Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 04 мар 2023 14:35

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Изображение

Браво Пели, и деца(и то малки) почнахте да използвате за пропагандата си.

Изображение
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 мар 2023 14:38

Защо беше отменен втория гол за Берое само съдиите си знаят.

П.П явна засада, моя грешка
Последна промяна от Dust на 04 мар 2023 14:42, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 мар 2023 14:40

peliforewer написа:
honda написа:
bubka написа:Айде ся, и Капитал лъжат ;д.

Похвално е да се четат и икономически новини. А това тук дали е истина:

Източника е същия или когато е негативно за ЦСКА-София и ГГ лъжат , но когато е за Левски е истина.

а това тук:

Преди доста време бате ти хонда беше писал в настоящия форум ,че не се наема да каже в триъгълника ДП-ГГ -Самуилов кое на кого е . Просто едни същи активи фиктивно си сменят собствеността , а реалния собственик не се променя. Ако не знаеш Гамуилов е този , на който беше прехвърлена голяма част от собствеността на ДП дни преди да влезне в "Магнитски" .
Между другото задължения на "Петрол" към държавата да са отписвани от Вл.Горанов?

Престани да манипулираш хората, наследниците на Ершов съдят Държавата за действия от 2009г. до 2013г. на съдружникът на Ершов Митко Събев и изпълнителният директор на Петрол Орлин Тодоров които в продължение на години са опитвали да източват финансите на холдинга през различни сложни счетоводни и бизнес схеми. Наследниците на Ершов обвиняват и магистрати в тенденциозно отношение и в отказ от истинско правораздаване. Основният фокус на обвинения падат върху Варненския окръжен съд (ВОС). Кой стои зад схемата е нещо, което е вече известно. Обяснението е дадено отново от наследниците на Ершов."В следващите седмици Ершов и неговите адвокати разбраха, че схемата, включваща акциите на "Петрол", е организирана от Делян Пеевски, известен български бизнесмен и сериен депутат от етническата турска партия ДПС, който по това време е в партньорство с мажоритарния собственик на КТБ - Цветан Василев. Участието на Пеевски е потвърдено без съмнение, когато на 22 декември 2013 г. адвоктът на Пеевски - Александър Ангелов пише на адвокатите на Ершов - "поканете Ершов да купи отново "Петрол", този път като миноритарен акционер, ако пожелае". https://clubz.bg/113804-zashto_nasledni ... 15_mlrd_lv Делото е срещу споменатите хора, двама от които много близки до ФК Левски и Държавата помогнала да се случи това.Впоследствие Цветан Василев прехвърля Петрол на Ганчев за да не я вземе Пеевски, но последваха съдебни дела от името на Държавата и сега никой не знае кой колко акции има в Петрол, но не се забравя да се напомни, че Ганчев бил в управлението.За да съм ясен, делото за Петрол не касае Гриша Ганчев.

Винаги съм се учудвал да ината ти да оспорваш очевидни неща и да пишеш исторически глупости . Кажи честно ти ли си съчиняваш или някой ти ги пише. Аз знам ,че ГГ ти и някакъв фетиш и искаш деца от него , но най-вероятно няма да огрее , но може да опитате:).
Разбираме ,че ГГ няма нищо общо с въпросния съдебен спор, склонен съм да ти повярвам . Ясно ,че въпросните магистрати . не са спазвали закона , а защо не са го спазвали и в чия полза са играли? - запомни от бате ти хонда , в такива случаи се играе в полза на този ,който накрая попадат активите.
Би ли ми обяснил на мен не толкова информирания как компания която е на ДП през 2013г. ( по твоите собствени думи) става основен кредитор и спонсор на любимия ти клуб? - Явно ГГ е толкова "силен" че е успял да "пребори" самия ДП- почти ти повярвах.
Как ще коментираш думите на ЦВ ,че "ГГ му е откраднал "Петрол" "?
Някой виждал ли документа с който ЦВ е прехвърли "Петрол" на ГГ?- защото явно самия ЦВ ,ако се съди по думите не го е виждал.
Би ли обяснил на мен неграмотния как един човек ,обявен за национално и международно издирване може да извърши прехвърляне на активи на територията на държава на която има издадена заповед за арест? - много искам да знам как може да стане този трик?
Как ще коментираш ,че във въпросния момент всички сделки с активи на КТБ бяха замразени
Как подобно "прехвърляне" ще мине през КФН и ДАНС? - според мен шанса е точно 0.0%
Как ще обясниш ,че назначения от ГГ УС влиза във владение , след разрешение на хора свързани с ДП ,като Ст. Мавродиев, Ив.Гешев, Мл. Маринов, Вл.Горанов и други.
Как би коментирал състава на УС на "Петрол" в който влизат титани на мисълта и корифеи в бизнеса като Армен Назарян , Николай Паслар, Николай Гергов( не това не е националния отбор по борба , а УС на "Петрол" ).
Как би коментирал ,че "Петрол" дължи на държавата стотици милиони лв. и ако ДП е искал "Петрол" е можел чрез неговото протеже Вл.Горанов (който не само може, но е длъжен да го направи) да предяви иск за въпросните стотици милиони и оттам нататък процедурата вие добре известна.... Защо не го направи ?- Само ,че при такава схема се минава през публични търгове за всеки актив и самата процедура е доста дълга . Докато при това което се случи тихомълком активите бяха прехвърлени към наши хора и всичко потъна в Бермудския триъгълник ДП-ГГ- Самуилов , а държавата беше ощетена с неколкостотин милиона лв. Това ,че една малка част от тези средства попаднаха в любимия ти клуб е друг въпрос. Като накрая опитаха и да продадат компанията обратно на държавата - но благодарение на КП и АВ номера не мина.
Как ще коментираш това:
http://www.ktbfiles.com/person/grisha-ganchev/
Как ще коментираш ,че компании ,които се намират в процедура по несъстоятелност са наливали десетки милиони левове в любимия ти клуб и тези средства изискуеми ли са?

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 04 мар 2023 14:42

Dust написа:Защо беше отменен втория гол за Берое само съдиите си знаят.

Играчът, който вкарва гола се намира в засада преди това. Хайде научете ги тези правила!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 мар 2023 14:44

Много некачествен колаж.
Иначе на всеки му стана ясно, че Левски и Лудогорец играят феърплей , а ЦСКА- София -не.
Ако за теб е добре едни деца да плачат ,че играят честно , а друго да се смее ,че не играе честно..... Аз бих казал ,колко е жалко да си припок.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 мар 2023 14:44

Леко с даскалъка, сега видях на повторение, че играча е в явна засада.
Заблудата дойде от факта, че ВАР вика главния съдия, за какво изобщо го вика, като начертават линиите и приключва.
Главния съдия неразглежда засади на ВАР.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 04 мар 2023 14:47

Dust написа:Леко с даскалъка, сега видях на повторение, че играча е в явна засада.
Заблудата дойде от факта, че ВАР вика главния съдия, за какво изобщо го вика, като начертават линиите и приключва.
Главния съдия неразглежда засади на ВАР.

Явно и главният е бил убеден като теб, че гола е чист. Главният по всяко време може да поиска да погледне ВАР, защото крайното решение е негово!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 мар 2023 14:50

Хубаво си тръгнал да даваш акъли, но явно си пропуснал някой уроци.
Главният съдия НЕ МОЖЕ да иска разглеждане на никоя ситуация от VAR реферите.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2023 14:50

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

Браво Пели, и деца(и то малки) почнахте да използвате за пропагандата си.

Изображение

И ти реши да паднеш до това ниво, ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 04 мар 2023 14:54

Dust написа:Хубаво си тръгнал да даваш акъли, но явно си пропуснал някой уроци.
Главният съдия НЕ МОЖЕ да иска разглеждане на никоя ситуация от VAR реферите.

Главният МОЖЕ да поиска да се убеди лично в решението на ВАР и да погледне монитора! Доста често се случва! Както казах, крайното решение е негово!

Върни се в “Левски”