Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
О, да! И аз това чакам, искам си "Л-то". Това сега дори не е нашата емблема.
-
Serafim
- Контакти:
Харесват ми екипите, повече от всичките на Хома. Единствено сиво-черния беше по-така, даже много. Иначе само белите парчета, къде пише Спетема и Щрабаг не ме кефят.
Щели сме да продаваме Яблонски... донт лайк 
- blue avalanche
- Контакти:
"Централният защитник на Левски Давид Яблонски е пред трансфер в Турция, съобщава Блиц Спорт. Бранителят, който е и голмайстор на „сините“, почти сигурно ще напусне стадион „Георги Аспарухов“ през лятото. За бранителя е пристигнала оферта от турски клуб, която е с много добри финансови параметри и вече вървят преговори, които са на финалната права."
Звучи като абсолютна партенка.Просто след всички положителни и хубави емоции през целия ден,нямаше как да няма и някоя негативна статийка. 
- blue avalanche
- Контакти:
sinfen14 написа:Звучи като абсолютна партенка.Просто след всички положителни и хубави емоции през целия ден,нямаше как да няма и някоя негативна статийка.
Нито е позитивна, нито е негативна. Тези неща са част от футбола и се случват всеки ден.
Никой от нашите футболисти не е непродаваем. Не сме в положение да отказваме изгодни оферти. Важно е и желанието на играча. Все пак той играе за пари.
-
Serafim
- Контакти:
Няма начин да няма интерес към него. Дори срдняци в турция ще му предложат 30хил долара, вместо 15хил евра, ако взема и толкова. Дано поне трансферната сума е около милион евро, иначе лошо. Това естествено при условие, че въобще има нещо вярно де.
- metodito
- Контакти:
metodito написа:Настръхнах...
Но през първенството ще се класираме.
Вервайте ми. Като съм го сънувал.... И за европътъ сънувах, ама няма го кажа. Дай да се случи, ма...
- metodito
- Контакти:
Тва за Яблонеца, ако го продадат, да го таковат анадолските манафи Срас, да го таковат! 
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:sinfen14 написа:Звучи като абсолютна партенка.Просто след всички положителни и хубави емоции през целия ден,нямаше как да няма и някоя негативна статийка.
Нито е позитивна, нито е негативна. Тези неща са част от футбола и се случват всеки ден.
Никой от нашите футболисти не е непродаваем. Не сме в положение да отказваме изгодни оферти. Важно е и желанието на играча. Все пак той играе за пари.
Така е. Днес всичко е мангизи.