Преди бях споменал нещо за Роси и Европа, де не исках да го казвам, да не би да не се случи - относно Лига Европа, но вече не вярвам да се случи. Верно е много смешно, ама сънувах как сме с Роси в Рим.
Иначе, аз не знам защо точно, но съм спокоен за мача с тирето (спокоен хикс, даже 0-0 ми се върти). Повече ме притеснява това с Верея. Иначе, ако имам притеснение за мача с онова де е узурпирало Армията, тама притесненията са ми свързани с Янев и Роси. Ако сложи наистина Прохазка централен защитник, ще счупи всички тъпомери. Присъствието на Белаид въобще не ми се коментира. Тоя некадърник не може да си вкара даже автогол. Чак от втория опит успя.
Относно баража, надявам се да не е Локото, а именно Илиан. На Илиан не му държат нервичките и ще тръгне да се "доказва" - идеален момент да покажем наистина ли в контри сме по-добри, отколкото на обикновени атаки. Локо са непредвидими. Тоя хърватин ми е подозрителен.
А искам да питам, ако играем с Локо, Бакалов няма да играе, нали? Отива в Лудогорец. Беше казал нещо като: "това беше последния ми мач с Локомотив" след мача със Славия, нали?