Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Имам чувството ,че лятото в евротурнирите ще играем с изцяло нов отбор.Пак ще трябва да се взимат около 9 нови играчи.Тръгват си Сашо Александров,Александър Александров,Лукуч,Шведа,Костадинов,Де Ноер,Минев,Аниете,Деса и евентуално Нар.Това са почти цял отбор.9 човека.И лятото ще е голяма мъка.Пак ще се купуват един камион безработни маймуни.И пак обиграване , трупане на дългове и резили по европейските терени.Затова трябва да сменят трансферната политика.Купуваш трима качествени играча с поне 4 годишни договори и така започваш да надграждаш отбора.И след две години ще бъдем отбор конкурент на Лудогорец.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Към мен има много оферти, похвали се Лирой Лабил
Белгийският защитник Лирой Лабил явно не бърза да дава отговор дали ще приеме предложението на Левски. 25-годишният ляв бек в момента е свободен агент, след като договорът му с втородивизионния холандски тим Маастрихт изтече.
"Оставил съм всичко в ръцете на моя личен агент. Когато има нещо конкретно, той ще се свърже с мен.
Белгийският защитник Лирой Лабил явно не бърза да дава отговор дали ще приеме предложението на Левски. 25-годишният ляв бек в момента е свободен агент, след като договорът му с втородивизионния холандски тим Маастрихт изтече.
"Оставил съм всичко в ръцете на моя личен агент. Когато има нещо конкретно, той ще се свърже с мен.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- metodito
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Към мен има много оферти, похвали се Лирой Лабил
Тоя да го вземем, супер ще е, ама... Още ме е яд за Карагарен мен.
metodito написа:Тоя да го вземем, супер ще е, ама... Още ме е яд за Карагарен мен.
Колега, Карагерен да не би да ти е син или племенник, че толкова съжаляваш за ИЗГОНЕН играч от Локо Пд? Последна резерва в отбора, която искаха отбори като Нафтата, Верея, Славия и Дунав?
Тук за Огнянов се пише защо идвал и че нямало смисъл от такива трансфери, а играчът си играе редовно за Дунав, вкарва голове и прави асистенции, демек има някакви причина да го вземем, а представям си, ако играч като Карагерен дойде, тук ще стане страшно, а и не само тук.
Само теб съм те виждал във всеки твой пост да питаш за него или защо не го вземем. Нито Илиан Илиев го използва докато беше в Локомотив, нито сега Ераносят. Едва ли и двамата нищо не разбират и го държат нарочно на пейката.
metodito написа:... Още ме е яд за Карагарен мен.
Моята информация за Карагерен и Райнов е следната:
Двамата са били информирани от Ераносян, че не може да им се гарантира титулярно място и поради тази причина са били пуснати да си търсят отбори още сега (договорите им изтичаха в края на сезона).
Момчетата искат да играят редовно, ... може би това е причината да акостират в Дунав и Берое.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- metodito
- Контакти:
tevez написа:metodito написа:Тоя да го вземем, супер ще е, ама... Още ме е яд за Карагарен мен.
Колега, Карагерен да не би да ти е син или племенник, че толкова съжаляваш за ИЗГОНЕН играч от Локо Пд? Последна резерва в отбора, която искаха отбори като Нафтата, Верея, Славия и Дунав?
Тук за Огнянов се пише защо идвал и че нямало смисъл от такива трансфери, а играчът си играе редовно за Дунав, вкарва голове и прави асистенции, демек има някакви причина да го вземем, а представям си, ако играч като Карагерен дойде, тук ще стане страшно, а и не само тук.
Само теб съм те виждал във всеки твой пост да питаш за него или защо не го вземем. Нито Илиан Илиев го използва докато беше в Локомотив, нито сега Ераносят. Едва ли и двамата нищо не разбират и го държат нарочно на пейката.
А, не само Карагарен. И Кики искам отдавна да вземем.

Най-важната новина на тази трансферна зима за мен ще е преподписването на Мечката. Ляв защитник... много трудна работа. Помним Нунеш. Нищо особено, да не кажа нещо повече. Ако вземаме заместник на Веско, много трудно ще намерим без пари такъв като него...
И, да си продължа аз циклажа отпреди.

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов, който пристигна в Агия Напа преди няколко дни със спортния директор Станислав Ангелов, проведе разговори с голяма част от футболистите на "сините". Отговарящият за финансовите въпроси шеф на столичани говори предимно с играчите, чийто договори изтичат и с тези, на които се търси вариант да се прекратят взаимоотношенията, като шведа Симон Сандберг. Опитният вратар Боян Йоргачевич и най-добрият защитник за 2016 година Димитър Пиргов също имаха среща на четири очи с него.
Тимът на Елин Топузаков има доста футболисти, чийто контракти изтичат след шест месеца. Това са Георги Костадинов, Веселин Минев, Джереми де Ноойер, Александър Александров, Антонио Аниете и Сашо Александров.
Иванов започна работа в Левски през септември, когато Спас Русев пое властта. Той смени на поста Константин Баждеков, който заемаше тази позиция близо две десетилетия. По-късно стана ясно, че двамата с Диана Иванова са изпълнителни директори на Левски, като отговарят за различни неща.
http://www.sportal.bg/news.php?news=645042
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Тези футболисти вече могат да преговарят официално с други отбори, след като им остават по-малко от шест месеца до края на договорите им.
нормално ли е това ?
здравейте колеги от известно време чета и слушам че Антонио Вутов ще ходи в "Ботев"..........та искам да попитам дали това е нещо нормално ...не стана ли практика "Левски " с лека ръка да се отказва от свои юноши ??? ...........как и по какъв начин ще се стимулират другите момчета от школата след като е ясно че голям % от тях ще потънат в забрава
Няма да изреждам колко и кои футболисти са излезли от тази школа и къде са те сега ...........Знам че голяма част от вас ще и опонирате /и с право до някъде /.....че тези момчета не са кой знае каква класа за първият отбор ...и все пак си мисля че не може с лека ръка да се изпускат добри футболисти при това млади при това от нашата школа
Няма да изреждам колко и кои футболисти са излезли от тази школа и къде са те сега ...........Знам че голяма част от вас ще и опонирате /и с право до някъде /.....че тези момчета не са кой знае каква класа за първият отбор ...и все пак си мисля че не може с лека ръка да се изпускат добри футболисти при това млади при това от нашата школа
Re: нормално ли е това ?
ами момчето не иска в левски бе,а и много не вярвам да ходи в ботев ,тъпи журналистически писания