Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 10 май 2018 13:20

metodito написа:https://topsport.bg/levski/tova-e-tragediyata-za-levski-ne-idvashtata-desetiletka-bez-trofey.html
Супер качествен коментар.

София запад на какво друго да ги учи, освен на злоба, омраза, агресия и т.н. Учудва ли ви ?
Това е по-жалко и от 100 загубени поредни финали. Те са тумор, който убива публиката на Левски. Унощожават идеалите на клуба и левскарите. Заличават ни ден след ден!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 май 2018 13:23

Sstefanov написа:Точно пък аз никога не съм ги величал наще, особено този сезон. Естествено, че съм краен - нали това беше голяма цел, нали за това се тренираше толкова време, нали за това взимат по 40к евра на месец, и да не могат да бият 11 българи? Каква е целта на Левски? Да стигаме до финал и да го губим от всички, защото нямали психика, ми да ходят да еб.т циганки преди мача, барем и дойде психиката. Имаха 120 мин да вкарат 1 гол, ами сори - обаче това ако не е некадърност, здраве му кажи. А роско имаше 120 мин да измисли нещо да промени, след като видя че след 15 мин, не става с центрирания. Как пък един път не си смениха позицията негъра и Обертан, как пък един път не се завъртяха с Буш и да вкарат малко свежест. Аз ли да го уча тея коне, нали за това му се дават 50 хилки на месец.

Мача вчера беше като този с Берое. Можеше да ги бием 4:0 и Славия. Имаше немалко положения. А Славия се бяха окопали и си личеше, че щяха да рухнат при един гол и то още в 13-та минута. Не влиза и това е. Дали е виновен Роси, дали са виновни нападателите ни не знам. Гомес, Буш, Тиам, Обертан, Паулиньо, Роман... всички или направиха пропуски, или ги отказа Петков. Роси пък нищо не промени, освен това да вкара Роман в средата на терена да му спечели мача, подобно на срещата с Тирето. И Вутов, както направи с Гълъбово. Но не е решение да ги изгоним всички и да закрием отбора. А това искат(е) много фенове. Нищо добро не следва от това, как не ви писна 10 години да гледате един филм?
Последна промяна от Serafim на 10 май 2018 13:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 10 май 2018 13:24

icemanbg33 написа:
Sstefanov написа:
icemanbg33 написа:
Serafim написа:Където вика Играта, че сме хора на крайностите и дойде Sstefanov с голямата лопата да ги нарине всичките. Ако бяхме били, щеше да дойде с менче, чемшир, питка и мед да ги храни от ръце всичките. :lol: :lol: Бием се в гърдите с голямата фенска маса, то 1/2 от тях са нацисти, наркомани, криминални типове, такива дето закриват след загуба и величаят след победа. Ако пък няма фенове сме Славия или Лудогорец... Левски страда от много неща през тези 10 години. Кофти управници, собственици, треньори, директори, съмнителни трансфери, набедени футболисти... Но и една част от феновете са си същински бич за отбора. А те си мислят, че показват обич.

В миналото, най-силната част на Левски са били феновете. В днешно време те са най-слабата. Затова и не заслужаваме трофей. Не и докато не разберем как работи футбола и света! Не може да свързваш чистия Левски с комунизъм или фашизъм и да твърдиш, че си Левскар. Да ги закриват тея фракции, може и да остане Левски.

Да бе феновете са виновни. ХАаххаха, Левски бил чист- да бе да....

Смешен си, защото си неспособен да мисли трезво, както и голяма част от феновете. Мача беше 3-0 до полувремето, оня ми говори да сменяме тактити. Шанс е БРАТ, топка е - не влиза. И аз мога да опреквам Роси за много неща, но не и за мача вчера. Направихме каквото можахме, смачкахме отбора на слаБия, но това е футбола. И най големите често не могат да победят най слабите, защото в края на деня футбола е 11-11 и две големи врати. Все така се случва, че не можеш да отбележиш. Не е само при нас и при Лудогорец е и при онея е и при Барселона, Реал и всички други. Факт е, че отбора заигра така както искаме. Иска се нападател и нещата заспиват. Най глупавото е да разграждаме сега отбора.

Ако не вярваш в чистотата на идеята Левски - ти защо си левскар?

Както се вижда от резултата, мача на полувремето не е блио 3:0. Никой не го е.е за това колко сме можели, хипотетично да вкараме. Видя се, че като можеше да е 3:0 - беше 0:0, следователно нещо не върви, я завършващият удар я п.тка си майна и правиш промени. Ама стига с тоя късмет бе, стига с тея мантри и глупости. Късмета помага на силните, когато се бориш, той ти се усмихва, бореха се все едно са отбор от кварталната кръчма. Какъв футбол сме показали, като не вкарахме нито 1 гол. Как да ти го обесня, футбола не се играе на удари, греди и късмет и т.н. Футбола е игра на голове, ако ще и 150 удара да се отправили, като не сме вкарали нито 1, значи е некадърност а не късмет. Ще ти дам пример със стрелбата с лък. Ако стреляш 50 пъти и нито 1 път не нацелиш 10ката, това късмет ли е или некадърност. Въпреки че си тренирал 20 години примерно ?
Аз съм Левскар заради идеята, но имам впредвид че самият клуб не е чист отвътре.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 май 2018 13:27

Байерн и те ли трябваше да си изгонят треньора и футболистите, и да си закрият клуба, за това, че Навас направи един от мачовете на живота си от СП2014 насам? Не. Ако имаше как щяха да предложат доживотен договор на Хайнкес, а Рибери получи нов договор. Улрайх ще остане в отбора, освен ако не реши сам да напусне, въпреки детинската си грешка. И Левандовски, който и двата мача с Реал никой не разбра, че е на терена.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 май 2018 13:32

Тука, защитниците на италианското менте вместо да се срамуват пак вадят от 9 кладенеца вода. Байерн направиха отлични мачове досега, включително срещу РЕАЛ МАДРИД, НАЙ-ДОБРИЯТ ОТБОР в последните години. Дори да бяха паднали с 10-0 нямаше да е голям срам. Ние цял сезон нищо не играем с изключение на 5-6 мача и този мач е точно отражение на сезона ни - нулев. Затова нямаме право на оправданията на Байерн Мюнхен, а и играхме със Славия не с Реал Мадрид (нека е Лудогорец в нашия случай)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 10 май 2018 13:33

Феновете на Левски застанаха зад отбора и треньора

Каквито феновете , такова и ръководството.
Щом ги подкрепяте ще си търпите последствията :idea:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 май 2018 14:04

drvasko98 написа:Тука, защитниците на италианското менте вместо да се срамуват пак вадят от 9 кладенеца вода. Байерн направиха отлични мачове досега, включително срещу РЕАЛ МАДРИД, НАЙ-ДОБРИЯТ ОТБОР в последните години. Дори да бяха паднали с 10-0 нямаше да е голям срам. Ние цял сезон нищо не играем с изключение на 5-6 мача и този мач е точно отражение на сезона ни - нулев. Затова нямаме право на оправданията на Байерн Мюнхен, а и играхме със Славия не с Реал Мадрид (нека е Лудогорец в нашия случай)

Аз далеч не съм защитник на Роси. Ама да изгониш всички, защото "ние сме Левски" и после 15 нови, заедно с треньора и пак хулене, не става.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 май 2018 14:25

Нали голяма част тук не искахте "сръбското менте". Нали "с българи, не можело то". Ами имаше един сладур, де казваше как всички искали да бъдат чужденци. Гаджев ли е пак проблема. Кой сега саботира? Когато хора, дали младостта си за "Левски", радвали ни толкова много, просто сърдечно казваха, че не сме ок, матросовците им се нахвърлиха. Тука даже pinn-ахте декларацийката им. Разбирачи.

Жорж Ганчев го каза преди години най-хубаво: "Ний сме малък, но затова пък - много прост народ". :twisted:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 май 2018 14:26

drvasko98 написа:Тука, защитниците на италианското менте вместо да се срамуват пак вадят от 9 кладенеца вода. Байерн направиха отлични мачове досега, включително срещу РЕАЛ МАДРИД, НАЙ-ДОБРИЯТ ОТБОР в последните години. Дори да бяха паднали с 10-0 нямаше да е голям срам. Ние цял сезон нищо не играем с изключение на 5-6 мача и този мач е точно отражение на сезона ни - нулев. Затова нямаме право на оправданията на Байерн Мюнхен, а и играхме със Славия не с Реал Мадрид (нека е Лудогорец в нашия случай)

Поне спряха с обидите, макар че чакам да се появят двамата най-големи разбирачи и да почнат със словесните си полюции.

Да 'иляди Дельо в "Левски" и продажниците, които искат "Левски" да е на дъното. Конкретно тук, не знам дали е такава директивата им от централата - едни и същи хора подкрепяха трима от треньорите, донесли най-голям срам на "Левски" в последните години - Костов, Стоев и сега Роси. Може да е случайно.
Последна промяна от metodito на 10 май 2018 14:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 май 2018 14:27

metodito написа:Нали голяма част тук не искахте "сръбското менте". Нали "с българи, не можело то". Ами имаше един сладур, де казваше как всички искали да бъдат чужденци. Гаджев ли е пак проблема. Кой сега саботира? Когато хора, дали младостта си за "Левски", радвали ни толкова много, просто сърдечно казваха, че не сме ок, матросовците им се нахвърлиха. Тука даже pinn-ахте декларацийката им. Разбирачи.

Жорж Ганчев го каза преди години най-хубаво: "Ний сме малък, но затова пък - много прост народ". :twisted:

Е ако вчера ние бяхме на мястото на Славия с 11 българи, а на наше място беше тирето или Лудогорец с тия положения и нашия късмет щеше да ни бият с 4-5 гола и после щеше да не оставим българите да се приберат в тунела живи :| :cry: :oops:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”