Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 04 май 2018 13:17

sinfen14 написа:
metodito написа:
Eminem написа:
metodito написа:Ами, който иска така да го разбира, но това са наемниците (не просто чужденците, а наемниците). И това НЕ Е визия за развитие, а работа на парче. Не е виновен Гомес, а този, който му е подписвал договора!

То може и българи да дадем за пример.
Например, Цоневите, които се помислиха за смеска между Меси и Роналдо и поискаха да са твърди титуляри.
Или пък Краев, който и той се помисли за голяма звиздъ и поиска нелепо висока заплата.
Генков и Макриев са българи, но и те бяха наемници.
И Прохазка е наемник, но колко години е в клуба и то все сме в лош период.

Да, Генков и Макриев си бяха наемници. Заради това подчертах "не просто чужденците". Роман определено не е "наемник". Както и Бардон не беше. За Краев не, че знаем каква е работата, ама нейсе. Фактите са такива, че и него като други го мъчиха на различна от титулярната му позиция. Когато го сложиха на титулярната му позиция, той показа истинските си възможности. Трябваше да го задържат.

Не е коректно сравнението ти.Прохазка е вече над 5 години в клуба,съвсем нормално е да му пука повече за Левски,отколкото на Гомес,който е тук от 9-10 месеца.Ами ако испанеца остане при нас,след 2г примерно,дали няма да и той вече да "не е наемник".Точно Прохазка,първия си сезон не показа нищо,а втория го изкара под наем в Търнава.После Гонзо го беше нарочил и почти го беше изгонил с неустойка,но финансовите проблеми "помогнаха".Започнахме подготовка с десетина човека + няколко юноши,та от немай къде се наложи Прохи да поостане.Другото е история.Яблонски преди 1 година беше просто чешкия ни централен защитник.Дойде от руски слабак и всички очаквахме,че ще е поредния ментак.

Прохазка е в "Левски", заради Гонзо. И Стойчо. Ако не бяха те - особено Гонзо -- Прохазка щеше в момента да е в Търнава. ;) И да, ако Гомес остане и завърши кариерата си, може би ще кажа, че не е наемник. Един Йоргачевич нямаше дълъг престой при нас, но той НЕ беше просто някакъв си легионер, наемник. Знаеше къде е. Пукаше му за "Левски", да се изразя грубо.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 май 2018 14:45

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 май 2018 14:53

Пак навлизаме в някакви много дълбоки мъгли. Как точно да разграничим кой е наемник и кой не? И колко точно това е определящо за добрата или лошата му игра? Това като с юношите, дето знаят какво значи Левски. Това не значи автоматично, че могат нещо. Естествено те са извинени и ще се учат, ама до кога ще ги чакат всички тия, дето сега говорят за знаене, синя кръв или наемници? И като се започне с едни примери за Стивън Петков, да речем. За 6 години професионална кариера има 25 гола, 8 от тях във втора лига, а въобще повече от половина през този сезон. Какво щеше да е мнението на всички, ако през цялото време бе на Герена и бе играл, като най-вероятно тия 8 гола нямаше да ги е вкарал, защото колкото и да е ниско нивото в ППЛ, то все пак е по-високо от Б група. В Берое за 18 мача 1 гол. A между другото по подобен начин се заговори и за Александър Колев, докато бе в Ботев.
В тоя ред на мисли, интересно ще е да видим бъдещето на Илия Димиторв. Прави нелош сезон с Локо СФ, но все пак - това е втора лига, а е на 22 вече.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 май 2018 15:32

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 май 2018 16:15

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DQsLsyWoDoo[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 май 2018 17:10

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U-8ReKJ9YkY[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 май 2018 17:33

"Оказа се, че същия ден на "Ню Джърси Стейдиум" ще дава автографи върху автобиографията си великия Еузебио. Наредих се и аз на една огромна опашка и зачаках - все пак това е Еузебио! Най-накрая дойде и моя ред, поднасям книгата, а Еузебио, който седеше на един стол, без да вдигна поглед, ме попита: "За кого да я напиша"?Аз му отвръщам за Андрей Аспарухов от България. Еузебио се сепна, свали очилата и ме погледна: "Аз познавах един Аспарухов от България, играл съм срещу него, имате ли нещо общо?" Смутено отвърнах, че това е баща ми.Еузебио стана, върна ми книгата и каза простичко:" Тогава вие ще ми дадете автограф, защото Аспарухов бе най-великия футболист, срещу когото съм играл!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2018 17:42

LSFC 1914 написа:Изображение

Настръхнах...

Не смея да кажа това, което сънувах, че няма да излезе, но... ще го кажа, като стане (ще се цитирам). Задава се нещо! Говоря за ЕвропЪтЪ. Помнете ми думата. ;)

П.С. Разбира се трябва да се класираме за там първо. :lol: Но и това го сънувах. Не съм сънувал за Купата. Но през първенството ще се класираме.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 май 2018 18:36

И аз да кажа статистика за билетите за финала. За сряда има 3977 незакупени билети за ''Б'' и ''Г'' сектори общо в този час - 18:35. Това е според сайта който показаха тук колегите. Не съм броил свободните квадратчета от сайта на Ивентим, както два големи ентусиасти тука, особено колежката Ралка!

Върни се в “Левски”