Мнениеот сини богове » 14 дек 2015 22:03
Така, тъй като съм сигурен, че никой няма да ми отговори ще продължа нататък. При червения картон на Йонсен, първо има груб фаул срещу Бедоя плюс удар в главата отзад. Бедоя затова и реагира. Можеше да получи жълт картон, тук за мен е единствената грешка на съдията. Но може ли недаването на жълт картон да се сравни с отменен напълно редовен гол в Ловеч? При втория червен картон, след ударът на Костадинов, Баривиера изпусна топката и Бедоя спринтира към него. Баривиера направи жест, че няма да я хване и след това я улови и тръгна напред (чиста провокация от негова страна, но разрешена от правилника, нямам претенции). Бедоя се прави, че посяга, но си прибира крака, Баривиера пада като "отсечен", усеща, че няма контакт и веднага се изправя, защото знае, че ще последва картон за симулация. Бедоя тръгва към рефера да проси жълт картон за Баривиера и Перез го поваля. Играта не е спряна (няма и защо) и респективно се дава червен картон и дузпа. И всички тези неща ЯСНО се виждат на повторенията. Стойчо неумният Стоилов веднага след мача каза, че ситуацията с дузпата преляла чашата. Интересно ми е, след като е изгледал повторенията какво ли ще измъдри? Та да попитам пак, един кристален гол отменен, и то в мач с огромно значение (преки елиминации)срещу един недаден жълт картон, кой е по- ощетения отбор?