Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 27 фев 2023 22:57

miro_rz написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:"Литекс е вътре"!!!
Русев ги закова. :D

Трябва да си много "умен'' за да не ти е ясно, че фирмата и марката на Гриша Ганчев е Литекс Комерс, специално заради Томислав и Миро Ганчев трябва да си сменя името на фирмата.Сутринта рано един от Лудогорец беше много надъхан, не знам после защо се покри.Пояснявам, не бяха Миро и Данчо, а третият......

Уау, открили сме топлата вода!
Аз коментирам Русев, напрегни се малко де... :)

Правилно си разбрал, че не съм напрегнат, като коментираш избирай по-умни хора, а най-добре е да мислиш.Утре да махнеш от сектора за гости на Герена , ще те гледам по телевизора.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 фев 2023 23:00

Новият отбор „ЦСКА-София“ получи лиценз за новосформираната Първа лига. Това стана ясно, след като Правната комисия към БФС излезе със становище за промените в наименованието и седалището на дружеството от „ПФК Литекс“-Ловеч АД на „ПФК ЦСКА-София“ ЕАД. Според футболния съюз те са направени по установения ред, напълно в духа на законодателството и вътрешните актове на централата, се казва в съобщение от БФС.
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 фев 2023 23:09

miro_rz написа:Новият отбор „ЦСКА-София“ получи лиценз за новосформираната Първа лига. Това стана ясно, след като Правната комисия към БФС излезе със становище за промените в наименованието и седалището на дружеството от „ПФК Литекс“-Ловеч АД на „ПФК ЦСКА-София“ ЕАД. Според футболния съюз те са направени по установения ред, напълно в духа на законодателството и вътрешните актове на централата, се казва в съобщение от БФС.

Върни коментарите от сутринта и ще видиш едни мои въпроси към третият фен на Лудогорец, като ми отговорите тогава се правете на отворени.Сега един приятелски съвет, като не можеш да пиеш не се мъчи, похвално е, че си се научил да споделяш снимки с алкохол и наденици, нали знаеш, че за някой това е проблем, но защо ти трябва след това да ставаш за смях.Айде лека и утре лек път и късмет.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 фев 2023 23:47

miro_rz написа:СьоНга, една 2-ка не се ли бръкна?

Оняден изкарах от тотото на Тирето с Берое 5 биберона, с кеф ги пуснах...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 фев 2023 23:48

Bernaleo написа:Вярно че показва да се изпълни тъча,значи гола си е правилен.Не се изисква никакъв феърплей според ситуацията.

То от Тирето кога може да се изисква феърплей?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 фев 2023 23:49

Гонг защо мълчат като...?!
Дават ни, че Бербо и Стилиян са на стадиона.
След мача нищо....
А иначе щеше да ни е интересно какво ще каже приказливият Митко за неспортменското изчистване на топката в тъч от страна на домакините. Любимата му думичка е морал. Тук не става въпрос за морални баща и брат, а неморалното търкаляне на септемвриеца.
Мисирките и друго да го питат Бербо, за югозападната ни съседка.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 28 фев 2023 05:59

Ама Подуенските как се насадиха, или счупен рекорд 11 мача без победа или да ни правят шампиони. Холивуд вече мисли екранизация на тая трагедия, Мерил Стрийп ще играе главната роля, а филма ще се казва "Избора на МърИ"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2023 07:03

Два дни братята да ни говорят за морал, етика и феърплей и накрая един клоун да изплиска всичко на пясъка.Да вдигнеш надуваем фалос, да покажеш среден пръст, подигравателен транспарант го има в зара на феновете, но да се радваш на тежка контузия, да си щастлив когато човек плаче от болка е присъщо само на уроди.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”