Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 11 май 2018 15:02

Между другото Гомес като вкара в 6-та минута срещу "-" направи жест за говорене към трибуните. Ясно и красноречиво бе още тогава.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 май 2018 15:12

СВОБОДЕН написа:Странни неща стават. Или не съвсем. Лешоядите сякаш чакаха евентуална издънка и се нахвърлиха върху нас.

Ма брат ми...вие се дъните вече едно десетилетие... :roll: Аз не мога да разбера що не търпите критика.Славия,Черно Море и Берое имат повече трофеи от вас последните години.Това са фактите.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 май 2018 15:56

metodito написа:
alexdb написа:
Това за Алфонсо се знаеше. А освобождаването на Гомес мисля, че е огромна грешка. Не, че е направил мачовете на живота си и не е бил плют кога с основание, кога без вкл. и от мен, но без него, което се видя и на финала играта съвсем бъгясва и няма нито един който да може да даде точен пас на повече от 5 метра.

А аз смятам, че Роси не му дава свобода и го изтегля назад.

Това сме го говорили, но там треньора си знае. Иначе на финала изпорти дузпа и удобен фал, но метна 4-5 паса на по 40-50 метра към Обертан и Паулиньо от които се създадоха едни от най-опасните положения. А това в Левски няма друг който да направи. И не само в Левски. В А група единствено Марселиньо успява да мята такива дълги пасове.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 май 2018 15:59

Аз смятам, че Гомез съвсем правилно го махат защото по никакъв начин не оправда статута и заплатата си на звезда. Ако си беше вкарал и двете дузпи сега нямаше да сме в това унизително положение. Има изиграни 2-3 читави мача и до там. А преди тях не пропускаше мач без да направи 1-2 положения за противника с грешни пасове. На финала второто полувреме го нямаше никакъв и смяната му много закъсня. А дългите пасове към Обертан половината ги даде Тиам. И ефективността на Обертан спадна не защото го няма Гомез, а защото вече се умори. Най чистото му положение беше края на мача когато сърбина влезе и раздвижи играта. Лошото беше, че вече нямаше към кой да центрира.
Гомез е последния футболист който ще ми липсва. Дано запазим Панайотов.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 май 2018 15:59

Elliah написа:
alexdb написа:
mikata написа:След Гомес и Афонсо напусна Левски
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ski-484776

Това за Алфонсо се знаеше. А освобождаването на Гомес мисля, че е огромна грешка. Не, че е направил мачовете на живота си и не е бил плют кога с основание, кога без вкл. и от мен, но без него, което се видя и на финала играта съвсем бъгясва и няма нито един който да може да даде точен пас на повече от 5 метра.

За Гомес съм много съгласен. Човека в началото си играеше супер. После се наложи да играе на най дефанзивната позиция в халфовата линия, щот нямаше кой друг. И се справи доста добре - защитата ни до края на зимата беше най-добрата в ППЛ, за което той има заслуга толкова, колкото Яблонеца и Холмар. Обаче народа взе да плюе, че бил смотан, че не атакувал и т.н., не разбирайки, че Гомес изпълнява задачи на терена, такива каквито са му зададени от тренера.
После взехме Тиам и - Ооо Чудо! - Гомес пак започна да дава асистенции и вкара 2 гола. Защото вече не му се налагаше да играе супер дефанзивно. Дузпата на финала си я направи сам и си я изпусна. Почти всички пробиви по крилото на Обертан дойдоха след 40 метрови пасове на Гомес. Като го извадиха и Прохазка зае неговото място в халфовата линия, ефективността на Обертан рязко спадна. Просто защото Прохазка е пичага и борец, но не е от същата класа. Нито има такова виждане за играта, нито му е такъв паса.
Иначе феновете, а и доста журналя, включително и Томислав, плюха по Гомес. Плюха го и фенове и го заплашваха в профилите му в социалните мрежи.
Ама тва е... и аз да съм на негово място и аз щях да напусна. А човека беше тръгнал да учи български и да остане до края на кариерата си тук. Понякога сме много, ама много прости...

Ако е вярно това което отново са сътворили наркоманите значи за пореден път вредят.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 май 2018 16:00

Според Гонг,Тиам ще подпише за три години с Левски.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2018 16:01

mikata написа:Според Гонг,Тиам ще подпише за три години с Левски.

Хахахаххахаа, няма такъв смех. ОООООООООооо, не мога.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 май 2018 16:04

vvessel написа:Аз смятам, че Гомез съвсем правилно го махат защото по никакъв начин не оправда статута и заплатата си на звезда. Ако си беше вкарал и двете дузпи сега нямаше да сме в това унизително положение. Има изиграни 2-3 читави мача и до там. А преди тях не пропускаше мач без да направи 1-2 положения за противника с грешни пасове. На финала второто полувреме го нямаше никакъв и смяната му много закъсня. А дългите пасове към Обертан половината ги даде Тиам. И ефективността на Обертан спадна не защото го няма Гомез, а защото вече се умори. Най чистото му положение беше края на мача когато сърбина влезе и раздвижи играта. Лошото беше, че вече нямаше към кой да центрира.
Гомез е последния футболист който ще ми липсва. Дано запазим Панайотов.

А ти откъде знаеш колко му е заплатата?
Отделно това, че ни закопа в два мача е факт заради изпуснати дузпи, но пък ни извади в други. Но в случая ако я беше вкарал каква ти е гаранцията, че щяхме да вземем мача?
Прави ми впечатление, че из медиите и из феновете на разни фракции е виновен кой ли не с изключение на един, който е в чисто бяло - Спасчо. И най-странното е, че никой дори и не си помисля да зададе един интересен въпрос към него - на каква сума възлизат дълговете му във връзка с придобиването на БТК и заварените по строежите на стадиона към Асет банк и към други фирми на Маджо? Може пък ако отговори да последват други интересни теми за размисъл.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 11 май 2018 16:05

Класата,авторитета,репутацията и значимостта на един клуб според Вас, обвързани ли са с броя на спечелените трофеи? Недоволните сред нас, негодуващи от липсата на резултати още този сезон, много бързо забравиха едно друго чувство след мачове на Левски.Чувство,което преди година,в редица мачове и най-вече в баража с Верея, изпитвах след края на мачовете. Срамувах се,ядосвах се на бездушната и безидейна игра на отбора. Победа като тази срещу Верея ли Ви радва повече или загуба, като тази във финала? Аз се срамувах от отбора след баража миналата година.А Вие? Днес ме е яд от пропуснатата купа, но не упреквам треньора и играчите(или поне не всички) Левски игра силно,игра добре. Ако кажете че днешния Левски и Левски преди година Ви изглеждат по един и същ начин, значи аз не разбирам от футбол. Ако имаме крачка в правилната посока,сме длъжни да подкрепим Делио Росси и момчетата.Имаме основа в пъти по добра от миналогодишната! Не е за подценяване факта, че Росси не беше правил лятна подготовка на играчите, други дойдоха след подготовката, а зимната подготовка,беше първата такава в кариерата на Росси. Някой има ли претенции към физическото състояние на играчите? Все още имаме спортно технически щаб,който си разбира от работата. Имаме добри изпълнители на повечето позиции и трансферно лято да подсилим останалите.Ако не се стигне до катаклизми, догодина всички ще се съобразяват с нас,така както беше, вече доста отдавна.След като напускането на Гомес и Фигйередо е факт,Рошу,Белмонд,Вутов,Белаид,Кабрал,Прохазка,Панайотов и може би Ривалдиньо също могат да "облекчат" бюджета и да бъдат привлечени играчи на нивото на Нашименто и Тиам. Ляв бек, добър вътрешен халф и нападател "хишник".... и следващия сезон няма кой да ни спре.САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 май 2018 16:06

metodito написа:
mikata написа:Според Гонг,Тиам ще подпише за три години с Левски.

Хахахаххахаа, няма такъв смех. ОООООООООооо, не мога.

В дефанзивен план не е лош,ако се работи с него може да излезе нещо :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”