Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот bubka » 06 мар 2023 16:48

шивача написа:
Коментира се също, че акции могат да се купят само от настоящите акционери и до 150 души нови акционери. Каква е всъщност истината?
- Да, „Левски“ е акционерно дружество, което не е публично. Законът ограничава възможността клубът да обяви публично предлагане на акции, без спазване на изискванията на ЗППЦК и европейските регламенти, т.е без публикуване на проспект. В стратегически план и в рамките на следващите 4-5 години дружеството може да изготви проспект, когато е готово.

150 телета само ще заколи уважавания покерджия г-н Наско Сираков....

Това в удебеленото звучи обнадеждаващо за говедата ;д.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 мар 2023 16:55

bubka написа:
шивача написа:
Коментира се също, че акции могат да се купят само от настоящите акционери и до 150 души нови акционери. Каква е всъщност истината?
- Да, „Левски“ е акционерно дружество, което не е публично. Законът ограничава възможността клубът да обяви публично предлагане на акции, без спазване на изискванията на ЗППЦК и европейските регламенти, т.е без публикуване на проспект. В стратегически план и в рамките на следващите 4-5 години дружеството може да изготви проспект, когато е готово.

150 телета само ще заколи уважавания покерджия г-н Наско Сираков....

Това в удебеленото звучи обнадеждаващо за говедата ;д.

Кво са 4-5г? Дамянов ще ходи с бастун, а може и с памперс?! Да не дава Господ! Тманолов ептен ще е изветрял! 1914.0878 още ще чака спецът от село Кюмюрджии да си подаде оставката, вмче ще е натрупал омега 3 мастни киселини, така че мозАка да му заработи правилно и тн и тн.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 мар 2023 16:56

BRF написа:Даваше вид на разумен интелигентен човек,ама се оказа стандартно,злобно говедо!

И що тъй с лошо? За теб да съм казал нещо? Кое е лъжа в изброеното от мен - че собственикът ви е от помашките села, че ловчанските помаци са втората най-голяма група след родопските (чел съм много по темата) или че е странно за човек, пишеш Очудвам се, да се смее на друг, че написал кюмУр? А че сте фенове на Литекс (ребрандиран) е само бонус - аз лично не разбирам припознаването на друг отбор и, понеже Левски уверено върви по стъпките на умрялото дружество с нашия Лупи, пардон КазиНаско начело, от мен припок няма да стане. Апропо, шивача е христоматиен пример в тази насока, а вие, с полубойкота ви, прекратен по неясно какви причини, освен финикийски - съвсем. И това го казвам от позицията на човек, който е бил на повече евромачове на умрялото дружество от поне половината ви сегашна агитка
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 мар 2023 17:19

tmanolov написа:
BRF написа:Даваше вид на разумен интелигентен човек,ама се оказа стандартно,злобно говедо!

И що тъй с лошо? За теб да съм казал нещо? Кое е лъжа в изброеното от мен - че собственикът ви е от помашките села, че ловчанските помаци са втората най-голяма група след родопските (чел съм много по темата) или че е странно за човек, пишеш Очудвам се, да се смее на друг, че написал кюмУр? А че сте фенове на Литекс (ребрандиран) е само бонус - аз лично не разбирам припознаването на друг отбор и, понеже Левски уверено върви по стъпките на умрялото дружество с нашия Лупи, пардон КазиНаско начело, от мен припок няма да стане. Апропо, шивача е христоматиен пример в тази насока, а вие, с полубойкота ви, прекратен по неясно какви причини, освен финикийски - съвсем. И това го казвам от позицията на човек, който е бил на повече евромачове на умрялото дружество от поне половината ви сегашна агитка

Нямам спомен да съм се подигравал на някого за правопис!Самия аз често пиша през телефон и без редактор!Не го мисли много,ти обиждаш редно и да те обидят!Аз не се засягам от вашите елементарни простотии,едва ли и ти се засягаш!Кое от казаното от мен не е истина-злобен си към ЦСКА и феновете и това си е твое прави!Гледах те в Стани богат,затова казвам,че даваш вид на интелигентен и съм сигурен,че си,но явно тук изпростяваш което си е твое право!Аз само констатирам!Ако искаш си прегледай писанията и ще установиш,че правиш доста грешки в написаните редове!
Предполагам ти се е ходило на готини мачове и затова си гледал ЦСКА!
Колкото какво ще стане като фалирате заслужено,ще прецениш като/ако се случи!
Последна промяна от BRF на 06 мар 2023 17:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 мар 2023 17:20

шивача написа:
BRF написа:
tmanolov написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
d.milanov написа:кюмЮрджия

Ами никога не съм бил такъв, нормално е да го сбъркам.

Сега вече е ясно от къде идва "Щампиони"
:-)))))))

Не че нещо, ама веднага си личи помашкото начало на феновете на ЦСКА-София (София) - все пак, след родопските най-известни са т.нар. ловчански помаци :) Пък е и малко странно човек, който пише Очудвам се, да се подиграва на друг, че не знае правилното изписване на турска чуждица в родния ни език :)

Даваше вид на разумен интелигентен човек,ама се оказа стандартно,злобно говедо!

Братле, тея всичките си представи кво им е? ЦСКА се бори за титлата, има шанс скоро да почнем стадиона си, а ментака на Лафчис отново е пред закриване:))) Да са им живи и здрави жлъчките!

Нали победиха след 5 месеца мъки,очаквах да сс щастливи!Ей и план ще им правят от НАП и така!Само хубави неща,новия нападател им е голова машина,пълни са с национали!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 мар 2023 17:54

BRF написа:
damyanov1963 написа:
d.milanov написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:Дамаджанов , ти да не си парнаджия в някое училище ?

Ако аз съм парнаджия, ти си кюмурджията.

кюмЮрджия

Просто си тъп!Дали го написах правилно?

Не се прави на българин. Научи българската граматика, тогава ще приемем, че си българин.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 06 мар 2023 18:13

Гледам една г-жа Беладона при Ники Кънчев..
Че се сетих за оня заплес..!!
Къде изчезна тоя юнак ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 мар 2023 18:16

krumeto написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
d.milanov написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:Дамаджанов , ти да не си парнаджия в някое училище ?

Ако аз съм парнаджия, ти си кюмурджията.

кюмЮрджия

Не се прави на българин. Научи българската граматика, тогава ще приемем, че си българин.

Разградско говедо ще дава оценка дали съм Българин!Да се смея ли ,да плача ли?!?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 мар 2023 19:13

Колеги, да обърна внимание на една премълчавана измама - подуянци от известно време не правят основните си плащания през фирмата, с която са взели лиценз от БФС, а през други търговски дружества. Което е данъчно престъпление и брутално нарушение на условията по професионалния им лиценз.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 мар 2023 19:26

BRF написа:
krumeto написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
d.milanov написа:
damyanov1963 написа:Ако аз съм парнаджия, ти си кюмурджията.

кюмЮрджия

Разградско говедо ще дава оценка дали съм Българин!Да се смея ли ,да плача ли?!?

С тези две прости изречения напълно доказа, че не си българин. Петнадесет думи, пет грешки!
Не пиши, ставаш за смях на форума!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”