Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 07 май 2018 20:31

rhaegar написа:
blue avalanche написа:
rhaegar написа:Конкретно за Белаид, едва ли някой ще съжалява особено. Ако е вярно, разбира се.

Конкретно за Белаид(добър или лош) пак ще трябва да търсим заместник.

Ами нали "Дидо се връща", както е популярният наратив напоследък. Ще видим дали момчето е и на 1/3 от това, което показваше преди травмите де.

Световната практика показва, че след такава травма никой вече не е същият.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 май 2018 20:34

Кабрал най-често играеше с топката в последния мач...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 май 2018 20:47

NOMER14 написа:Кабрал най-често играеше с топката в последния мач...

Кабрал е доста странно...явление. :lol:
Понякога нещата страшно му се получават, понякога - не. Сякаш се влияе от настроението. И, ОПРЕДЕЛЕНО, отдясно се чувства по-удобно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2018 21:10

Дидо вероятно ще последва съдбата на Горанов - ще радва чужди фенове няколко години, за да се завърне вкъщи и ние да открием топлата вода. Но има по-притеснителна възможност - чичо Венци да си го набележи и ако наистина има все още този футбол в него, както когато Стойчо го пускаше, ще отиде в Италия, а Срас ще се чеше по главата защо парите не са отишли в "Левски", а в Славия.

Самият аз смятам, че Враца не е лошо място за него (макар че, ако е ОНЗИ Дидо преди контузията, искам да го видя в София) - отборът се бори (или бореше?) за промоция, а дивите врачански нрави едва ли ще го оставят да се подпичкосва по терена, а това е важно за нас - той трябва да е готов да се раздава на 100% във всеки мач. Враца си е футболен център бил винаги.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 май 2018 22:01

Ако броим сектор Б за разпродаден по груби сметки 28 000 билета за левскари са продадени. Излагаме се... Очаквах над 30 000 да сме.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 май 2018 22:06

Neron написа:Ако броим сектор Б за разпродаден по груби сметки 28 000 билета за левскари са продадени. Излагаме се... Очаквах над 30 000 да сме.

Всички билети, които са ни отпуснали, ще бъдат продадени. Колко повече?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 07 май 2018 22:10

Понеже виждам става въпрос за Дидо,мога да дам мнение (не съм специалист),понеже го гледам всеки мач както и Любенов и Кабов.Дидо е много стабилен отзад,титуляр всеки мач,просто си паснаха с Григоров,че дори и решаващи голове вкара за Ботев.Знае да се позиционира,хладнокръвен и борбен.Единствено ми се се струва малко бавен,просто такава му е структурата.Във Враца е много уважаван и обичан ,заради това,че се раздава и играе със сърце и душа.Същото мога да кажа и за Кабов,макар,че няма толкова игрови минути.Със сигурност от лятото ще се върнат в Левски,но дали ще останат...Роси знае!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 май 2018 22:15

W84me написа:
Neron написа:Ако броим сектор Б за разпродаден по груби сметки 28 000 билета за левскари са продадени. Излагаме се... Очаквах над 30 000 да сме.

Всички билети, които са ни отпуснали, ще бъдат продадени. Колко повече?

Можеха да ни отпуснат още 4 или 5 блока от Г. За съжаление е голяма простотия финал за купата да е в делничен ден. Без значение кои отбори са на финал. Аз ще правя огромни ластици, за да присъствам. Сряда съм отпуска, а четвъртък съм първа смяна, а ми престоят 400км път след мача. Със сигурност ще има и стотици да не кажа хиляди, които пропускат мача, защото са втора смяна на работа.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 май 2018 22:23

Neron написа:Можеха да ни отпуснат още 4 или 5 блока от Г. За съжаление е голяма простотия финал за купата да е в делничен ден. Без значение кои отбори са на финал. Аз ще правя огромни ластици, за да присъствам. Сряда съм отпуска, а четвъртък съм първа смяна, а ми престоят 400км път след мача. Със сигурност ще има и стотици да не кажа хиляди, които пропускат мача, защото са втора смяна на работа.

Аз съм на 450км и също няма да присъствам по тоя повод, сигурно има още много хора в същото положение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 май 2018 22:30

W84me написа:
Neron написа:Можеха да ни отпуснат още 4 или 5 блока от Г. За съжаление е голяма простотия финал за купата да е в делничен ден. Без значение кои отбори са на финал. Аз ще правя огромни ластици, за да присъствам. Сряда съм отпуска, а четвъртък съм първа смяна, а ми престоят 400км път след мача. Със сигурност ще има и стотици да не кажа хиляди, които пропускат мача, защото са втора смяна на работа.

Аз съм на 450км и също няма да присъствам по тоя повод, сигурно има още много хора в същото положение.

Абсолютно. Изключително неудобно за хора от провинцията. Ако на финал бяха например Дунав срещу Черно море или подобни щеше да има не повече от 3000 човека. Тъпо е да не може да се отдели 1 събота от календара на ПФЛ за финал. И без това първенството ни е смешно и умряло и има 2-3 играчи, които може би ще играят на СП. За къде са се разбързали да приключват мачовете?

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”