Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 27 фев 2023 13:36

Red_Neck написа:
LoveAndPeace написа:
Red_Neck написа:
LoveAndPeace написа:Добре. Хайде ти сега отговори на елементарен въпрос. След като всичко е точно , защо следните хора са направили и казали следните неща:
....

Искаш от мен да ти кажа причината, защо някой е казал нещо си ли? Ти сериозно ли?

Колко пъти да повтарям, че ситуацията съвсем не е толкова черна, колкото я изкарвате, но и съвсем не е бяла.
Оревахте света за няма нищо.

Е ти почна с въпрос за причината за изкарването на топката от някой си.

Да, ... и твоят отговор "от глупост" за мен изчерпва дискусията ;)))
Наистина не е феърплей от страна на Матай и Назон, че вчера са наказали глупост на противников футболист. Двамата да си върнат премията за победа! :))))
Айде ====>

Да ги дарят , айде.
Имало днес дерби на резервите на Народна Армия , предавате ли си ги някъде тези мачове ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 фев 2023 13:39

BRF написа:
honda написа:
BRF написа:
honda написа:
BRF написа:
honda написа:Можем доста да си говорим за феърплей в българският футбол с теб. Но бих ти споменал няколко случая:
2004г. Левски загуби борбата за титлата срещу собствения си сателит Родопа след загуба с 1:2 . 8 от играчите,които играха срещу Левски бяха собственост на Левски. Ако Левски беше спечелил този мач щеше да бъде шампион. Това не е ли феърплей?
2013г Преди последния мач Левски води с 1 точка пред Лудогорец , всички знаем как завърши мача и какво се случи . Само не ми казвай,че Левски не можеха да уредят мач със Славия. Това не е ли феърплей?
1999г. ЦСКА-Литекс 2:3 след като водеше с 2:0 публиката на ЦСКА призоваваше собствените си играчи да пускат голове и аплодираше головете на Литекс. Това ли е феърплей?
1999г ЦСКА-Литекс 1:0 4 дни след предходния мач. Титла за Купа- върхът на феъплея.
2002г ЦСКА и Литекс отново се нагъзваха един на друг за да прецакат Левски , но тук сметката им излезна крива - загубиха преките мачове с Левски и останаха с пръст в устата.
2014г Литекс-Левски 0:1 - последен кръг Левски не играе за нищо , при победа на Литекс стават втори , ЦСКА- трети. Левски победи и направи ЦСКА втори. Това не е ли феърплей?
2022г Лудогорец-Левски за 3 дни и двата отбора играят за шампионата и за купата. За Лудогорец по-важен е шампионат ,а за Левски -Купата . Но двата отбора играха честно и Левски взе точки от Лудогорец за шампионата, а Лудогорец елиминира Левски за Купата. Това не е ли феърплей?
Тук не посочвам мачове от 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, понеже се съмнявам ,че си им бил свидетел.

Нямам толкова време като теб да се ровя в такива неща!!Щом сте толкова морални отидете там където ви е мястото с тия дългове,които никога няма да можете да платите!Просто много добре знаеш какво ще стане когато се спазят не само морала,а и закона!Ще последвате нашата съдба!
Иначе на всички беше ясно какво се случва на вашите мачове в началото на периода мърльо!Тия куци коне ги направи непобедими след месец работа,за да има успехи и да се надъхва и точи публиката!Сега вече трябва да играете нормални мачове и виждаш резултата!

Може ли да ми посочиш кой закон е нарушил Левски? - не ми посочвай ДОПК . НАП(респективно МФ) имат право да правят допълнителни клаузи към съществуващо споразумение. От къде си толкова уверен,че няма да си платим дълговете.
Между другото защо ми се струва, че умишлен фалит е престъпление по смисъла на НПК?
И понеже си много вътре със законите би ли ми обяснил лицата ГГ,ЮИ , ХС имат ли право да са собственици в търговско дружество при положение, че са били вече такива на друго със същия предмет на дейност,което е фалирало. Това не е ли престъпление?
Между другото как ще коментираш вашич собственик ,който в прав текст си казва , ЦСКА-София е преименуван Литекс, може да попиташ колегата пели... откъде е информацията и дали е достоверна.

Не съм юрист,ама щом смяташ че не трябва да си плащате данъците ,не ми чети морал!Сигурен съм,че ако кажа на НАП "обещавам да платя някога и имам такова намерение,макар че отказвам да си продам активи за 6 милиона и ходих на почивка в Дубай" няма да ми отговорят "ами добре ще изчакаме още няколко години въпреки че постоянно лъжеш ,че ще платиш4!

Някой да е твърди ,че данъците няма да се платят? Трябва ли да ти напомням,че върху тези активи вече има поставен запор и при евентуална продажба НАП ще си вземе своето.Аз лично ,ако бях служител на НАП не бих приел ,че актива Кордоба и актива Краев струват 6млн лв., но не претендирам, че знам всичко. Примерно не ти ли минава,че може и да има някой ,който е гарантирал получаване на вземанията от Левски. Да ти напомням ли ,че бях първия ,който написа, кой е платил лагера в Дубай. За същия не е никакъв проблем да плати и задълженията на Левски към НАП - доста под 1% от състоянието му са.
Между другото ЦСКА плати ли си задълженията към НАП? и с колко ги измамихте?

Ми да ги плати тоя милионер или милирдер защо чака?Аз за разлика от вас няма да напиша как сте ощетявали държавния бюджет,че няма пари за пенсиите,ще кажа че сте поставени в превилигеровано състояние спрямо всички други!
Също не вялвам,че тоя кордоба струва 2 милона евро или несретник краев 1 милион,но така обяви вашия директор!
И срете вече с това договаряне с НАП,това не е фирма с която да си предоговаряш вземанията ,има си закони!На нашата фирма също има клиент който ни дължи огромна за нас сума ,която ни пречи на работата и постоянн чувам от тях" ще платим не се притеснявай",еми притеснявам се!
Тук се правите,че откривате топлата вода с тия проблеми!При нас тези процеси продължиха 8 години -от 2008 до 2016 и минахме през всичките тъпотии които пишете тук!Истината е ,че или вякой вади 30-40 милиона и да плати задълженията или фалит!
Старото дружество мина през несъстоятелност и платихме толкова,колкото отсъди съда и имахме активи!От сега ти казвам,че ако минете по този път,няма да платите 8 милиона!

Извинявам се , по-горе написа ,че не си юрист. Не е редно ,като не си юрист да не коментираш материя ,която не ти е ясна.
Съмнявам се ,че има стажант завършил право , който да твърди ,че врътката която направихте е законна. Веднага ти казвам - НЕ Е. Това ,което вие направихте е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по смисъла на НК. И затова лицата ГГ,ЮИ и ХС във всяка друга "бяла" държава вече щяха да са в затвора
Между другото тези 8 млн ,които толкова много обичате да споменавате не ги платихте вие ,а ги платихме всички ние. Има си цяло решение на ОЛАФ по въпроса.
Между другото известно ли ти ,че любимия ти клуб и в момента дължи над 50 млн лв към фирми на ГГ, като почти всички от тези фирми са в процедура по несъстоятелност , това не прави ли дълга ви към тези фирми (респективно НАП) моментално изискуем .
Така че ( Йоан 8.7)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 фев 2023 13:39

honda написа:Искам да попитам тези ,който твърдят ,че Септември бавели играта - колко такива бавенията сте виждали , когато единия отбор владее топката дълбоко в противниковото поле? Аз се сещам само със затваряне около ъгловото флагче?
И колко пъти сте виждали централен защитник да пробяга 30 метра за да хвърли тъч?

Губиш си времето! Шофьора те чака, напълнил ти е чаша от "скъпото" ! Круиза ще отплава без теб !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 фев 2023 13:43

delqnski47 написа:Направо своеволно си я изкара в тъч .....

.... и абсолютно без никаква причина ;))
Тук май изниква въпросът, когато защитник изчисти топката целенасочено в ъглов/тъч, противникът трябва ли да я връща за да е "феърплей" хавата? :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2023 13:48

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:Направо своеволно си я изкара в тъч .....

.... и абсолютно без никаква причина ;))
Тук май изниква въпросът, когато защитник изчисти топката целенасочено в ъглов/тъч, противникът трябва ли да я връща за да е "феърплей" хавата? :)))

Не ве противникът трябва 90 минути да е с 11 човека и Матей трябваше да изчака съдията да му позволи оня да влезе и тогава да подаде на Булсато топката и той да си вкара автогол в знак на солидарност на натъртения гъз на септемвриеца . Кое не разбра.
Можеше да им я върне ама не разбрах защо да е морално длъжен да го прави. В крайна сметка всяко решение на Матей тук е правилно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 фев 2023 13:51

delqnski47 написа:Направо своеволно си я изкара в тъч, за да изчакаме целия стадион онзи да се изправи, съдията да му даде знак да влезе(защото няма как да влезе) та чак тогава Матей да върне топката обратно на техните, за да ''сме сигурни че играят с 11 човека през цялото време''... :DDDDD
И тва става малко след оная брутална тесла срещу Де Нойер...е, не сте познали ->
Да, можеше да им я върне ама не беше длъжен изобщо в случая и спрямо натрупаните ситуации преди тва.

Никой не твърди ,че длъжен.
Спазването на феърплей не е задължително. Няма как да бъдат върнати точките на момчетата от Септември. Напълно нормално е да играят за премии . Все пак всеки играе/работи за премии.
Кои са тези толкова фрапантни ситуации преди това? - аз се сещам за един не даден фаул за ЦСКА на около 50 метра от вратата на Септември( спестен жк на играч на Септември) , спряна много обещаваща атака на Септември поради тактически фаул на играч на ЦСКА-София вместо авантаж , върна топката с 20 метра и спря играта.
Ако за теб спазването на "неписаните" закони не е важно- ОК , всичко е наред.
Кое е по-важно 2т или честността и уважението.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 фев 2023 13:54

honda написа:
delqnski47 написа:Направо своеволно си я изкара в тъч, за да изчакаме целия стадион онзи да се изправи, съдията да му даде знак да влезе(защото няма как да влезе) та чак тогава Матей да върне топката обратно на техните, за да ''сме сигурни че играят с 11 човека през цялото време''... :DDDDD
И тва става малко след оная брутална тесла срещу Де Нойер...е, не сте познали ->
Да, можеше да им я върне ама не беше длъжен изобщо в случая и спрямо натрупаните ситуации преди тва.

Спазването на феърплей не е задължително. Няма как да бъдат върнати точките на момчетата от Септември. Напълно нормално е да играят за премии . Все пак всеки играе/работи за премии.
Кои са тези толкова фрапантни ситуации преди това? - аз се сещам за един не даден фаул за ЦСКА на около 50 метра от вратата на Септември( спестен жк на играч на Септември) , спряна много обещаваща атака на Септември поради тактически фаул на играч на ЦСКА-София вместо авантаж , върна топката с 20 метра и спря играта.

Ами хората не са виждали титла от 15 години, остави ги.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 фев 2023 13:58

Дамянов,
Пак бъркаш, 12 години са.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2023 14:00

honda написа:

Какъв ''феърплей'' трябваше да се спази тук? Да изчакаме противника да стане пак с 11 играча ли? Кога в историята на футбола футболист извън терена е чакан от противника да влезе и е спирал да играе целия отбор...
Много издишате тук. Реакцията на тоя, който изкара топката буквално беше ''Чакайте, ние сме с 10 играча, няма да играем...''' Хе хе хе....айде сега.....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 27 фев 2023 14:22

delqnski47 написа:
honda написа:

Какъв ''феърплей'' трябваше да се спази тук? Да изчакаме противника да стане пак с 11 играча ли? Кога в историята на футбола футболист извън терена е чакан от противника да влезе и е спирал да играе целия отбор...
Много издишате тук. Реакцията на тоя, който изкара топката буквално беше ''Чакайте, ние сме с 10 играча, няма да играем...''' Хе хе хе....айде сега.....

Дилянски, това е извеждащ пас, който хваща целия отбор на Септември неподготвен, защото очакват да им върнат топката, това е проблема, що не подаде на Жеферсон.
И така и те каза трябваше ли ВАР- да пребие тъча (отмени гола) за това че го изпълнихте със 7-8 метра напред.
А за оная "тесла: както и викаш, да това си е фаул, мога да оправдая главния щото е на позиция в която може и да не вижда задържане, но четвъртия не е оправдан. А в продължението на играта после виждам двама търкалящи се на Септември и недаден авантаж при който техен играч излизаше сам срещу вратаря ви. Или бъркам.

Върни се в “Левски”