BRF написа:honda написа:BRF написа:honda написа:BRF написа:honda написа:Можем доста да си говорим за феърплей в българският футбол с теб. Но бих ти споменал няколко случая:
2004г. Левски загуби борбата за титлата срещу собствения си сателит Родопа след загуба с 1:2 . 8 от играчите,които играха срещу Левски бяха собственост на Левски. Ако Левски беше спечелил този мач щеше да бъде шампион. Това не е ли феърплей?
2013г Преди последния мач Левски води с 1 точка пред Лудогорец , всички знаем как завърши мача и какво се случи . Само не ми казвай,че Левски не можеха да уредят мач със Славия. Това не е ли феърплей?
1999г. ЦСКА-Литекс 2:3 след като водеше с 2:0 публиката на ЦСКА призоваваше собствените си играчи да пускат голове и аплодираше головете на Литекс. Това ли е феърплей?
1999г ЦСКА-Литекс 1:0 4 дни след предходния мач. Титла за Купа- върхът на феъплея.
2002г ЦСКА и Литекс отново се нагъзваха един на друг за да прецакат Левски , но тук сметката им излезна крива - загубиха преките мачове с Левски и останаха с пръст в устата.
2014г Литекс-Левски 0:1 - последен кръг Левски не играе за нищо , при победа на Литекс стават втори , ЦСКА- трети. Левски победи и направи ЦСКА втори. Това не е ли феърплей?
2022г Лудогорец-Левски за 3 дни и двата отбора играят за шампионата и за купата. За Лудогорец по-важен е шампионат ,а за Левски -Купата . Но двата отбора играха честно и Левски взе точки от Лудогорец за шампионата, а Лудогорец елиминира Левски за Купата. Това не е ли феърплей?
Тук не посочвам мачове от 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, понеже се съмнявам ,че си им бил свидетел.
Нямам толкова време като теб да се ровя в такива неща!!Щом сте толкова морални отидете там където ви е мястото с тия дългове,които никога няма да можете да платите!Просто много добре знаеш какво ще стане когато се спазят не само морала,а и закона!Ще последвате нашата съдба!
Иначе на всички беше ясно какво се случва на вашите мачове в началото на периода мърльо!Тия куци коне ги направи непобедими след месец работа,за да има успехи и да се надъхва и точи публиката!Сега вече трябва да играете нормални мачове и виждаш резултата!
Може ли да ми посочиш кой закон е нарушил Левски? - не ми посочвай ДОПК . НАП(респективно МФ) имат право да правят допълнителни клаузи към съществуващо споразумение. От къде си толкова уверен,че няма да си платим дълговете.
Между другото защо ми се струва, че умишлен фалит е престъпление по смисъла на НПК?
И понеже си много вътре със законите би ли ми обяснил лицата ГГ,ЮИ , ХС имат ли право да са собственици в търговско дружество при положение, че са били вече такива на друго със същия предмет на дейност,което е фалирало. Това не е ли престъпление?
Между другото как ще коментираш вашич собственик ,който в прав текст си казва , ЦСКА-София е преименуван Литекс, може да попиташ колегата пели... откъде е информацията и дали е достоверна.
Не съм юрист,ама щом смяташ че не трябва да си плащате данъците ,не ми чети морал!Сигурен съм,че ако кажа на НАП "обещавам да платя някога и имам такова намерение,макар че отказвам да си продам активи за 6 милиона и ходих на почивка в Дубай" няма да ми отговорят "ами добре ще изчакаме още няколко години въпреки че постоянно лъжеш ,че ще платиш4!
Някой да е твърди ,че данъците няма да се платят? Трябва ли да ти напомням,че върху тези активи вече има поставен запор и при евентуална продажба НАП ще си вземе своето.Аз лично ,ако бях служител на НАП не бих приел ,че актива Кордоба и актива Краев струват 6млн лв., но не претендирам, че знам всичко. Примерно не ти ли минава,че може и да има някой ,който е гарантирал получаване на вземанията от Левски. Да ти напомням ли ,че бях първия ,който написа, кой е платил лагера в Дубай. За същия не е никакъв проблем да плати и задълженията на Левски към НАП - доста под 1% от състоянието му са.
Между другото ЦСКА плати ли си задълженията към НАП? и с колко ги измамихте?
Ми да ги плати тоя милионер или милирдер защо чака?Аз за разлика от вас няма да напиша как сте ощетявали държавния бюджет,че няма пари за пенсиите,ще кажа че сте поставени в превилигеровано състояние спрямо всички други!
Също не вялвам,че тоя кордоба струва 2 милона евро или несретник краев 1 милион,но така обяви вашия директор!
И срете вече с това договаряне с НАП,това не е фирма с която да си предоговаряш вземанията ,има си закони!На нашата фирма също има клиент който ни дължи огромна за нас сума ,която ни пречи на работата и постоянн чувам от тях" ще платим не се притеснявай",еми притеснявам се!
Тук се правите,че откривате топлата вода с тия проблеми!При нас тези процеси продължиха 8 години -от 2008 до 2016 и минахме през всичките тъпотии които пишете тук!Истината е ,че или вякой вади 30-40 милиона и да плати задълженията или фалит!
Старото дружество мина през несъстоятелност и платихме толкова,колкото отсъди съда и имахме активи!От сега ти казвам,че ако минете по този път,няма да платите 8 милиона!
Извинявам се , по-горе написа ,че не си юрист. Не е редно ,като не си юрист да не коментираш материя ,която не ти е ясна.
Съмнявам се ,че има стажант завършил право , който да твърди ,че врътката която направихте е законна. Веднага ти казвам - НЕ Е. Това ,което вие направихте е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по смисъла на НК. И затова лицата ГГ,ЮИ и ХС във всяка друга "бяла" държава вече щяха да са в затвора
Между другото тези 8 млн ,които толкова много обичате да споменавате не ги платихте вие ,а ги платихме всички ние. Има си цяло решение на ОЛАФ по въпроса.
Между другото известно ли ти ,че любимия ти клуб и в момента дължи над 50 млн лв към фирми на ГГ, като почти всички от тези фирми са в процедура по несъстоятелност , това не прави ли дълга ви към тези фирми (респективно НАП) моментално изискуем .
Така че ( Йоан 8.7)