ugly bug написа:Оооох, котьоооо ...!
Утре с още 3-ма кавала ще отскочим до София!
Теглихме клечка, аз ще пия. :))
В сектора за гости ще сме поне 4-ма. Хахах
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:Оооох, котьоооо ...!
miro_rz написа:ugly bug написа:Оооох, котьоооо ...!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:miro_rz написа:ugly bug написа:Оооох, котьоооо ...!
Да дойда и аз да ви разливам?
Ще дойда на мои разноски. Киро няма нужда да ми плаща.
miro_rz написа:ugly bug написа:miro_rz написа:ugly bug написа:Оооох, котьоооо ...!
Да дойда и аз да ви разливам?
Ще дойда на мои разноски. Киро няма нужда да ми плаща.
На мен не ми плаща, а на теб може и да ти даде. Той нали е фен на ЦСКА!!
ivo55 написа:Да обобщим - играч на Септември симулира и понеже е тъп, симулира извън очертанията на игрището. Друг тъп играч на Септември вижда в това шанс да бави играта, защото знае, че не остава много от първото полувреме.
Естествено, тъпотата на тези двамата, не поражда никакви [b]задължения за феърплей прояви[/b], особено защото го правят без разрешение на главния съдия и защото реално няма никаква причина да вадят топката от игра. Тяхно си тъпо решение и отговорността си е тяхна.
Всякакви тълкувания в обратната посока са малоумни, поради една простичка причина - по тази логика слаби и подковани от Домусчиев отбори ще вадят топката отново и отново, когато им бъде върната, по стотици път за един мач, докато не свършат 90-те минути. И ЦСКА трябва да им я връща отново и отново?!? Това и Гьобелс не би се наел да го защитава като мисъл. Очевидно е изклюително тъпо и прстрастно разсъждение.
Надявам се БФС да се сезира и по видеозапис да накаже симуланта от Септември, на който всички видяхме, че всъщност му няма нищо. Глупав симулант. А дано, ама надали ще го накажат от корумпираното БФС.
miro_rz написа:Дреме ми, имам работа за вършене в Сф.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
eddie написа:Чувам, че подуенци били събрали крупната сума от 100к левас за НАП.. горе-долу колкото им е месечната лихва върху главницата..
От 1-ви ще трябва пак да почват от нулата..![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта