Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот honda » 07 мар 2023 14:59

BRF написа:
tmanolov написа:Я пак - кога НАП ни е казал, че сме във фалит? Апропо, ето ти едно нещо, с което можеш да си сигурен, че вървим към фалита - КазиНаско прееба ситуацията с "безрочно и безвъзмездно" ползване на "Георги Аспарухов", което значи, че ако фалираме, ще могат спокойно да ни направят един "търг" като вашия, на който нашето тире да бъде единственият участник - честна и справедлива работа. Ако все още си беше "безрочно и безвъзмездно" , то това право умираше заедно с приобретателя си - умен е КазиНаско, умен и със зависимости...

Не съм сигурен в нищо,докато не ви изхвърлят справедливо във В група заради дългове!Уж си интелигентен човек,според теб НАП има ли нужда да ви прави няколко месеца ревизия за да разбере размера на вземанията си?Според мен просто ви дава още малко време ако ще правите още някакви мишкувания преди да ви обяви в справедлив фалит!
Относно стадиона,надявам се да остане за ползване от лефски за да не се превърне в поредния МОЛ!Аз съм от Бургас и картинките на стадионите Черноморец и Нефтохимик са доста драматични,на мен ми се къса сърцето като минавам покрай тях!

Мисля, че преди няколко дни сам призна ,че не разбираш от материята. Тогава защо се опитваш да коментираш материята , която нито разбираш, нито познаваш .
Просто ставаш за смях- съжалявам ,че трябва да го кажа.
Между другото не се ли научихте, че според Устава на БФС , ФК ,който фалира престава да съществува.
Не е необходимо да си юрист - просто малко се ограмотете.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 мар 2023 15:01

onegavon написа:Мен лично ме устройва НАП да им прибира 30% от приходите. Видя се ,че феновете няма да платят събрали са за 10 дена едва 168 000 лв.Да седят на пост и молитва 5 години и без евротурнири за да си изкупят греховете.След това още 5 години да платят на Божков задълженията и са свободни.

За мен това дето си го написал е хиляда пъти за предпочитане пред това ,което направихте вие.
Преди около 10-на година с теб имахме спор - кой ще фалира първи Левски или ЦСКА? - кой позна:)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 07 мар 2023 15:03

damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:Лефскарче, я кажи на кой комунист е тоя флаг. Па и на червен фон, неговата комунистическа мама.

Изображение

Няма такъв отбор с такава емблема. Вие защо запазихте петолъчката и като Литекс?

Другарю парнаджия , тормозят ли те ?
Да ги помоля ли да престанат ?
:-/

По изтормозени от вас не виждам.
И вземи се образовай поне малко, кюмЮрджио.

Гледай да не патладясаш .
Ценен си ми !

КюмЮрджийския жаргон не го разбирам.

Знаех си че ще клъвнеш !
Виж сега съм пропуснал запетая..
Дай и за петолъчката, бюста на Сталин (без изрезки от вестници) и как кака Цоли е носила вода на затворниците.
:-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 мар 2023 15:04

honda написа:
BRF написа:
tmanolov написа:Я пак - кога НАП ни е казал, че сме във фалит? Апропо, ето ти едно нещо, с което можеш да си сигурен, че вървим към фалита - КазиНаско прееба ситуацията с "безрочно и безвъзмездно" ползване на "Георги Аспарухов", което значи, че ако фалираме, ще могат спокойно да ни направят един "търг" като вашия, на който нашето тире да бъде единственият участник - честна и справедлива работа. Ако все още си беше "безрочно и безвъзмездно" , то това право умираше заедно с приобретателя си - умен е КазиНаско, умен и със зависимости...

Не съм сигурен в нищо,докато не ви изхвърлят справедливо във В група заради дългове!Уж си интелигентен човек,според теб НАП има ли нужда да ви прави няколко месеца ревизия за да разбере размера на вземанията си?Според мен просто ви дава още малко време ако ще правите още някакви мишкувания преди да ви обяви в справедлив фалит!
Относно стадиона,надявам се да остане за ползване от лефски за да не се превърне в поредния МОЛ!Аз съм от Бургас и картинките на стадионите Черноморец и Нефтохимик са доста драматични,на мен ми се къса сърцето като минавам покрай тях!

Мисля, че преди няколко дни сам призна ,че не разбираш от материята. Тогава защо се опитваш да коментираш материята , която нито разбираш, нито познаваш .
Между другото не се ли научихте, че според Устава на БФС , ФК ,който фалира престава да съществува.

Няма какво да се ограмотявам,просто ще чакам да ви вземат лиценза и да ви изхвърлят във В група като начало!Ще ви чета с интерес тогава във форума и ще гледам да не се намесвам!Предполагам,че хора като теб рязко ще им свърши времето за писане тук!
По принцип с комунисти правещи се на антикомунисти избягвам да комуникирам,но за теб ще направя изключение!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 мар 2023 15:05

Петев СъблеченЬ - Презареждане ->
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 мар 2023 15:08

ivo55 написа:Ти, ако имаше някакво ниво, щеше да знаеш, че геометрично равностранния вдлъбнат декагон е често срещана идеограма в съвременната култура и е въведена по-специално за знамето на Съединените щати в „Закона за знамената“ от 1777 г. Тоест не е нечия собственост. А ЦСКА е прието, че е създаден 5 май 1948 година и феновете му никога, ама никога не са твърдели, че по времето на комунизма са били репресирани или нещо такова. Защото не страдат от шизофрения.

Би трябвало да знаеш ,че червената петолъчка е сатанински символ , много преди да стане символ на комунизма. И между другото е избрана напълно целенасочено за символ на комунизма като контрапункт на християнския кръст.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 07 мар 2023 15:20

honda написа:.. Убит без съд и присъда от вашите създатели...
Необходимо ли е да продължавам? :)

Радвам се, че опитите ви да забремените мъжко говедо продължават..
След като повече от 30 години безуспешно издирвахте Указа на БКП, гледам че вече сте минали на някакви митични "създатели-убийци", чиято единствена вековна цел е да слагат пръчка в колелото на прогреса на милиционерското недоразумение от Подуене.. що се отнася до "вековно" Подуене, нека припомним отново, някои добре известни факти!

Изображение

Изображение

Наблегни на фразата ".. напълно нови физкултурни организации.", г-н Фен на Лефски АвтентиченЪ

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 мар 2023 15:24

honda написа:
BRF написа:

A бе, а ти някога ще напише ли едно вярно нещо, или пък нещо, което да го докажеш, а да не е голословно? :)))

За теб, специално, още 1 път - БФС, макар и начело с корумпиран пияница - бивш футболист на ФК НАП, ака ФК Левски, ака ФК Левски Спартак, ака Динамо София, е една малка футболна федерацийка, член на на УЕФА, съответно член на ФИФА. А ФИФА в стотици свои решения, 2-3 от които по повод казуси, свързани с ЦСКА, официално е посочвало, че футболен клуб не е равнозначно на търговското дружество, посредством което един или друг футболен клуб оперира в търговския оборот. Напротив, търговското дружество може да се сменява, включително е възможно футболен клуб да няма в структурата си търговско дружество изобщо. И към днешна дата в България конкретно има множество футболни клубове, които нямат търговски дружества в своята структура.
В тази връзка ФК ЦСКА, макар и опериращо вече посредством съвсем различно търговско дружество в търговския оборот, бе осъдено неколкократно да заплати дългове, генерирани в рамките на сделки, страна по които е търговското дружество, което е в процедура по обявяване на несъстоятелност и между впрочем още не е заличено от Търговския регистър.

Но предполагам, че разбирането на тези няколко изречения изискват какапацитет, с който не разполагаш, съжалявам те за което. Можеш да си дърдориш тъпотии, колкото си искаш, те определят единствено ... твоето ниво.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 мар 2023 15:30

ivo55 написа:И ако я сменим какво ще стане? Ще изкривим времевата реалност?
Фактите са, че през по-голямата част от управлението на тоталитарния режим футболен клуб ЦСКА е бил ведомствен футболен клуб към Министерство на отбраната, а любимият ти на теб клуб е бил ведомствен към Министерството на вътрешните работи. Просто история. За феновете в наши дни това е просто история. Абсурдът е само при вас, че се опитвате да си напишете нова история, за някакви пропагандни цели. А за нас историята е история.
Това с Литекс, Чавдар, АС 23, Септември, не знам какво си, защо мислиш, че трогва някого?

Още един дето не е запознат с историята. Първо ЦСКА не е бил ведомствен ФК към МНО, а поделение на МНО. Като е централно такова ,което може във всеки един момент можеше да привлича всеки един военнослужещ- това важеше не само за футбола.
Явно не знаеше ,че според ЗВВС всеки един български пълнолетен гражданин на възраст под 55 години можеше да бъде привлечен в редовете на БНА за неопределен период от време. Като ЦСКА имаше абсолютна доминираща роля спрямо останалите военни отбори - Ботев(Пд)(Тракия) , Сливен, Черно море, ЛокомотивГО на моменти Берое и Етър.
Между другото със заповед на М.Балев ЦСКА ( тогава ЦФКА Средец участва в А група в периода 1986-1990г напълно незаконно ). В този период ведомствените отбори са забранени , като е направено едно изключение.
Явно не знаеш ,че Левски от отбор на МВР - 16 години . От 1969 до 1985г. Като единствено в периода на А.Солаков ,който е малко повече от 2 години . Левски ползва някакви привилегии от МВР. През останалото време Левски не е с нищо повече от останалите "милиционерски" отбори - не може да привлича милиционерски играчи. Примерно национални състезатели като Пл.Гетов, М.Уруков, Л.Танев, Ив.Петров, С.Борисов отиваха по заповед отгоре не в "милиционерския" Левски ,а в "армейския" ЦСКА. Нещо май няма логика ,а :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 мар 2023 15:32

ivo55 написа:
honda написа:
BRF написа:

A бе, а ти някога ще напише ли едно вярно нещо, или пък нещо, което да го докажеш, а да не е голословно? :)))

За теб, специално, още 1 път - БФС, макар и начело с корумпиран пияница - бивш футболист на ФК НАП, ака ФК Левски, ака ФК Левски Спартак, ака Динамо София, е една малка футболна федерацийка, член на на УЕФА, съответно член на ФИФА. А ФИФА в стотици свои решения, 2-3 от които по повод казуси, свързани с ЦСКА, официално е посочвало, че футболен клуб не е равнозначно на търговското дружество, посредством което един или друг футболен клуб оперира в търговския оборот. Напротив, търговското дружество може да се сменява, включително е възможно футболен клуб да няма в структурата си търговско дружество изобщо. И към днешна дата в България конкретно има множество футболни клубове, които нямат търговски дружества в своята структура.
В тази връзка ФК ЦСКА, макар и опериращо вече посредством съвсем различно търговско дружество в търговския оборот, бе осъдено неколкократно да заплати дългове, генерирани в рамките на сделки, страна по които е търговското дружество, което е в процедура по обявяване на несъстоятелност и между впрочем още не е заличено от Търговския регистър.

Но предполагам, че разбирането на тези няколко изречения изискват какапацитет, с който не разполагаш, съжалявам те за което. Можеш да си дърдориш тъпотии, колкото си искаш, те определят единствено ... твоето ниво.

Увеличи си дозата на успокоителните.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”