Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Sisi 1914 » 21 яну 2012 16:47

tevez написа:
PFC Litex написа:Последно Тодор Христов дадохте ли го на Ботев Пловдив, тъй като го няма в групата?

Официално още не е отишъл,но до няколко дни би трябвало да е футболист на Ботев Пловдив.Преговорите били в напреднала фаза.

За Христов май ще сгрешим, че ще отиде в друг тим!
:evil:
Иначе успех на Огнянов!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 яну 2012 18:04

Голяма простотия ще бъде, ако го искат от Хюстън Динамо, той да отиде в Ботев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 21 яну 2012 18:06

За Христов и мен ме е яд,че го махат за сметка на Младенов "мухата без глава"!Но тендецията,която следват Тонев и Костов е скорошно разкарване на доведените от Гонзо през лятото играчи!!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 яну 2012 19:26

не ме е яд за нито един, който е трансфериран от Левски. Имали са възможност да покажат какво умеят- по време на тренировки, на контроли и на официални мачове. Не доказаха, че заслужават да са при нас. Все пак не е важно дали са симпатични и говорят умно, а дали я умеят тая "пустина"- футболната игра...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 22:15

santi_santi написа:За Христов и мен ме е яд,че го махат за сметка на Младенов "мухата без глава"!Но тендецията,която следват Тонев и Костов е скорошно разкарване на доведените от Гонзо през лятото играчи!!

Да се надяваме ,че н е далече деня в който ще разкараме и Старокин, дори като подарък,ч е едва ли са останали бунаци които да го искат.
Младенов също няма място в отбора

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 яну 2012 09:47

milen.hristov написа:
santi_santi написа:За Христов и мен ме е яд,че го махат за сметка на Младенов "мухата без глава"!Но тендецията,която следват Тонев и Костов е скорошно разкарване на доведените от Гонзо през лятото играчи!!

Да се надяваме ,че н е далече деня в който ще разкараме и Старокин, дори като подарък,ч е едва ли са останали бунаци които да го искат.
Младенов също няма място в отбора

Нали си купихте Пинто за левия бек. Старокин няма да играе, освен ако и Пинто не се окаже провал.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 яну 2012 10:23

Благодаря, blue avalanche!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 яну 2012 11:06

След някой друг ден трансферният прозорец ще свърши , а нашите чак сега се сетиха , че нямат защита.Да им се чуди човек,кво точно правят.Ти "таковам " и специалистите.Хвани единия и удари другия.

п.п Тръгнали да пробват деф.халф при положение , че имаме трима (димов, гаджев и грийн)
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 22 яну 2012 11:28

Прав си, че трябваше Младенов да го разкарат, а не Христов!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 яну 2012 11:44

Sisi 1914 написа:

Прав си, че трябваше Младенов да го разкарат, а не Христов!
8-)

на базата на какво да разкарат Младенов вместо Христов бе любов моя :) ? Ако ми кажеш един свестен мач на Христов , ок , ама той няма такъв , докато за Дани Младенов мога да ти кажа поне 5 . Естествено коментара ми е на базата на сравнението между Христов и Младенов и нищо друго .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”