Трябва да взаимстваме едно скандиране на феновете на Байерн. Представете си, сектор Б, А и В да викат един след друг - Левскииииии, Левскиииии, Левскииии.
Аз дето не съм фен на Байерн, настръхвам, когато започнат да викат името по сектори.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Днес чета изпълнителното директорче да казва, че ще вземем лятото един най много двама футболисти. Вратар ни трябва задължително , десен бек , още едно крило. Енигма остава Ривалдиньо ??? , ляв бек ако напусне португалеца по наем ще трябва. Трябва да си върнем Деян Иванов като опцията на ЦЗ. Кабрал трябва да се маха , най - слабият в Левски.
1914.1902 написа:[center]Програмата до края на сезона
04.05/петък/ Левски - Ботев Пд 20.00
12.05 /събота/ Лудогорец - Левски 17.30
15.05 /вторник/ Левски - ЦСКА–София 18.30
20.05 /неделя/ Верея - Левски 20.00[/center]
Ако вземем купата, на 10 май дедо Дельо може би трябва да награди отличниците на випуска с преждевременна ваканция. Че подготовката пак ще почне рано-рано в случай на ЕКТ, а Дельо няма да я за/*/бе като Ники Митов. По-хубаво да се избегне мрънкането, че не са си починали, още от началото на новата кампания.
Цял месец ваканция?
Не ми се вярва.
Феновете ще искат да гледат нов бой над Литекс и тогава да ги пуска.
Не ми се вярва.
Феновете ще искат да гледат нов бой над Литекс и тогава да ги пуска.
- blue avalanche
- Контакти:
Колко билета са продадени дотук? Някой знае ли?
- ralka_levskarka
- Контакти:
blue avalanche написа:Колко билета са продадени дотук? Някой знае ли?
Около 2 хиляди са останали за Б
А и В са изкупени заедно с редовете най-долу.
Не знам капацитета на всеки сектор по отделно.
Утре трябва да пуснат Г.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
blue avalanche написа:Колко билета са продадени дотук? Някой знае ли?
От нашите - 19 000 според мен. Не по-малко от 17 и не повече от 21-22.
- blue avalanche
- Контакти:
ralka_levskarka написа:blue avalanche написа:Колко билета са продадени дотук? Някой знае ли?
Около 2 хиляди са останали за Б
А и В са изкупени заедно с редовете най-долу.
Не знам капацитета на всеки сектор по отделно.
Утре трябва да пуснат Г.
Сектор А 6000 места
Сектор Б 14500 места
"Лъвчетата" 1700 места
Сектор В 6400 места
Сектор Г 14500 места
ralka_levskarka написа:Player написа:ralka_levskarka написа:Player написа:Чета че са пуснали билети и за "Г". Колегите които следят с ентусиазъм бройките на билетите, да кажат ако желаят как върви положението там и евентуално как е положението за петък. Трябва и в петък стадиона да е пълен! Благодаря!
Аз лично не виждам Г да е отворен. Дори избирането на билети за там стои сиво като на А и В - т.е. все едно са свършили.Молим ви, СПРЕТЕ да изкупувате билетите на славистите!В момента билети за левскари има само за двете лъвчета на Б плюс централната част на Б! Отвореният блок в лъвчето между А и Г е отреден за слависти!
Кой беше да си признае?
Благодарности за бързият отговор! Заслужаваш да те назначат за пресаташе в клуба
Aaa няма проблем![]()
Ето и за петъкСивото е заето, като във В блок и 17 и 18 половината места са неизползваеми.
http://prikachi.com/images/57/9318057I.png
http://prikachi.com/images/55/9318055m.png
Благодаря, отново! Посетих сайта на Ивентим за мача в петък сега, след като ти видях снимките и малко се учудих как така едно и също събитие е написано по два начина и на две различни места.

1914.1902 написа:[center]Програмата до края на сезона
04.05/петък/ Левски - Ботев Пд 20.00
12.05 /събота/ Лудогорец - Левски 17.30
15.05 /вторник/ Левски - ЦСКА–София 18.30
20.05 /неделя/ Верея - Левски 20.00[/center]
Е как може такова нещо? Имаме две домакинства и двете са в делнични дни, а гостуваме през уикенда. Как пък 4 поредни мача с тирето са все в работни дни... Този мач ни е последния на Герена за сезона. След този, следващия трябва да бъде в ЛЕ. Има и шанс за бараж на хартия все още, но скоро трябва да отпадне този вариант!