шивача написа:obi4am_pirin написа:Замислям се... Мога ли да кажа, че Лудогорци са ни абонати!Колко отбора могат да се похвалят с победИ срещу тях в последно време?
Чудесна победа! Зарадвахте освен вас си, още половин България.
Повече ->
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:obi4am_pirin написа:Замислям се... Мога ли да кажа, че Лудогорци са ни абонати!Колко отбора могат да се похвалят с победИ срещу тях в последно време?
delqnski47 написа:шивача написа:obi4am_pirin написа:Замислям се... Мога ли да кажа, че Лудогорци са ни абонати!Колко отбора могат да се похвалят с победИ срещу тях в последно време?
Повече ->
1914.1902 написа:W84me написа:шивача написа:ugly bug написа:Моля ви обърнете внимание и на подуенската победа..
Нека да ги поздравим !
Все пак днес записаха първа победа откакто хан Аспарух премина Дунава.
Честито момчета!
Тази година веднъж , догодина по - рядко .
с кой са играли ?
Следващата с Тирето на 2 април и обратно в Лоич.
17 април 2023 г., понеделник, 17:30 ч:
в София, Национален стадион "Васил Левски":
ЦСКА - София ( София ) - Левски (София)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
от Klaus_GT » 04 мар 2023 20:39
Литекс Преместен потеглиха към поредна епична калъфка...към задължаващато второ място:))
Специално за Крумчо, в Благоевград също един береше душа, но нито сините футболисти, нито съдията Драгомир Драганов се трогнаха.Мнениеот vlong » 04 мар 2023 21:04
този сезон е решаващ за припсънспорт.Едно ,че за първи път са напред,друго ,че пръснаха милиони за трансфери.
А пропагандата твърди,че и ьстадион ша има.Всичко е впрегнато за избиването на комплексите на баща и син селянчета от ловешко.
Сгафи ли се нещо по веригата става лай,ня,но-и идва ООО,ЙЙЙЙЕЕЕССС
Мнениеот krumeto » 05 мар 2023 10:14
damyanov1963 написа:
Абе, тия с жалби от съдиите ли искат да стават шампиони!?
Баси нещастниците!
Има ГОСПОД! Забавя но не забравя.
Матай, това което срещу Септември стори, Господ с лихвите на гърба му го стовари. Малко му беше!
Че всички играчи да запомнят, днес един с болка, утре може да си ти! Не му знаеш състоянието, може и там да умре. Ще ти тежи до края на живота.
Нали видяхте Г. Петков от Славия, малко му трябваше. Господ да ги пази!
Но, след господ и ние да се пазим взаимно!
miro_rz написа:slash1912 написа:miro_rz написа:Ъгли!?
Слушай малко бре момче!
Кво направихте ,бре??Номер 88 поигра ли?
Аз каквото съм казал го търсете Декември!
Тошко беше най-добрия, но още не е в час. :))
Гледай Пуля, че стана 1:0. :))
шивача написа:https://blitz.bg/sport/vairal/igrachite-na-pirin-kufeyat-v-razgrad-video_513618.html
пълнят ми душата как се кефят Българчетата
Dakata_1912 написа:miro_rz написа:slash1912 написа:miro_rz написа:Ъгли!?
Слушай малко бре момче!
Кво направихте ,бре??Номер 88 поигра ли?
Аз каквото съм казал го търсете Декември!
Тошко беше най-добрия, но още не е в час. :))
Гледай Пуля, че стана 1:0. :))
Нашия Тошо какъвто е карък, като нищо тирето ще станат шампиони:). Иначе къде го видя че игра нещо… за съжаление е свършил за футбола, въпреки че всички канари си го обичаме и то много, ама тва не значи, че сме слепи.Да видим дали сте играли, за да изгоните тренера…
peliforewer написа:шивача написа:https://blitz.bg/sport/vairal/igrachite-na-pirin-kufeyat-v-razgrad-video_513618.html
В Пирин имаше и трима украинци които си оставиха сърцата на терена Максим Ковальов, Вячеслав, Велев и Даниил Кондраков, като прибавим Чебраилс Макрецкис и Раян Сенхаджи трябва да се каже, че българи и чужденци играещи без заплати от декември показаха на богатите звезди на Лудогорец урок по футбол, този урок важи и за футболистите на ЦСКА.
шивача написа:peliforewer написа:шивача написа:https://blitz.bg/sport/vairal/igrachite-na-pirin-kufeyat-v-razgrad-video_513618.html
В Пирин имаше и трима украинци които си оставиха сърцата на терена Максим Ковальов, Вячеслав, Велев и Даниил Кондраков, като прибавим Чебраилс Макрецкис и Раян Сенхаджи трябва да се каже, че българи и чужденци играещи без заплати от декември показаха на богатите звезди на Лудогорец урок по футбол, този урок важи и за футболистите на ЦСКА.
Дано се спасят. Футболен град, дал безброй таланти на родния футбол.
Потребители, разглеждащи този форум: Киро Пора и 25 госта