Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 10 май 2018 14:32

JackPackage написа:
metodito написа:Нали голяма част тук не искахте "сръбското менте". Нали "с българи, не можело то". Ами имаше един сладур, де казваше как всички искали да бъдат чужденци. Гаджев ли е пак проблема. Кой сега саботира? Когато хора, дали младостта си за "Левски", радвали ни толкова много, просто сърдечно казваха, че не сме ок, матросовците им се нахвърлиха. Тука даже pinn-ахте декларацийката им. Разбирачи.

Жорж Ганчев го каза преди години най-хубаво: "Ний сме малък, но затова пък - много прост народ". :twisted:

Е ако вчера ние бяхме на мястото на Славия с 11 българи, а на наше място беше тирето или Лудогорец с тия положения и нашия късмет щеше да ни бият с 4-5 гола и после щеше да не оставим българите да се приберат в тунела живи :| :cry: :oops:

ПАК ще го повторя: ВЪВ ФУТБОЛА И В ЖИВОТА НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО. Но, ако искаш да се заблуждаваш, продължавай, човек. Добре, късмет беше. Титулярния състав и схема бяха късмет. Това, че Прохазка, а не Цветкович беше на бека, беше късмет, късмет беше, че извади от групата двама офанзивни футболиста. Късмет беше отсъствието на Васко. Късмет беше, че Костов не влезе. Късмет беше цялостното ни представяне през сезона. Ех, как щяхме да спечелим и купа и шампионат, ама, а, де! Тюх, лош късмет. :lol:

И нали, случайност няма, че вчера четирима бивши левскари - двама от тях натирени от школата, вдигнаха Купата (петима? Не знам Косъма не е ли и той от школата?). Късмет, какво да направиш.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 май 2018 14:48

Ей, сега не се спира да се говори, че Славия били само с българи. Браво, ама какво играха тези българи ? Та те бяха супер жалки и смешни! Те повече лежаха, отколкото докосваха топката! Аз ако бях фен на Славия, щеше да ме е срам от тази "игра", в огромни кавички! Този отбор е най-жалкият носител на купата! Да бяха играли нещо, че да ги хвалите.
Остана ли част от тялото на петков, за която да не се хвана ? Този падаше с поглед. Баси жалкото същество. Не той спаси дузпите, а нашите ги биха некадърно. Гледайте повторения.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 май 2018 15:15

Равносметка
- изоставане от 25 точки от първия отбор в класирането (3 кръга преди края)
- загубен финал за купата , въпреки по-добрия отбор и по-добрата игра в съответния мач
- мястото в Европа е под въпрос
- качествена селекция , но отново не доведе до резултат
- с изключение на около 10 мача , в по-голямата част от сезона отбора не показа нищо
- отново разбити мечти на феновете

Само сините !

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 10 май 2018 15:15

Eminem написа:Ей, сега не се спира да се говори, че Славия били само с българи. Браво, ама какво играха тези българи ? Та те бяха супер жалки и смешни! Те повече лежаха, отколкото докосваха топката! Аз ако бях фен на Славия, щеше да ме е срам от тази "игра", в огромни кавички! Този отбор е най-жалкият носител на купата! Да бяха играли нещо, че да ги хвалите.
Остана ли част от тялото на петков, за която да не се хвана ? Този падаше с поглед. Баси жалкото същество. Не той спаси дузпите, а нашите ги биха некадърно. Гледайте повторения.

Само да вметна нещо за това което казваш, че така изглеждаше Левски в почти всички мачове от първенството, със супер дефанзивен стил на игра, ама тогава Левски печелеше мачове с грозна игра, ето сега по същия грозен начин Славия спечели!!!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 май 2018 15:18

Eminem написа:Ей, сега не се спира да се говори, че Славия били само с българи. Браво, ама какво играха тези българи ? Та те бяха супер жалки и смешни! Те повече лежаха, отколкото докосваха топката! Аз ако бях фен на Славия, щеше да ме е срам от тази "игра", в огромни кавички! Този отбор е най-жалкият носител на купата! Да бяха играли нещо, че да ги хвалите.

Това дори прави резила ни още по-голям... А оправданията като "нямахме ден" "играхме добре, но се случват и такива неща" може да успокоят само защитниците и феновете на Роси, но не и хората с трезва преценка и мислене.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 май 2018 15:23

vladu написа:Само да вметна нещо за това което казваш, че така изглеждаше Левски в почти всички мачове от първенството, със супер дефанзивен стил на игра, ама тогава Левски печелеше мачове с грозна игра, ето сега по същия грозен начин Славия спечели!!!

Чак толкова жалки не сме били.

koisa написа:Това дори прави резила ни още по-голям... А оправданията като "нямахме ден" "играхме добре, но се случват и такива неща" може да успокоят само защитниците и феновете на Роси, но не и хората с трезва преценка и мислене.

Няма спор, резилът е огромен. Абсурд да се оправдая с късмет или каквото и да е. Бяхме длъжни да бием този смешен отбор на Славия, дори и с 8 човека да бяхме. Няма място за оправдание.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 май 2018 15:26

Продължавайте да омаловажавате Славия като клуб и конкретно този отбор вчера. Това ли наистина сме феновете на "Левски", бих искал да те попитам: хем на$рани, хем голЯми. Не го разбираме ние това животинче футболчето и това си е. С подобно лаишко поведение и отношение, нищо добро не ни чака. БАТЕ как играха срещу нас? И кой влезе в ШЛ? И още нещо да те питам. И ти ли си от онези, които смятат, че вчера сме играли едва ли не супер и само късметът ни е попречил?

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 10 май 2018 15:31

metodito написа:

Продължавайте да омаловажавате Славия като клуб и конкретно този отбор вчера. Това ли наистина сме феновете на "Левски", бих искал да те попитам: хем на$рани, хем голЯми. Не го разбираме ние това животинче футболчето и това си е. С подобно лаишко поведение и отношение, нищо добро не ни чака. БАТЕ как играха срещу нас? И кой влезе в ШЛ? И още нещо да те питам. И ти ли си от онези, които смятат, че вчера сме играли едва ли не супер и само късметът ни е попречил?

Левски просто вече няма класата от десетилетие насам в нашето първенство, да не говорим за Европа, абсолютно неадекватно спортно ръководство години насам... фенове се месят и бъркат кой къде да играе, кой да се вземе и кой да води и да не води отбора, все едно те кихат пари, празни стадиони цяла година....добре че беше финала да напълнят стадиона...много тежки дни...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 май 2018 15:32

metodito написа:Продължавайте да омаловажавате Славия като клуб и конкретно този отбор вчера. Това ли наистина сме феновете на "Левски", бих искал да те попитам: хем на$рани, хем голЯми. Не го разбираме ние това животинче футболчето и това си е. С подобно лаишко поведение и отношение, нищо добро не ни чака. БАТЕ как играха срещу нас? И кой влезе в ШЛ? И още нещо да те питам. И ти ли си от онези, които смятат, че вчера сме играли едва ли не супер и само късметът ни е попречил?

Аз не омаловажавам клуб Славия, а сегашният им отбор. На теб какво точно ти хареса в играта им ? Лежането ? Симулациите, че умират на терена ? Имаха ли поне едно положение за гол ? Дай ми само едно тяхно положение. Едно.
Ако кажеш, че са излезли за дузпи, кажи ми, харесаха ли ти в отбрана ? Справиха ли се ? Обертан на няколко пъти ги минаваше като колчета. Така че, бяха жалки в атака, бяха жалки в отбрана. Хвалбите за тях са нелепи.

Колкото до нас и какво смятам, защо първо не прочете горното ми мнение.
Никакъв късмет не ни е попречил. Загубата ни е тотален срам и позор и нямаме никакво оправдание! Този мач е един от най-срамните в цялата ни история и за това са виновни треньор, играчи, директори и собственик. Сами сме си виновни.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 май 2018 15:38

metodito написа:

Ако разбираше футбола щеше да знаеш, че това се случва на всеки отбор и ще се случва. Примери няма да ти давам. Глупаво е да се правят каквито и да е промени 3 кръга преди края. Всеки катаклизъм би бил фатален. Сега е нужно мобилизация и спокойствие. Нека да свърши първенството и тогава да му мислим като се видят резултатите и класирането.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”