Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот RIR » 08 фев 2013 09:48

turbogena написа:Това е доста рисковано ,ако е истина. Секторите А и Б ще се построят ,което е много хубаво ,но ако нещо не се получат нещата с Газпром - какво правим със сектор В? :?

Как какво? Ще имаме уникален стадион - 2 в 1. Даже може да се договорим с телевизиите да местят камерите. Първото полувреме да снимат към А, второто към В. И всички ще си казват - няма други гъзари като Левски с два стадиона. А и Бащицата ще се пъчи.

Сериозно - А е най-голямата инвестиция, защото в него са спеиалните ложи (ВИП, журналисти), паркинг, съблекални, скамейки, връзката до булеварда, заведения и т.н. Според мен няма начин да не съберат пари за В, а понатам и за Г. Според мен са предприели преценен риск и няма да има издънки.

Не се съмнявай в Бащицата и бездънния му джеб. Дори Газпром искат да са партньори с него. :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Нов стадион или скъпа селекция?

Мнениеот W84me » 08 фев 2013 20:19

Как мислите кое е по-удачния вариант - построяване на нов клубен стадион, който отговаря н всички европейски изисквания и, на който отборът да играе домакинските си мачове в следващите 40-50 години или мащабна селекция за 6-7 милиона лева, с която се гони участие в групите на ШЛ, и евентуална печалба от такова участие?
Последна промяна от W84me на 08 фев 2013 20:28, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 фев 2013 20:22

тоя същия, дето му викате "Бащица", само допреди няколко месеца беше в състояние да продава всичко живо дето шава около Герена (не, че и сега не би го направил). Цялата сделка става ВЪПРЕКИ него, а не благодарение на него. Донякъде, стечение на обстоятелствата, защото при други собственици на онези от Панчарево, отдавна синия надпис ГАЗПРОМ да се е намърдал на червените им екипи.Изобщо не вярвайте, че избрали нас заради цвета на фланелките ни...Да е жив и здрав и бат~Бойко, който удари по едно рамо в наша полза, когато е трябвало...А за Борат, пичове ... прави сте...наистина е Бащица на всички сини фенове. Защото той ни еба майките в последните години с тъпанарските си изяви и постъпки...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Нов стадион или скъпа селекция?

Мнениеот No Pyro No Fun » 08 фев 2013 20:25

Зависи от много неща... според мен най-важно е да се инвестира в ДЮШ!
От двете бих предпочел отбора ми да има добра селекция...
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 08 фев 2013 20:31

Пак ли имаш някаква вътрешна информация? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 08 фев 2013 20:32

Утре, по TV7, от 11:20 ч. в спортната рубрика на "Факторът Кошлуков" "Преди банята" водещият Томислав Русев ще разпита архитекта на новия стадион на ПФК "Левски" Иво Пантелеев за последните подробности около проекта и всички неизвестни детайли. Очакваме вашите въпроси свързани с новия стадион!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 фев 2013 20:32

Естественно ,че варианта след 40- 50 години отбора да има собствен стадьон и инфраструктура към него , за да има къде се подготвят децата , и чак тогава вече може се мисли за селекция
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

KellyB

Мнениеот KellyB » 08 фев 2013 20:33

No Pyro No Fun написа:Зависи от много неща... според мен най-важно е да се инвестира в ДЮШ!
От двете бих предпочел отбора ми да има добра селекция...

И когато отборът влезе в ШЛ или ЛЕ след добрата селекция на какъв стадион ще играе?

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 08 фев 2013 20:37

Нито едното, нито другото. В модерни ДЮШ е истината.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 08 фев 2013 20:40

Как мисля ли? Според мен най-добре е нов стадион и скъпа селекция :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Левски”