Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Петър Хубчев
Не е сериозно Хубси да се маха, но и той трябва да разбере, че не е в Берое. Трябва да се развива.
SANSIRO7 написа:Не е сериозно Хубси да се маха, но и той трябва да разбере, че не е в Берое. Трябва да се развива.
Не виждам масово да се иска оставката на Хубчев, макар да има такива обвинения от някои, които се опитват да насаждат мнението, че всеки отправил някаква критика към треньора, значи иска неговата смяна!

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
И аз не му искам оставката. Какъвто-такъв. Аз го критикувам и ще продължа да го правя, но трябва да се спре с това треньоро-футболисти текучество. С текучеството на футболисти няма да се спре, ама поне с треньор да се спре. Добър-лош, такъв е какъвто е. [offtopic]Лично аз от вчерашния мач не го харесвам като треньор на "Левски". Като треньор на национала не го харесвах и сега не го харесвам. Ще съм много доволен (защото "Левски" ще е успял), ако бъркам за него![/offtopic]
-
- Контакти:
Аз пък не мисля, че Хубчев не знае къде се намира. Напротив. И според мен знае силните и слабите страни на състава си. Ръководенето на срещите, отношението към цялсния спортен аспект на клуба, манеризмите му и интервютата му много напомнят на Роси. Италианеца обаче тотално бе скъсал връзката с футболистите. Докато при Хубчев не мисля, че е така. Ако бяхме били тирето с 0:2 въобще нямаше да говорите как не знае къде се намира, а че тотално ги е надиграл и много добре знае къде си намира, даже.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:Ако бяхме били тирето с 0:2
С тази тактика? Може би можеше, и по-големи странности са се случвали. Тук просто крушката си намери опашката.
Ст. Иванов:
Егати... Два мача на седмица им беше много, сега е един и пак са изморени. Копаят камъни преди и след мачове ли ?
Тогава да играят през три месеца, пък дано да изчезне умората.
пОснах сълзъ за нечовешките условия на футболистите ни. Дори в Англия играят по-рядко.
Не е била пасивната играта след почивката, ами просто двата тима се измориха и ние се дръпнахме малко по-назад. Това обаче повлия, не сме получавали никога инструкции да се връщаме назад.
Егати... Два мача на седмица им беше много, сега е един и пак са изморени. Копаят камъни преди и след мачове ли ?
Тогава да играят през три месеца, пък дано да изчезне умората.
пОснах сълзъ за нечовешките условия на футболистите ни. Дори в Англия играят по-рядко.
- metodito
- Контакти:
Принципно кой е виновен: футболисти или треньор, няма как 11-те да са грешници едновременно, тренерът да е прав. В случая големият грешник за мен се обозначава с инициали (толкова му стига): ПК. Подборът на треньор е взет явно по необективен критерий (за което Хубчев, може би няма вина), направиха се промени по отбора по един много съмнителен начин и далаверата си върви не от вчера. И не славизация, а бероевизация тече от много време. Което е доста по-зле.
Serafim написа:Аз пък не мисля, че Хубчев не знае къде се намира. Напротив. И според мен знае силните и слабите страни на състава си. Ръководенето на срещите, отношението към цялсния спортен аспект на клуба, манеризмите му и интервютата му много напомнят на Роси. Италианеца обаче тотално бе скъсал връзката с футболистите. Докато при Хубчев не мисля, че е така. Ако бяхме били тирето с 0:2 въобще нямаше да говорите как не знае къде се намира, а че тотално ги е надиграл и много добре знае къде си намира, даже.
Ако Жадното беше победил Славия и Берое, ако Роси беше победил Славия и Вадуц, ако, ако, ако... Можеше много неща да са различни. Но не се е случило така!
R.I.P.
- modor
- Контакти:
Ако Гонзо беше вкарал дузпата срещу БАТЕ...... 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
modor написа:Ако Гонзо беше вкарал дузпата срещу БАТЕ......
Ако я беше вкарал освен ЦСКА най-вероятно и Лудогорец нямаше да съществува в момента.