Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 14 дек 2015 11:19

Победа за Левски
35
33%
Равен
21
20%
Победа за Литекс
49
47%

Общо гласове: 105

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.

Мнениеот GA_ veliki » 14 дек 2015 21:32

PFC Litex написа:В тази ситуация става дума за неспортменско поведение във вратарското поле и всеки уважаващ себе си съдия ще отсъди нарушение.
Не е нужно да бъдеш бот и заслепен, чудейки се, как да нападнеш другия.
Червен картон щеше да има, тъй като нашия негер си бе тръгнал към Бедоя, но нямаше да има дузпа и точно дузпата бе капката, която преля чашата.

А стига глупости бе :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 14 дек 2015 21:35

Този спор започва да става безкраен и скучен вече. Попитах на няколко пъти нещо, но никой от оранжево- червения отбор не ми отговори. Просто искам да попитам още веднъж оранжево. червените фенове следното: Отмененият гол на Левски в предния мач правилно ли беше отменен или не? Най- вече искам да чуя мнението на потребител PFC Litex.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 дек 2015 21:45

сини богове написа:Този спор започва да става безкраен и скучен вече. Попитах на няколко пъти нещо, но никой от оранжево- червения отбор не ми отговори. Просто искам да попитам още веднъж оранжево. червените фенове следното: Отмененият гол на Левски в предния мач правилно ли беше отменен или не? Най- вече искам да чуя мнението на потребител PFC Litex.

Неправилно беше отменен.В предния мач подпряха Литекс,в този-Левски.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gonzalves78
Контакти:

Анулират резултатите от мачовете на Литекс при изваждане ?

Мнениеот gonzalves78 » 14 дек 2015 21:54

Днес в спортно шоу Гонг и в още някои медии излезе информация,че ако извадят Литекс от групата щяли да им анулират резултатите от мачовете и Лудогорец дърпал с 5 точки. В правилника пише,че ако изваждането е през първия полусезон резултатите от всички изиграни мачове на отбора се анулират.Ако обаче изваждането е през втория полусезон резултатите на отбора се запазват и до края на сезона се присъждат служебни загуби. Само ще отбележа,че мача между Левски и Литекс е трети през този сезон ( 2:2- София,1:2 -Ловеч и сега) ,следователно мача е от втория полусезон .Това,че сега е почивката на първенството няма нищо общо. В Англия като играят без пауза да не играят само един сезон?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 дек 2015 21:56

slash1912 написа:
сини богове написа:Този спор започва да става безкраен и скучен вече. Попитах на няколко пъти нещо, но никой от оранжево- червения отбор не ми отговори. Просто искам да попитам още веднъж оранжево. червените фенове следното: Отмененият гол на Левски в предния мач правилно ли беше отменен или не? Най- вече искам да чуя мнението на потребител PFC Litex.

Неправилно беше отменен.В предния мач подпряха Литекс,в този-Левски.

Левски трябваше ли да напусне терена във вторник? И как точно вчера подпряха Левски? Щеше ли да ги има червените картони, ако удушвачите си бяха кротували?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 14 дек 2015 22:03

Така, тъй като съм сигурен, че никой няма да ми отговори ще продължа нататък. При червения картон на Йонсен, първо има груб фаул срещу Бедоя плюс удар в главата отзад. Бедоя затова и реагира. Можеше да получи жълт картон, тук за мен е единствената грешка на съдията. Но може ли недаването на жълт картон да се сравни с отменен напълно редовен гол в Ловеч? При втория червен картон, след ударът на Костадинов, Баривиера изпусна топката и Бедоя спринтира към него. Баривиера направи жест, че няма да я хване и след това я улови и тръгна напред (чиста провокация от негова страна, но разрешена от правилника, нямам претенции). Бедоя се прави, че посяга, но си прибира крака, Баривиера пада като "отсечен", усеща, че няма контакт и веднага се изправя, защото знае, че ще последва картон за симулация. Бедоя тръгва към рефера да проси жълт картон за Баривиера и Перез го поваля. Играта не е спряна (няма и защо) и респективно се дава червен картон и дузпа. И всички тези неща ЯСНО се виждат на повторенията. Стойчо неумният Стоилов веднага след мача каза, че ситуацията с дузпата преляла чашата. Интересно ми е, след като е изгледал повторенията какво ли ще измъдри? Та да попитам пак, един кристален гол отменен, и то в мач с огромно значение (преки елиминации)срещу един недаден жълт картон, кой е по- ощетения отбор?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 дек 2015 11:01

Значи дори и да има опасна игра, каквато няма, когато съдията вижда, че вратарят се изправя без никакви последствия за здравето има право да остави авантаж и да даде възможност на Литекс да организират бърза контраатака. Не е длъжен да свири фаул.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 15 дек 2015 11:20

Много го дъвкахме вече този мая. Извинявам се на W84me за предишен пост - прав е. На Минев нарушението е за ж.к. правилно даден. Няма съдия (освен Никиту или някой кон с капаци), който да извади да ч.к. в тази ситуация в началото на мача.

Йонсен първо прави грубо нарушение после посяга и бута. Ако беше бутнал Бедоя само един път можеше и да му се размине (Бедоя го провокира - трябва ше да получи картон), но той го бутна ДВА пъти, така че ч.к.

Гаджев скача доста преди защитника при това с гръб към него. Нарушение се дава (да се научи да играе чисто), но понеже не е умишлено е ж.к. (Никиту или сватбата щяха да го заковат, но тези си ги знаем, как пък не намери някой от агитката да ги издебне и да им хвърли един кютек).

Дузпата и ч.к. са безспорни, няма нито опасна игра на Бедоя, камо ли нарушение преди това. Гаджев го подкосиха в полето, но тази година трябва да има убит играч в синьо, за да получим дузпа (пак не е сигурно - нарушението с лакът срещу Цонев).

Един път да се свири не по никивски или сватбарски и опищяха орталъка.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 дек 2015 11:28

olimpi написа:Много го дъвкахме вече този мая. Извинявам се на W84me за предишен пост - прав е. На Минев нарушението е за ж.к. правилно даден. Няма съдия (освен Никиту или някой кон с капаци), който да извади да ч.к. в тази ситуация в началото на мача.

Йонсен първо прави грубо нарушение после посяга и бута. Ако беше бутнал Бедоя само един път можеше и да му се размине (Бедоя го провокира - трябва ше да получи картон), но той го бутна ДВА пъти, така че ч.к.

Гаджев скача доста преди защитника при това с гръб към него. Нарушение се дава (да се научи да играе чисто), но понеже не е умишлено е ж.к. (Никиту или сватбата щяха да го заковат, но тези си ги знаем, как пък не намери някой от агитката да ги издебне и да им хвърли един кютек).

Дузпата и ч.к. са безспорни, няма нито опасна игра на Бедоя, камо ли нарушение преди това. Гаджев го подкосиха в полето, но тази година трябва да има убит играч в синьо, за да получим дузпа (пак не е сигурно - нарушението с лакът срещу Цонев).

Мерси, ама за какво се извиняваш, че не помня или не съм видял :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 15 дек 2015 11:36

W84me написа:
olimpi написа:Много го дъвкахме вече този мая. Извинявам се на W84me за предишен пост - прав е. На Минев нарушението е за ж.к. правилно даден. Няма съдия (освен Никиту или някой кон с капаци), който да извади да ч.к. в тази ситуация в началото на мача.

Мерси, ама за какво се извиняваш, че не помня или не съм видял :mrgreen:

Не бях съгласен, че Минев е за ж.к. Бях писал ч.к. Тичал съм със свирка по детски мачове във Франция (там е удоволствие, в Бг най-много някой пиян бобовдослки миньор да ти се оттепа), част от курсовете съм карал тук. Бъди здрав.
Последна промяна от olimpi на 15 дек 2015 13:26, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”