BRF написа:tmanolov написа:Я пак - кога НАП ни е казал, че сме във фалит? Апропо, ето ти едно нещо, с което можеш да си сигурен, че вървим към фалита - КазиНаско прееба ситуацията с "безрочно и безвъзмездно" ползване на "Георги Аспарухов", което значи, че ако фалираме, ще могат спокойно да ни направят един "търг" като вашия, на който нашето тире да бъде единственият участник - честна и справедлива работа. Ако все още си беше "безрочно и безвъзмездно" , то това право умираше заедно с приобретателя си - умен е КазиНаско, умен и със зависимости...
Не съм сигурен в нищо,докато не ви изхвърлят справедливо във В група заради дългове!Уж си интелигентен човек,според теб НАП има ли нужда да ви прави няколко месеца ревизия за да разбере размера на вземанията си?Според мен просто ви дава още малко време ако ще правите още някакви мишкувания преди да ви обяви в справедлив фалит!
Относно стадиона,надявам се да остане за ползване от лефски за да не се превърне в поредния МОЛ!Аз съм от Бургас и картинките на стадионите Черноморец и Нефтохимик са доста драматични,на мен ми се къса сърцето като минавам покрай тях!
Мисля, че преди няколко дни сам призна ,че не разбираш от материята. Тогава защо се опитваш да коментираш материята , която нито разбираш, нито познаваш .
Просто ставаш за смях- съжалявам ,че трябва да го кажа.
Между другото не се ли научихте, че според Устава на БФС , ФК ,който фалира престава да съществува.
Не е необходимо да си юрист - просто малко се ограмотете.