korteneca написа:Цесекарчето Преслав казало, че няма да премине никога в Левски! ПОскам сълза.
Още една добра новина за Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
korteneca написа:Цесекарчето Преслав казало, че няма да премине никога в Левски! ПОскам сълза.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
PFC Litex написа:korteneca написа:Цесекарчето Преслав казало, че няма да премине никога в Левски! ПОскам сълза.
Точно така ли го е казал или отново слагате думи на момчето в устата?Нападателят на ЦСКА Преслав Йорданов сподели, че не е получавал оферта от Левски, каквито информации се появиха в медиите. Футболистът на „червените“ дори коментира, че като играч на „армейците“ вероятно не би приел предложение
Головата машина на ЦСКА: Никога няма да премина в Левски!
korteneca написа:Головата машина на ЦСКА
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

korteneca написа:PFC Litex написа:korteneca написа:Цесекарчето Преслав казало, че няма да премине никога в Левски! ПОскам сълза.
Точно така ли го е казал или отново слагате думи на момчето в устата?Нападателят на ЦСКА Преслав Йорданов сподели, че не е получавал оферта от Левски, каквито информации се появиха в медиите. Футболистът на „червените“ дори коментира, че като играч на „армейците“ вероятно не би приел предложение
Кашчей №2, никакви думи не слагам в устата на момчето...
Написал съм го така, както е заглавието в топспорт.Головата машина на ЦСКА: Никога няма да премина в Левски!

PFC Litex написа:Постави го в цитат, след като не са твои думи, а тва Кашчей 2 пък е поредното доказателство, че тук са забранени нормалните дискусии.
Топ спорт съм спрял да го отварям преди повече две години, само мазохисти посещават сайтове от този тип.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni и 15 госта