Sstefanov написа:Точно пък аз никога не съм ги величал наще, особено този сезон. Естествено, че съм краен - нали това беше голяма цел, нали за това се тренираше толкова време, нали за това взимат по 40к евра на месец, и да не могат да бият 11 българи? Каква е целта на Левски? Да стигаме до финал и да го губим от всички, защото нямали психика, ми да ходят да еб.т циганки преди мача, барем и дойде психиката. Имаха 120 мин да вкарат 1 гол, ами сори - обаче това ако не е некадърност, здраве му кажи. А роско имаше 120 мин да измисли нещо да промени, след като видя че след 15 мин, не става с центрирания. Как пък един път не си смениха позицията негъра и Обертан, как пък един път не се завъртяха с Буш и да вкарат малко свежест. Аз ли да го уча тея коне, нали за това му се дават 50 хилки на месец.
Мача вчера беше като този с Берое. Можеше да ги бием 4:0 и Славия. Имаше немалко положения. А Славия се бяха окопали и си личеше, че щяха да рухнат при един гол и то още в 13-та минута. Не влиза и това е. Дали е виновен Роси, дали са виновни нападателите ни не знам. Гомес, Буш, Тиам, Обертан, Паулиньо, Роман... всички или направиха пропуски, или ги отказа Петков. Роси пък нищо не промени, освен това да вкара Роман в средата на терена да му спечели мача, подобно на срещата с Тирето. И Вутов, както направи с Гълъбово. Но не е решение да ги изгоним всички и да закрием отбора. А това искат(е) много фенове. Нищо добро не следва от това, как не ви писна 10 години да гледате един филм?