Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Няма незаменини футболисти. Ако е за наистина добри пари, няма проблем. В целия свят го правят. Но дано се вземе достоен заместник, че и двама, защото Белаид не ми вдъхва доверие. Надграждането става с пари и то с много при.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- blue avalanche
- Контакти:
realno написа:Няма незаменини футболисти. Ако е за наистина добри пари, няма проблем. В целия свят го правят. Но дано се вземе достоен заместник, че и двама, защото Белаид не ми вдъхва доверие. Надграждането става с пари и то с много при.
Белаид не е чак толкова зле, колкото им се струва на някои. А увереността и оттам - доверието идват с игра. Няма футболист, който да стои на пейката, ама като влезе да играе като Джон Тери. Например... Или, поне, са рядкост.
Честно казано на мен Белаид не ми направи толкова лошо впечатление в последните два мача. Беше си общо взето стабилен и имаше няколко доста добри намеси. Естествено не може да се сравнява с Яблонски, но за резерва бива...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
Serafim
- Контакти:
Белаид игра добре снощи, кажи-речи нямаше грешки. Яблонски е много точен обикновенно в намесите си, а и много успешно блокира удари, понякога и голови.
Не , няма да продаваме Давид Яблонски ... не свикнахте ли с фейк простотиите , да не кажа атаки преди финала ?
Но важното е да се хранят определени хора .
Но важното е да се хранят определени хора .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Нова грешка на ръководството... Красимир Иванов няма работа във Военния клуб да легитимира и съответно да казва кое менте е по чисто. Дори да приемем, че едното ЦСКА е истинско, той няма работа на "празника" на чобарчеата. Като имат такова желание можеше да пуснат едно съобщение до медиийте и на сайта но нищо повече
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
Serafim
- Контакти:
По-вероятно е Яблонски да преподпише договор, според мен. Със сигурност ще е с доста по-добри параметри. Но най-вероятно това зависи от развоя на финала.
Преди да се бистрят трансфери и подписи е важно да вземем купата или да класираме ЕКТ! Това е най-големият коз, който клубът може да предложи на играчите - настоящи и бъдещи!
Аз съм решил още от есента, че за следващия сезон новата ми фланелка ще е с името и номера на Яблонски! Дано остане, видя се в анкетата за Прохазка какво беше мнението, за Яблонски няма да е по-различно! Всички искаме да остане! Аз съм убеден че той може да е в топ отборите в Европа и може да му вземем спокойно поне 20млн евра. Може да помогне на защитите на всички най-големи и най-богати, че и да бележи дори, ако искат да вземат трофея в ШЛ
Сити, Юнайтед, ПСЖ, Барса, Байерн, Юве и тн, да заповядат ако искат да минат Реал!
Аз съм решил още от есента, че за следващия сезон новата ми фланелка ще е с името и номера на Яблонски! Дано остане, видя се в анкетата за Прохазка какво беше мнението, за Яблонски няма да е по-различно! Всички искаме да остане! Аз съм убеден че той може да е в топ отборите в Европа и може да му вземем спокойно поне 20млн евра. Може да помогне на защитите на всички най-големи и най-богати, че и да бележи дори, ако искат да вземат трофея в ШЛ
Тука еуфорията май е малко в повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Тука еуфорията май е малко в повече.
Какво лошо има, като ни е кеф да го покажем? Вчера без еуфорията по трибуните, едва ли щяхме да обърнем мача. ...