dedko2022 написа:Манолка, леко си презобал ми се струва. С обидни квалификации не звучиш по-убедително, а напротив - изглеждаш смешно. Изглеждаш ми като представителна извадка от онези, които скандират на всеки мач "умрете селяни"!
Интересно как си плащате, а от НАП казват, че нямате действащо споразумение, защото то е нарушено!?
Деде, кажи кой пореден ник ти е този :)
Ще пиша бавно, защото знам, че не осмисляте бързо - НАП черно на бяло казват, че не изпълняваме споразумението, защото не плащаме уговорените суми по него - обясних ти защо. Това не значи, че не сме плащали изобщо, а че не сме платили според уговореното в споразумението, т.е. платили сме непълно, когато изобщо сме плащали - така сме преценили, че докато трае грипа, не може да ни барнат, затова сме чистили към Киселяка и насрания, както и разни други знайни и незнайни. Затова си тече една прекрасна лихва - над половин милион всяка година, затова и дългът си расте. Затова и споразумението е прекратено и вече го няма и, ето ти нещо за твоите оранжади - в момента всичките ни сметки са запорирани (това го говорих 50 пъти, че от края на 2022 ше ядем дебелия, понеже сме много велики) - не 30%, както лъже наш Насо, а 100% е запорирано всичко. Това, щото сме пичове.
Добре, че сме феновете и Мъри, че ако зависеше от КазиНаско, отдавна да сме фалирали