Това са факти ,подкрепени от решения на съда.
Кой как си ги приема е въпрос на цветоусещане и Уефотвърдение
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Това са факти ,подкрепени от решения на съда.
А така..!
Сега вече можеш да заспиш доволен сънувайки вносни бележки . Само по някое време да не се появи феята Дора с тефтера.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:vlong написа:Това са факти ,подкрепени от решения на съда.
А така..!
Сега вече можеш да заспиш доволен сънувайки вносни бележки . Само по някое време да не се появи феята Дора с тефтера.
Как изглежда Дора,готина ли е ?
САМО ЛЕВСКИ!
Известният журналист Томислав Русев направи интересна прогноза в ефира на „Спортното шоу на Дарик“ за шампионската титла в България. Въпреки че е един от най-изявените представители на синия спектър в гилдията, Русев е сигурен, че вечният съперник ЦСКА-София (София) този път ще успее да детронира Лудогорец и да прекъсне серията от 11 поредни титли на хегемона. Единственият участник в дискусията по радиото, който подкрепи тази прогноза, очаквано е Ники Александров, който е известен с червените си пристрастия, докато останалите петима твърдо гласуваха за разградчани. Те трябваше да отговорят и на още един въпрос: „Дали Левски ще успее да се класира за Европа?“
„Абсолютно длъжен съм да кажа, че ЦСКА-София (София) ще е шампион. Естествено, Левски ще играе в Европа. Това е допълнителен бонус за червените фенове“, заяви Ники Александров.
„Лудогорец ще е шампион, а Левски е 50 на 50 за Европа. Смятам, че сините няма да се класират“, заяви от своя страна Иво Стефанов.
„Ако използвам думите на Ники, длъжен съм да кажа Лудогорец. Левски няма да играе в Европа“, сигурен е Веско Вълчев, който от години отразява изкъсо събитията в разградския клуб.
„Аз като майна ще копирам Веско Вълчев. Няма как да сме различни. Искам Тодор Неделев шампион и Левски аут от Европа“, заяви кореспондентът в Пловдив Валери Станков.
„Лудогорец ще стане шампион, а Левски ще играе в Европа чрез бараж, защото е повелителят на баражите“, заяви Стефан Стоянов, а Вальо Грънчаров, който също е в групата на левскарите журналисти, добави: „Сърце не ми дава да кажа, че ЦСКА-София (София) ще е шампион. Затова Лудогорец ще е шампион. Левски в Европа – дано!“
Накрая дойде ред и на изненадващата прогноза на Томислав Русев: „Левски ще играе в Европа. Аз пък ще кажа, че ЦСКА-София (София) ще стане шампион. Само и аз Ники сме. Казвам го на 1 март!“
„Абсолютно длъжен съм да кажа, че ЦСКА-София (София) ще е шампион. Естествено, Левски ще играе в Европа. Това е допълнителен бонус за червените фенове“, заяви Ники Александров.
„Лудогорец ще е шампион, а Левски е 50 на 50 за Европа. Смятам, че сините няма да се класират“, заяви от своя страна Иво Стефанов.
„Ако използвам думите на Ники, длъжен съм да кажа Лудогорец. Левски няма да играе в Европа“, сигурен е Веско Вълчев, който от години отразява изкъсо събитията в разградския клуб.
„Аз като майна ще копирам Веско Вълчев. Няма как да сме различни. Искам Тодор Неделев шампион и Левски аут от Европа“, заяви кореспондентът в Пловдив Валери Станков.
„Лудогорец ще стане шампион, а Левски ще играе в Европа чрез бараж, защото е повелителят на баражите“, заяви Стефан Стоянов, а Вальо Грънчаров, който също е в групата на левскарите журналисти, добави: „Сърце не ми дава да кажа, че ЦСКА-София (София) ще е шампион. Затова Лудогорец ще е шампион. Левски в Европа – дано!“
Накрая дойде ред и на изненадващата прогноза на Томислав Русев: „Левски ще играе в Европа. Аз пък ще кажа, че ЦСКА-София (София) ще стане шампион. Само и аз Ники сме. Казвам го на 1 март!“
Ами така ще е ,като не сме ,,горди армейци,,да въртим сделки с другите отбори,Ами да играем феърплей.От нас Тея мигранти получиха 4 точки.Щото са много кадърни.
Ама има още мачове ,топка е ,върти се
Ама има още мачове ,топка е ,върти се
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:ugly bug написа:vlong написа:Това са факти ,подкрепени от решения на съда.
А така..!
Как изглежда Дора,готина ли е ?
Блага душа е . Няма да се плашиш.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
Не са продали финала за Купата, просто бяха с оня мега злетак Пардю, който и в Англия не го имат за нищо, а тук беше тотално неадекватен и не успя да се адаптира към българските реалности. Ако ЦСКА бяха с нормален треньор нямаше да изглеждат по тоя начин на финала.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:delqnski47 написа:W84me написа:Толкова много ги е бил Жадното....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JLM10-tlPk0[/youtube]
Ужасен мач. Бях и на ещадиото...
Толко ме хвана яд, че си пожелах да загубите титлата в последния мач...
10 години по-късно помня мача като бял ден до гола на Силва, след това ми се губи около 1 час. Иначе помня, че се молехме Спас Делев да не вкара, имаше една ситуация срещу Пламен Илиев отляво по атаката.
На Йовов калитарските голове.... :DDDD
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
Йовов може да е пропускал на празна врата, но вкарваше и уникални голове от нулеви положения извън наказателното поле, гола му срещу Марсилия на Бартез и до днес го коментират във Франция. Един от последните класни бг играчи, преди Перуката тотално да закрие футбола у нас и да се лансират некадърници в националния, докато на българските момчета с потенциал в детско-юношеските формации не се дава шанс, ако тати не е богат и няма пари да си плати на съответното място за да тикат напред отрочето.
Барса и Лудогорец, але, алеее...