Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

thresh
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот thresh » 03 май 2018 14:23

helic написа:
Corwin написа:
ralka_levskarka написа:Тук можете да следите колко билета остават за всеки сектор.

http://kupata-e-sinya.com/

Това е добре, че евентима май решиха, че съм бот :D

излиза, че левскарите сме изкупили до момента към 30К билети, така ли е?

Трябва да се купува. Оранжевите щели да бъдат към 35К на техния "юбилей", така че натискайте здраво. :)

На линия
helic
Контакти:

Мнениеот helic » 03 май 2018 14:38

metodito написа:Ако до края на сезона имаме само една загуба (от Разград) и вдигнем купата, за мен сезона ще е успешен. Имаше спадове, да, и разочарования, но ако направим това горното, това ще е надежда за следващия сезон. Мисля, че футболистите имат нагласата. Наред е Делио, но и е нужно и малко късмет. Без малко късмет, нищо не става.

На всяка цена трябва да се запази състава абсолютно същия. Може би е добре да се даде шанс на франсето и Кабрал. Румънецът ми е тъмна Индия. Хубаво е и вратар, да. Относно бековете, ако Прохи остане, видя се, че може да замести напълно Цвятко, така че и там сме ок. А сърбинът е здрав и не се чупи толкова лесно. За броя мачове, които изигра и минутите, прекарани на терена си е направо подвиг, че се счупи чак накрая.

Първият мач за Купата с пребоядисаните промени всичко. Ако го бяхме загубили, щяхме да страдаме много.

Първостепенно - купата.
Според мен Кабрал и Белмонт, особено първия, нямат място в състава за следващата година. Казвал съм си мнението, в случай че запазим сегашния си състав, т.е. няма изходящи от основните футболисти (а това включва и оставането на тези под наем - визирам Тиам и Фигейредо) имаме нужда от три или четири попълнения - вратар, централен защитник, централен нападател + офанзивен халф евентуално. Приоритет от гореизброените мисля имат централен защитник и централен нападател, защото няма да можем да изкараме целия сезон с двама централни защитници, а всичките ни налични централни нападатели са гола вода даже и в сравнение с тези на конкурентите ни във вътрешното първенство.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 03 май 2018 15:12

helic написа:
metodito написа:Ако до края на сезона имаме само една загуба (от Разград) и вдигнем купата, за мен сезона ще е успешен. Имаше спадове, да, и разочарования, но ако направим това горното, това ще е надежда за следващия сезон. Мисля, че футболистите имат нагласата. Наред е Делио, но и е нужно и малко късмет. Без малко късмет, нищо не става.

На всяка цена трябва да се запази състава абсолютно същия. Може би е добре да се даде шанс на франсето и Кабрал. Румънецът ми е тъмна Индия. Хубаво е и вратар, да. Относно бековете, ако Прохи остане, видя се, че може да замести напълно Цвятко, така че и там сме ок. А сърбинът е здрав и не се чупи толкова лесно. За броя мачове, които изигра и минутите, прекарани на терена си е направо подвиг, че се счупи чак накрая.

Първият мач за Купата с пребоядисаните промени всичко. Ако го бяхме загубили, щяхме да страдаме много.

Първостепенно - купата.
Според мен Кабрал и Белмонт, особено първия, нямат място в състава за следващата година. Казвал съм си мнението, в случай че запазим сегашния си състав, т.е. няма изходящи от основните футболисти (а това включва и оставането на тези под наем - визирам Тиам и Фигейредо) имаме нужда от три или четири попълнения - вратар, централен защитник, централен нападател + офанзивен халф евентуално. Приоритет от гореизброените мисля имат централен защитник и централен нападател, защото няма да можем да изкараме целия сезон с двама централни защитници, а всичките ни налични централни нападатели са гола вода даже и в сравнение с тези на конкурентите ни във вътрешното първенство.

купата осмисля сезона, бе з да сме глорихънтъри, но без трофей трудно се мотивират играчите, а и е гаранция за ЕКТ.

Не мисля че ни трябва ЦЗ . Белаид става за резерва , а и си връщаме Дидо. За мен приоритет е вратар, че Божката стана майка плаче или да се налага малкия Шейтан.

Трябва ни алтернатива на Цветко и ЦН. Стига толкоз с играчи на кило, а и да не се забравя отборът ни беше пред фалит, трябва да се чистят дълговете.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 03 май 2018 15:15

Според мен задължително десен бек и вратар ни трябват лятото. А напред едно класно крило вместо ментето Кабрал и сме готови.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 май 2018 15:34

Красимир Иванов казва 1-2 нови, но важното е какво иска Роси. Според мен, задължително, КАЧЕСТВЕНИ вратар, десен бег и нападател. Ако има възможност и крила, а сегашните резервни, да се освободят.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 май 2018 15:42

Аз си мисля, че купата и трето място ще направят сезона успешен. Дори само купата. Левски не е печелил трофей отдавна. Не мисля, че Кабрал и Белмонт трябва да се гонят. Единия не е играл, а холандеца лесно бихме го отписали, защото поне игра повече през есента, но ние бяхме готови да отпишем и Буш и Гомес, и Обертан, а отбора заигра прилично в последния месец.
Мъри е дал малко по-нормално интервю тоя път, но за юношите не съм съгласен. То и малко се преекспонира това де. Трудно ще започне един 17-18 годишен да играе малко по-малко и на 22-23 вече да е титуляр. Ето Краев, примерно. Реши, че трябва да ходи в чужбина. Не че е гаранция, че при Роси щеше да е титуляр, ама какво иска на тези години? Вутов не е баш точния пример, щото той бе продаден, понеже нямаше пари, но Цоневи е съвсем удачно да ги споменем. Ивайло Найденов е в отбора, на 20 години е. Този сезон има 6 мача и поне един за купата, миналия има 10 в ППЛ. Станислав Иванов е на 19 (тъкмо навършени), общо 20 мача за Левски. 13 миналия сезон, 6 този. Николай Кръстев ни е резервен вратар на 21. Горанов е на 25, като 5 години е бил в Левски, преди да си тръгне. Малко ли е това, че все да бием тъпана, че нямало юноши в отбора?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 май 2018 15:47

Вратар,десен бек,централен защитник и нападател,ако не вземем Афонсо Фигейредо,ще трябва и ляв бек :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 май 2018 16:19

Serafim написа:Мъри е дал малко по-нормално интервю тоя път, но за юношите не съм съгласен. То и малко се преекспонира това де. Трудно ще започне един 17-18 годишен да играе малко по-малко и на 22-23 вече да е титуляр. Ето Краев, примерно. Реши, че трябва да ходи в чужбина. Не че е гаранция, че при Роси щеше да е титуляр, ама какво иска на тези години? Вутов не е баш точния пример, щото той бе продаден, понеже нямаше пари, но Цоневи е съвсем удачно да ги споменем. Ивайло Найденов е в отбора, на 20 години е. Този сезон има 6 мача и поне един за купата, миналия има 10 в ППЛ. Станислав Иванов е на 19 (тъкмо навършени), общо 20 мача за Левски. 13 миналия сезон, 6 този. Николай Кръстев ни е резервен вратар на 21. Горанов е на 25, като 5 години е бил в Левски, преди да си тръгне. Малко ли е това, че все да бием тъпана, че нямало юноши в отбора?

Не става дума за това. И не се преекспонира темата, но както и да е. Срас е избрал пътя на клуба в момента. Аз смятам, че не е правилен. Бъдещето ще покаже. А и Мъри каза нещо много важно накрая. Дано някой го разбира, но мисля, че в устрема да се сочи с пръст всеки несъгласен и да се гони с партийна в книжка в ръката, малцина даже и осмислят това, което казва.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 май 2018 16:21

Corwin написа:
ralka_levskarka написа:Тук можете да следите колко билета остават за всеки сектор.

http://kupata-e-sinya.com/

Това е добре, че евентима май решиха, че съм бот :D

Доста хора се оплакват от ивентим. Аз пък нямам проблеми. Купих си билета, извадих си го и не ме смята за бот и на ден влизам по 500 пъти :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 май 2018 16:27

metodito написа:
Serafim написа:Мъри е дал малко по-нормално интервю тоя път, но за юношите не съм съгласен. То и малко се преекспонира това де. Трудно ще започне един 17-18 годишен да играе малко по-малко и на 22-23 вече да е титуляр. Ето Краев, примерно. Реши, че трябва да ходи в чужбина. Не че е гаранция, че при Роси щеше да е титуляр, ама какво иска на тези години? Вутов не е баш точния пример, щото той бе продаден, понеже нямаше пари, но Цоневи е съвсем удачно да ги споменем. Ивайло Найденов е в отбора, на 20 години е. Този сезон има 6 мача и поне един за купата, миналия има 10 в ППЛ. Станислав Иванов е на 19 (тъкмо навършени), общо 20 мача за Левски. 13 миналия сезон, 6 този. Николай Кръстев ни е резервен вратар на 21. Горанов е на 25, като 5 години е бил в Левски, преди да си тръгне. Малко ли е това, че все да бием тъпана, че нямало юноши в отбора?

Не става дума за това. И не се преекспонира темата, но както и да е. Срас е избрал пътя на клуба в момента. Аз смятам, че не е правилен. Бъдещето ще покаже. А и Мъри каза нещо много важно накрая. Дано някой го разбира, но мисля, че в устрема да се сочи с пръст всеки несъгласен и да се гони с партийна в книжка в ръката, малцина даже и осмислят това, което казва.

Да бе, то ние все търсиме скрити думи и послания, дето да ни осветят пътя. И вечния спор за яйцето и кокошката. Тоест за юношите и наемниците. И все не можем да се разберем, по пътя на Славия ли ще тръгваме, предимно с младежи или по пътя на Литекс ли? От 7 юноши в стартовия състав (примерно), 3-ма ако станат за нещо, ще е повече от добре. Ама какво правим с такива, дето ще кажат, че искат повече пари, че искат повече игрово време, че искат да играят в Удинезе, Мидтиланд или Майнц 05? Колкото и да е парадоксално, нито Найденов, нито Ст.Иванов, нито Юруков могат да свършат работата на Гомес, Тиам, Паулиньо или Буш. Може би след 3 години, да. Може би не. А аз казвам, че е най-добре да играят покрай тях, те и без това тренират с първия отбор и при много работа и късмет, може от тях и Кръстев да стане титуляри или поне реални алтернативи за първия състав, вместо такива Кабрал, Ривалдиньо (от който обче нищо не сме видяли), Белаид и тн.

Върни се в “Левски”