Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот sin4ec » 21 юни 2016 20:59

Nuke написа:Па тук сте иначе нобелов лауреат до нобелов лауреат. Не търпя някой да ми нарежда. Метани също не правя никому. Подкрепям Люпко, и ще го подкрепям през цялото време, докато е треньор на Левски, защото му имам доверие. Дали на един, двама, трима...това им харесва - ни най-малко не ме вълнува.

Никой не ти нарежда, тука не е казарма. Подкрепяй си който искаш, но не давай акъл на другите какво да мислят. Всеки има глава на раменете.
Много сини фенове пък му нямат доверие, и с основание. И чакат със свито сърце мача в Словения, щото не е особена тайна какво ще се случи там. Трагедия и нови песни из бг стадионите-ето какво ще се случи с треньор, лъхащ на алкохол от сутринта и с проблем да научи 20 имена кой кой е! Видяхме му феноменалния футбол в два мача-блъскане на топката напред и там каквото стане. И две загуби.
Сбърках в прогнозата си-не третия, а четвъртия му мач ще е последен в Левски. След загубата в Словения ще има и загуба насред Герена.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юни 2016 21:04

Ако се изложи, обещавам да призная, че не съм бил прав.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 юни 2016 21:12

Nuke написа:Ако се изложи, обещавам да призная, че не съм бил прав.

Пич, тия мачове с Марибор съм ги гледал! Не ти, аз вече съм обещал нещо за Люпко, ако не се случи апокалипсиса... и ще съм много радостен да стане така. Но не вярвам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юни 2016 22:15

sin4ec написа:
Nuke написа:Па тук сте иначе нобелов лауреат до нобелов лауреат. Не търпя някой да ми нарежда. Метани също не правя никому. Подкрепям Люпко, и ще го подкрепям през цялото време, докато е треньор на Левски, защото му имам доверие. Дали на един, двама, трима...това им харесва - ни най-малко не ме вълнува.

Никой не ти нарежда, тука не е казарма. Подкрепяй си който искаш, но не давай акъл на другите какво да мислят. Всеки има глава на раменете.
Много сини фенове пък му нямат доверие, и с основание. И чакат със свито сърце мача в Словения, щото не е особена тайна какво ще се случи там. Трагедия и нови песни из бг стадионите-ето какво ще се случи с треньор, лъхащ на алкохол от сутринта и с проблем да научи 20 имена кой кой е! Видяхме му феноменалния футбол в два мача-блъскане на топката напред и там каквото стане. И две загуби.
Сбърках в прогнозата си-не третия, а четвъртия му мач ще е последен в Левски. След загубата в Словения ще има и загуба насред Герена.

Ти от състав с неудачници, привлечени от неудачник какви резултати очакваш. Защо като са такива качествени играчи Гонзо не си ги вземе в Черно море, защо не си върне Бурабия и ни отърве от него. Със Стойчо резултатите в последните два мача щяха да са същите.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 21 юни 2016 22:19

sin4ec написа:
Nuke написа:Ако се изложи, обещавам да призная, че не съм бил прав.

Пич, тия мачове с Марибор съм ги гледал! Не ти, аз вече съм обещал нещо за Люпко, ако не се случи апокалипсиса... и ще съм много радостен да стане така. Но не вярвам.

Синчец след месец ще трябва да се извиняваш на ЛЕВСКИ и Любко за тази злоба която сипеш сега срещу тях.Карай по спокойно защото срама ще е голям после.Тези които плюеш сега след месец ще ти носят огромна радост и гордост ,че си левскар.Стои на сянка и го давай по леко ,че кръвното не е лесна рабора.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 22 юни 2016 07:35

Някой да говори,че Люпко е виновен за резултатите в последните мачове,означава,че хал хабер си няма от футбол.А оттук нататък ще го видим.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 22 юни 2016 10:29

Гледам форума и виждам, че платените девойки са на линия /всички знаем как се наричат/ Тука е любимата ми красавица с тъмни очилца и снимана на празен стадион. Прокарва се опорната точка СТОЙЧО И ГОНЗО това ни завещаха , затова ще се провалим. С Тототнев партийния секретар само за смях ще ставаме. Но платените девойки повтарят мантрата , че Борисов и гроб са ни спасили за разлика от чорбетата. Ама реалността е друга чорбетата без дългове в новата група не и знам името , а ние все същите смешници с перчемлията на чело. Интересно по нова година какво ще общава.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 юни 2016 11:14

filcolins написа:Гледам форума и виждам, че платените девойки са на линия /всички знаем как се наричат/ Тука е любимата ми красавица с тъмни очилца и снимана на празен стадион. Прокарва се опорната точка СТОЙЧО И ГОНЗО това ни завещаха , затова ще се провалим. С Тототнев партийния секретар само за смях ще ставаме. Но платените девойки повтарят мантрата , че Борисов и гроб са ни спасили за разлика от чорбетата. Ама реалността е друга чорбетата без дългове в новата група не и знам името , а ние все същите смешници с перчемлията на чело. Интересно по нова година какво ще общава.

Всъщност реалността наистина е друга... Литекс и Чавдар ще бъдат в новата група, а не тези, които си написал. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 22 юни 2016 11:45

filcolins написа:Гледам форума и виждам, че платените девойки са на линия /всички знаем как се наричат/ Тука е любимата ми красавица с тъмни очилца и снимана на празен стадион. Прокарва се опорната точка СТОЙЧО И ГОНЗО това ни завещаха , затова ще се провалим. С Тототнев партийния секретар само за смях ще ставаме. Но платените девойки повтарят мантрата , че Борисов и гроб са ни спасили за разлика от чорбетата. Ама реалността е друга чорбетата без дългове в новата група не и знам името , а ние все същите смешници с перчемлията на чело. Интересно по нова година какво ще общава.

Определено си прекалил!
Не знам с кое, но си прекалил!
Първо, не е редно да наричаш левскари с обидни епитети.
Второ, Стойчо ако беше на чак такова космическо ниво, на каквото го описвате, щеше за година и половина в Левски да е направил чудеса, та даже и с наличните проблеми.
Трето, като бъркаш политиката във футбола ще ми се наложи да го кажа и на теб, както и на много такива преждеписали - Корнелия Нинова е левскарка, отиди я накарай да издържа Левски и аз ще преглътна факта, че е комунистка и също има вземане-даване с Пеевски и Югозападния Булгартабак. Да оставим това, убеди Черепа, който е сват на Софиянски да поеме Левски и ще преглътна факта, че също има евентуално нечисти финансови потоци минали през него.
Я престанете да се правите на ущипани невести, дето не са лягали с мъж при условие, че всяка вечер се катерите на него!
Накрая ще ти кажа, че "чорбетата" могат от утре да припознаят Барселона, Реал и Атлетико наедно, а после да присъединят към него и Байрен Мюнхен, но от това няма да станат пак същото ЦСКА, ПРОСТО ЩЕ СА ПРИПОЗНАЛИ НЯКОЙ, КОЙТО Е ДРУГ НО Е И ТЕ!
Написаха ти го - Чавдар и Литекс!
Айде мерси, та дори и без дългове, това мръсно петно "чорбетата" няма да го измият никога, та ако ще кожата да си свалят оттук нататък!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юни 2016 12:33

ivaka написа:
Стойчо ако беше на чак такова космическо ниво, на каквото го описвате, щеше за година и половина в Левски да е направил чудеса, та даже и с наличните проблеми.

Колега, проблема е, че когато Стоев каза, че нямаме класата и средствата да се борим с Лудогорец, настана кански рев.
А сега сръбската парцуца вика, че в "Тима липсва класа и Марибор са фаворит", ни вопъл, ни-стон.
Що тъй ?

Значи излиза, че когато С.С. ни беше треньор, играчите ставали, ама той не ставал.
Сега излиза, че играчите са менте, и супер-специалистът Петрович, ще се мъчи с тех.
Не са хубави двойните аршини, ама никак.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”