Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот фифи перото » 20 яну 2012 20:15

santiliana написа:
фифи перото написа:Дали не греша,но днес е..петък...Визирам думите на новият шеф,за трансферите...

Или той е новият Мечо Пух(Вървя,вървя и..все е петък) :lol:

ей фифи, от кога не съм те срещал във форума... привет и за много години, стари левскарино !

За много години и да си жив и здрав!
Изненада ме.
Бях решил да не влизам тук,но надникнах..
Дано тази година е по -добра за всички!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 яну 2012 20:22

направи ми впечатление отсъствието ти. Нещата не вървят на добре май с любимия ни отбор?! Лошото е, че тук отношенията са "всеки срещу всеки" вместо да проумеят всички, че ни обединява святата синя фланелка. Но ти знаеш за какво става въпрос...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 яну 2012 20:29

Споко момчета , поемам цялата вина върху себе си . Злобата в zlobul е толкова силна , че вече три години пречи на ерудитите да развият потенциала си .Трябваше да оставим селекцията на инженера .Съмнението в левскарската същност на адвоката също трябва да се забрави . Трябва на всеки мач да пълним стадиона и вместо само Левски да викаме "гонзо , гонзо гонзо" , на Тодор Бтаков задължително трябва да построим паметник , ако може с лично събрани от феновете средства. Бъдете живи ,здрави и дано се съберем повечко хора на следващата панахида по случай 4-годишнината от убийството на най-великия български клуб -Левски 1914 АМИН .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 яну 2012 20:43

Вуцооооов , Вуцов ,
и ти си си виновен малко братле . Още веднага след мача трябваше да отстраниш пловдивското бездарие от отбора , защото заради него падна твоята глава .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 20 яну 2012 20:45

santiliana написа:направи ми впечатление отсъствието ти. Нещата не вървят на добре май с любимия ни отбор?! Лошото е, че тук отношенията са "всеки срещу всеки" вместо да проумеят всички, че ни обединява святата синя фланелка. Но ти знаеш за какво става въпрос...

Доста съм раздвоен...От една страна-четири наши момчета,които може да се окажат перли.От друга-дали това не е временен трик,за подтискане на недоволството.
Никаква селекция,старите глупости...
А затова,че има хора,които само гледат да се заядат ,да не ти пука...Те не милеят за Левски!Те просто избиват собствената си интелЕгентна недостатъчност. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 яну 2012 21:11

те, малките, че са талантливи- талантливи са и много ще се радвам да се наложат в отбора. Но са твърде "крехки" за тежките мачове с преките ни конкуренти. Лошото е, че бездънната улица, в която е попаднал клуба откъм управление и мениджмънт, ще ни доведе до дълга и мъчителна криза. Писна ми да вярвам на празни думи и неизпълнени предварително заявени ангажименти и публични обещания... Това започва някак си да идва в повече. Упрекват ни хора, че сме "разбирачи", но като гледам- наистина ще излезем РАЗБИРАЧИ в сравнение с тези, дето "карат влака" на Герена. Защото до тук всичко, което лично аз говорех от юни месец насам- се оправда. За съжаление, но истина. А изход от ситуацията все още има, стига да има желание и възможности в който трябва...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 20 яну 2012 21:24

кво става бе,Николетчо хванал ли е вече самолета :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 яну 2012 21:26

BLUE CHAMPIONS написа:
ralka_levskarka написа:ако Божинов ще идва в Левски аз ще ви кажа :mrgreen:
доста добър приятел е с братовчеда на баща ми :lol:

Кажи на татко си да каже на братовчед му той да посъветва Валери да не си и помисля да стъпва на Герена :lol:
На нас повече пиЕници,чалгари и комарджии не ни трябват ;)

а що мъже са приятели с жена му, и що баджанаци има

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 20 яну 2012 21:28

santiliana написа:те, малките, че са талантливи- талантливи са и много ще се радвам да се наложат в отбора. Но са твърде "крехки" за тежките мачове с преките ни конкуренти. Лошото е, че бездънната улица, в която е попаднал клуба откъм управление и мениджмънт, ще ни доведе до дълга и мъчителна криза. Писна ми да вярвам на празни думи и неизпълнени предварително заявени ангажименти и публични обещания... Това започва някак си да идва в повече. Упрекват ни хора, че сме "разбирачи", но като гледам- наистина ще излезем РАЗБИРАЧИ в сравнение с тези, дето "карат влака" на Герена. Защото до тук всичко, което лично аз говорех от юни месец насам- се оправда. За съжаление, но истина. А изход от ситуацията все още има, стига да има желание и възможности в който трябва...

Според мен ,битката в този момент е да принудят борат да продава.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 20 яну 2012 21:30

Валери Божинов реже Левски заради пари
20 януари 2012 17:36
Нападателят не е склонен да взима по-малка заплата, за да играе на "Герена"
Опитите на Левски да привлекат Валери Божинов са на път да пропаднат още в зародиш, научи ***.eu. Според отлично информиран източник, нападателят не бил склонен да се върне в България. Играчът си давал сметка, че ако приеме оферта на сините и заиграе на „Герена“ ще взима в пъти по-малка заплата от възнаграждението си в Португалия, което по никакъв начин не го устройвало. Божинов нямал нищо против да си тръгне от Спортинг, но да взима договореното си възнаграждение.

Припомняме ви, че националът вбеси сериозно шефовете си в Спортинг Лисабон, след като на своя воля реши да изпълни отсъдената дузпа срещу Морейрензе, но я пропусна. От Спортинг в прав текст са казали на Божинов да си търси нов отбор.

Непосредствено след разразилия се скандал от Левски намекнаха, че ще опитат да привлекат Божинов на „Герена“. Заради високата заплата на национала обаче, единственият реален вариант това да се случи е, ако от Левски се споразумеят със Спортинг да вземат голмайстора под наем за 6 месеца като в същото време заплата на Божинов се подели между Спортинг и Левски.

Подобна врътка обаче е малко вероятно да бъде осъществена, тъй като от португалския клуб предпочитат да продадат Божинов още сега.

балонаджиите и те цакат,искал бил голяма заплата .. сигурно се шегуват,това няма как да е вярно,всички го чакаме с цветя и рози на летището :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Левски”