношение взе и бившият адвокат на ЦСКА Първан Първанов, който представляваше клуба в делата, спечелени в УЕФА.
Ето коментара на адвокат Първан Първанов:
„Само да обясня нещо: това буквално означава, че не само, че дружеството ПФК Левски АД има непогасени задължения към НАП, но тези задължения са дължими и в неизпълнение; като вече и принудителното изпълнение е започнало – в случая под формата на запор върху банковите сметки и разпределяне на сумите за погасяване на задълженията. Това е далеч по-сериозна ситуация от онази, заради която БФС отказа да издаде лиценз на Локомотив София и на ЦСКА през 2015.“
W84me ( Блатер) ..