Манчев пред „Тема Спорт“: Странни картони извадиха мои основни играчи за мача с Левски
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: /анкета/Без цензура!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:Манчев пред „Тема Спорт“: Странни картони извадиха мои основни играчи за мача с Левски
Сега и от Враца ще кажат същото?
Ще бъде ли днес Х, за да се пребори Мъри за поредния си прякор Любимец 13? На тоя хубав коефициент според мен - да.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
peliforewer
- Контакти:
Dust написа:Щом се е стигнало да се търсят обидни квалификации на верска основа, което е и едно от най-пошлите неща, явно болката е много голяма.
Друг пък почнал да рови положения от преди СЕДЕМ години.
Съдиите дори да са допуснали грешки, то не се знае дали цифровото изражение на резултата щеше да е различно.
Другият манипулатор, единият ми линк наистина е стар, но това беше марково поддържане на Лудогорец, измислен втори жълт картон на Каранга и недадена 100 процентова дузпа за ЦСКА.Другите всички ситуации са съвсем пресни.Дали нямаше да се промени цифровото изражение ако дадеш две дузпи за ЦСКА които са реални, ако има и за Локо да я дава.
W84me ( Блатер) ..
Китно стадионче с козирка в Пазарджик..

Мача е Х, защото при победа говедата рискуват да влязат в 6-цата и губят шансове за турнирите.
Мача е Х, защото при победа говедата рискуват да влязат в 6-цата и губят шансове за турнирите.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Гъмзата ли е съдия в Пазарджик хахаха
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
eddie написа:Мача е Х, защото при победа говедата рискуват да влязат в 6-цата и губят шансове за турнирите.
Разликата в точките от 4-тото място е 3 точки
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
eddie написа:Китно стадионче с козирка в Пазарджик..![]()
Голяма борба ще е кой да НЕ влезе в 6-цата. Гледам и Славия заредиха три поредни загуби ;д.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
sinqkrepost1914 написа:Гъмзата ли е съдия в Пазарджик хахаха
С голяма лекота подмина 100% нарушение в опасна близост до вратата на Хебър.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Баси ще заспя докато гледам правилния футбол..
Ще извикам жената да ми мърмори на главата за да ме разсъни за Формулата...!
Ще извикам жената да ми мърмори на главата за да ме разсъни за Формулата...!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?