Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот ananas » 16 юни 2025 18:03

Стоянов и Митков бяха горе-долу на едно ниво неотдавна. Можеше да получи шанс де е резерва при нас, но беше много важно да се налагат Фадига и Икена. Антибългарската политика е най-последователното нещо в Левски от доста време насам. Има голям шанс Рупанов да бъде пратен някъде през зимата, след като не успее да вкара в 4 поредни мача и изпусне някое положение.
ElCochino написа:П.П. Ето ти тука от твоя идол малко бисери:
https://www.youtube.com/watch?v=4Tgr0IAboVQ
Много пъти съм наричан нацист, донякъде разбираемо, но само особено тъпи парчета са ме бъркали с комунист, ти продължаваш традицията. Интересно как обиждаш на комуне и безродник, а следваш брюкселската идеология, която е също толкова прогресивна и интернационална, ако не и повече.
blue avalanche написа:Защото един юнак тук, "набива канчетата" на колегите, че с някакви българи, харесани от него по известни само на него причини, неискащи да играят в Левски, сме щели да направим някакъв Вундертим.
Причините се обясниха 100 пъти, а въпросните не искат в Левски предимно във фантазиите на празната ти глава, просто искат уважение и нормално заплащане.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2025 18:26

ananas написа:...просто искат уважение и нормално заплащане.

Уважение не се иска. Уважение се заслужава!
Дефинирай "нормално заплащане". Ама за титуляр, резерва, вратар, ЦН и т.н.
Разтягаш локуми. Ръсиш клишета. Нищо повече. Въздух под налягане.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 16 юни 2025 18:56

Уважението и доверието са абсолютно нужни, а не да критикуваш яко и да наказваш едни, а да галиш по главата Джемилита. Не да освобождаваш и да не пускаш в игра едни, а други да остават и да играят, без да са по-добри. Не да казваш на едни, че не може да искат да са титуляри, а да обещаваш същото на бразилските агенти на други. Самият Миланов, примерно, иска да е в Левски, но ти знаеш по-добре от него.
Нормално заплащане е поне същото като това, което им се предлага от Арда, Морето, Числото, Септември(отбори с по-малък бюджет за заплати) и не значително по-малко от заплатите на Лима, Бала, Сангаре и т.н., които не са по-добри от тях. Нормално е играчи, които моментало биха били едни от най-добрите в слабия ти състав(Миланов, С.Иванов, Русев, Вутов, Цонев, Христов и т.н.) да са и едни от най-добре платените. Сега ще видим как ще се отървем от Лима и дали става нещо от Рилдо и Дилдо.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 16 юни 2025 18:59

Kris_men2000 написа:Това не е форум на Левски. Това е 100 на 100 форум припок. От пет минути чета мнения и 2 часа повръщам от припошка помия. В този форум има точно 5(ПЕТ) помияра които мразят Левски и в червата. Няма такава помия като тези безродници. Сигурен съм,че дори и майките им ги мразят тези дяволски изчадия. Позор. Няма такава продажна бълвоч дори и в слънчевата система.
НЕ ПИТАЙТЕ КОИ СА .ПО ДУМИТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.ТАЗИ ПАПЛАЧ Е ЕДНОТИПНА И ПРАВОЛИНЕЙНА ЗГАН С ЕДНА ОБЩА МОЗЪЧНА КЛЕТКА ИЗПЪНАТА ДО СКЪСВАНЕ ВОДЕЩА ДО БЕЗМОЗЪЧЕН КОЛАПС.

само 5 ли? Манолката Три/сРан, Веселия... май са доста повече

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2025 19:32

1. "Нормално заплащане" е това, което отговаря на продукцията. "Продукцията" на играчи като Митков е такава, че трябва да си плаща, за да играе в Левски.
2. Тези, неоценените в Левски заради Джемили, Бала, Лима и останалите, какво направиха в другите си отбори? Късаха мрежи ли? Ловяха дузпи ли? Правеха магически финтове, спринтове, пасове?
Айде в Левски не ги оценили... А "другите"? И те ли не съзряха новите "Роналдиньо", "Зико", "Р.Карлуш", "Кафу"? Как, пък, никой не ги оцени тез "дзвизди"?
Уважението и доверието не са даденост! Те трябва да се извоюват. Всеки ден! Всяка тренировка! Всеки мач!

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 16 юни 2025 20:10

blue avalanche написа:Тези, неоценените в Левски заради Джемили, Бала, Лима и останалите, какво направиха в другите си отбори? Късаха мрежи ли? Ловяха дузпи ли? Правеха магически финтове, спринтове, пасове?

Направиха това, че спечелиха 3 купи на България, 1 титла, играха групи на ЛЕ, завършиха пред Левски за първенство и ни отстраниха за купата, направиха трансфери в Лудогорец, спечелиха 2 баража срещу Тирето и ги изхвърлиха от евротурнирите, записаха множество индивидуални сезони на по-добро ниво от Бала, Лима, Джемили, Роналдо, Сангаре, Фадига и т.н. Като гледам редица отбори ги оцениха, но ти си живееш в паралелен свят.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 юни 2025 20:20

noo написа:
tmanolov написа:
noo написа:Основната заслуга в Левски да има сносни бразилци е на Джери Перейра.

айде пак раевизми - а за Ромуло в Гьозтепе пак ли Джери има заслуги :mrgreen: Аз Мърльо съм го псувал много и в сегашния ЦСКА-София, и като национален тренер и даже смятах, че има много ксъемт с този 1/4 финал тогава, но с втория престой в Левски този човек изтри целия ми негативизъм към него и показа и доказа как с пръдня направи боя и то доста сериозна. Не знам защо му се отрича огромния професионализъм и факта, че именно той спаси Левски! И че и досега Левски кара на дооглозгване на онзи отбор на Мъри

В другия форум темата "Гьозтепе".

Там съм баннат, казах ти го вече - не съм в час с бялата линия, пардон с правата линия на Партията :geek: Но пък за краткото време между бановете там намерих приятели, с които наистина си заслужава да се виждаме и споделяме идеи. И като видях заради кого ме баннаха - бахти мишока, както и останалите мишленца покрай него, но както и да е, продължаваме напреТ :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 юни 2025 21:19

Там масово изгониха хора преди 3-4 години. И мен ме изгониха,а аз въобще не пишех там само четях за селекцията Имаше хора който пишеха за нови играчи първо там преди вестниците.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 юни 2025 21:28

NOMER14 написа:Утре къде е жребият по тв?

uefa.com

Върни се в “Левски”