Corwin написа:Баш си е славизация. За съжаление.
Зависи, откъде го гледа човек... За мен Срас, ако не да влоши нещата, не ги подобри в тази връзка. На няколко пъти посочих: не може да назначаваш треньори, които през кариерата си не са се борили за титла и да искаш тези хора да вдъхнат увереност в играчите, че могат да са шампиони. Имахме треньор, който директно обиди клуба, като го сравни с второразряден клуб. Никой нищо. А тук даже беше защитаван. Костов, Ратко, Илиев, Митов, Стоев, Сухия, Пепе, Ясен, Вили Вуцов, Букарев, Топчо, та даже и Роси, КОЙ от тези треньори заслужаваше да е начело на "Левски"? Стоев ли, който така и не разбра, че вече не е в Разград и който Митов направи шампион! Костов ли? Какво беше постигнал преди това, какво постигна след това? Или Митов. Без съмнение, човекът обича "Левски", но просто няма капацитета за "Левски". Или Пепе? Този симпатяга треньор ли беше въобще? Илиев, който при целия медиен комфорт и солиден портфейл за селекция, направи едно нищо! Вили Вуцов? Пхах... Или Ратко, дето слагаше Дарко на крилото? С какво точно Ратко заслужи да е начело на един от най-големите клубове на Балканите? През последните години имаше едва ДВАМА! треньори, назначени начело на "Левски" с шампионски манталитет и опит - Петрович и Йоканович. Това е. И знаем колко бяха оставени. Що се отнася до Роси, той е турнирен специалист. Може и да не съм прав. Дано бъдещето ме опровергае, но дай му двойка мачове, ще отстрани всеки. Дай му 30 мача, в половината ще хикси. И то нарочно. Просто начинът на мислене му е такъв - по-добре да не загубиш, отколкото да паднеш. В един турнир това е така. В едно първенство, трябва да рискуваш.