Batkoto написа:кво става бе,Николетчо хванал ли е вече самолета
все още се опитва да го вдигне
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:Валери Божинов реже Левски заради пари
20 януари 2012 17:36
Нападателят не е склонен да взима по-малка заплата, за да играе на "Герена"
Опитите на Левски да привлекат Валери Божинов са на път да пропаднат още в зародиш, научи ***.eu. Според отлично информиран източник, нападателят не бил склонен да се върне в България. Играчът си давал сметка, че ако приеме оферта на сините и заиграе на „Герена“ ще взима в пъти по-малка заплата от възнаграждението си в Португалия, което по никакъв начин не го устройвало. Божинов нямал нищо против да си тръгне от Спортинг, но да взима договореното си възнаграждение.
Припомняме ви, че националът вбеси сериозно шефовете си в Спортинг Лисабон, след като на своя воля реши да изпълни отсъдената дузпа срещу Морейрензе, но я пропусна. От Спортинг в прав текст са казали на Божинов да си търси нов отбор.
Непосредствено след разразилия се скандал от Левски намекнаха, че ще опитат да привлекат Божинов на „Герена“. Заради високата заплата на национала обаче, единственият реален вариант това да се случи е, ако от Левски се споразумеят със Спортинг да вземат голмайстора под наем за 6 месеца като в същото време заплата на Божинов се подели между Спортинг и Левски.
Подобна врътка обаче е малко вероятно да бъде осъществена, тъй като от португалския клуб предпочитат да продадат Божинов още сега.
балонаджиите и те цакат,искал бил голяма заплата .. сигурно се шегуват,това няма как да е вярно,всички го чакаме с цветя и рози на летището![]()
![]()
milen.hristov написа:Ако може с него и благо джизъса да дойде-безценно
Batkoto написа:Милене то да ти кажа,покрай Николетка трябва да си наистина много куц да не можеш да го вдигнеш .. ама за вечната надежда Божинов,не бих се изненадал
Rivaldo10 написа:milen.hristov написа:Ако може с него и благо джизъса да дойде-безценно
Вместо да му триеш идиотщините, ти го насърчаваш, модератор за пример!
Batkoto написа:и аз се обърках![]()
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Кашчей написа:milen.hristov написа:Batkoto написа:може ли аз да обясня
може, може. Пък ще видим дали ще остане мнението
Та какво ли трябва да е мнението, за да не остане?Лъжа ли е, че вие само се перчите, като японски петлета, а ЦСКА купуват?
Какъв ще е ефектът от тези покупки ще се види тепърва, но са факт,а в Левски, какво е факт до момента?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта