Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 27 фев 2023 19:54

eddie написа:Чувам, че подуенци били събрали крупната сума от 100к левас за НАП.. горе-долу колкото им е месечната лихва върху главницата..

От 1-ви ще трябва пак да почват от нулата.. Изображение Изображение

Бе анонсирано, че Раев и Раева са събрали повечето пари, което е и нормално, защото Раев се води собственик. На мен не ми стана ясно има ли ново споразумение и ако да, колко е месечната вноска, или от НАП са подходили "по-гъвкаво" и са кандисали на 30% от приходите без значение колко са те.

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 фев 2023 19:55

W84me написа:
miro_rz написа:Дреме ми, имам работа за вършене в Сф.

Ходя в това село само да харча, големи тапири там

На съм им фен на шопите. Обривам се когато съм в София!
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 фев 2023 19:57

"По- гъвкаво" значи че сигурно са приели дълга да се изплаща от билетчета . Нещо като сектора.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 27 фев 2023 19:59

https://www.seir-sanduk.com/max-sport-4 ... e?player=1 - да чуем експертите в ''пред стадиона''

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 фев 2023 20:03

skitnik32 написа:
ivo55 написа:Да обобщим - играч на Септември симулира и понеже е тъп, симулира извън очертанията на игрището. Друг тъп играч на Септември вижда в това шанс да бави играта, защото знае, че не остава много от първото полувреме.

Естествено, тъпотата на тези двамата, не поражда никакви [b]задължения за феърплей прояви[/b], особено защото го правят без разрешение на главния съдия и защото реално няма никаква причина да вадят топката от игра. Тяхно си тъпо решение и отговорността си е тяхна.

Всякакви тълкувания в обратната посока са малоумни, поради една простичка причина - по тази логика слаби и подковани от Домусчиев отбори ще вадят топката отново и отново, когато им бъде върната, по стотици път за един мач, докато не свършат 90-те минути. И ЦСКА трябва да им я връща отново и отново?!? Това и Гьобелс не би се наел да го защитава като мисъл. Очевидно е изклюително тъпо и прстрастно разсъждение.

Надявам се БФС да се сезира и по видеозапис да накаже симуланта от Септември, на който всички видяхме, че всъщност му няма нищо. Глупав симулант. А дано, ама надали ще го накажат от корумпираното БФС.

толкова си тъп защото:
1. феърплей и задължения използвани в едно изрещение са съвместими колкото свиня и парфюм
2. играта се бави от отбор който е видимо по-слаб и води в резултата. Конкретно в случая резултата е 0:0 а Септември ви скриха топката първото полувреме.
3. При положение че владеят топката в центъра имаха къде по-големи опции да бавят играта с връщания назад и тн.
4. през пост пишеш едно и също. като развалена латерна си.

Пропускаш един безспорен факт - двамата играчи на Септември са като теб. Много зле с мисленето.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 27 фев 2023 20:05

ugly bug написа:"По- гъвкаво" значи че сигурно са приели дълга да се изплаща от билетчета . Нещо като сектора.

Или примерно 30% от спечеленото от Раев по казината.

На линия
eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 27 фев 2023 20:06

Bernaleo написа:https://www.seir-sanduk.com/max-sport-4-hd-online?player=1 - да чуем експертите в ''пред стадиона''

Господ здраве да ти дава.. това не е за изпускане, макар да подозирам, че вниманието от Лефски ще бъде пренасочено към възвишени размисли за морала..

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 27 фев 2023 20:25

Гледате ли пред стадиона. Виждате ли защо България е на дъното в Европа и българите сме най-надолу във всякакви класации. Гледайки двата оранжеви боклука можете да си отговорите на тези въпроси.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 27 фев 2023 20:26

Аз се гордея че преди шест години се разграничих от тази пасмина, населяваща в момента Армията и назовавайки се армейци, в момента го казвам с удоволствие.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 27 фев 2023 20:27

И не мога да повярвам че в последните години мръсните и скапани говеда ще бъдат за пример за човещина…просто не мога да го повярвам.

Върни се в “Левски”