Мдда.
А сега прочетете това:
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/postradalata-ot-bombichka-prez-2003-a-v-bylgariia-niamam-bydeshte-481981
Ши**** държава! Всички си трайкат, стискат палци да не им се случи на тях, гласуват си, гледат си сериалчетата и чалгата и цъкат с език пред телевизора. Пък ако има нещо, дето лично ги засяга - пускат връзки... И те така преминава животецът на цели поколения. Та мисълта ми е - ако имате възможност - махайте се от тук. Няма надежда. Дори Гергана Орлова го е разбрала. Оставете я тая територия на Пеевски, Черепа, животните, Бареков, Сидеров, Цвъки, Цацата, Бойко, Слави, Криско и Радка-пиратка. Те спечелиха.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Gonzalez1914 написа:Заловиха виновника за ранената полицайка в дербито
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ito-481964
Дано , да е вярно инфото че се го хванали !
Сега публичен процес , минимум 1 година в затвора и тежък физически труд .... а прекараното време в зандана да му пръснат множество бомби в ана..... отверстие
Или са заловили някого, на когото ще лепнат етикет "извършител" и ще опере пешкира. Понеже много се размириса цялата работа и спешно им трябва жертва.
-
- Контакти:
Гонзо написа:"Когато Стойчо Младенов беше ударен..."ударен![]()
Мен щеше да ме е срам да го споменавам това. Той сравнява оцелване със снежна топка със загубено зрение на полицай, откъснато ухо на младо момиче и загубен живот на момче. Морал за вас е чужда дума.
Много моралисти в този форум,не ме е срам от нито една моя дума,само питам когато удариха с монета от 50ст. страничен съдия и ЦСКА беше наказан с 30 хил.лв. и празен сектор А от ДК искаха ли медицинско,защото от Стойчо искаха.А някои тук се мъчите да ме убедите че правилника не е погазен при наказанието на Левски от петък,моля да бъда разбран правилно,повечето левскари признават това,но виждаме че има и други.Вече отпадна и опорната точка за липса на извършител и видео,да не говорим какви теории се развиха във форума само и само да се оневинят отделни елементи от сектор Б.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
И какво се оказа,че задържаният боклук е бил в сектор Б.Това го посочвам заради специалистите по балистика начело с Русенския трол. Май са го изпяли както писах по- рано.Просто нямаше начин да не стигнат до него въпреки писаниците,че нямало да го намерят. Бомбаджиите никога не действат сами.Те не са самотни откаченяци, иска се организация за която трябват и други хора.
Сега въпросът е до къде ще стигне разследването и дали ще последват и други арести?
Сега въпросът е до къде ще стигне разследването и дали ще последват и други арести?
-
- Контакти:
rane написа:peliforewer написа:rane написа:peliforewer написа:Пожалени бяхте, което е напълно "естествено" у нас. Има няколко отбора в България и футбола ни, които са недосегаеми. Ние(Левски) също сме сред тяхJackPackage написа:[quote="peliforewer",
Полицаят имаше ли медицинско,защото когато удариха Ст.Младенов от ДК искаха медицинско и подминаха инцидента,а сигурен ли си че е нямало наказание защото нас рядко ни подминават.А вас не ви наказаха за 14 наранени полицаи,сега правите проблем за един.
![]()
Обаче дразни, и то доста, когато такива тарикати като теб опитват да изкарат гнусното изчадие(прекръстения Литекс) едва ли не онеправдани. Тъпо е
Не знам дали съм тарикат,ако е така значи сме хиляди,но никога не мога да мразя колкото теб,а с тази злоба си пази здравето.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Много добре знаете, че наказанието от 1 мач без публика е такова заради реванша за КБ. Ако нямахме мач с вас щяхме да си отнесем три мача наказание. Още при изказването на КраДлев се разбра, че няма да ни накажат за повече от 1 мач точно заради реванша. И въпреки това продължавате да се правите на луди и да си измисляте причини, с които да "докажете", че това се прави умишлено в полза на Левски.
Дори не знам с какви очи държите сметка при положение, че се извършиха толкова мизерии в БГ футбола заради вас в последните 2 години, колкото за нито един друг отбор в България. Нагли до безобразие...
Дори не знам с какви очи държите сметка при положение, че се извършиха толкова мизерии в БГ футбола заради вас в последните 2 години, колкото за нито един друг отбор в България. Нагли до безобразие...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
peliforewer написа:.
Много моралисти в този форум,не ме е срам от нито една моя дума,само питам когато удариха с монета от 50ст. страничен съдия и ЦСКА беше наказан с 30 хил.лв. и празен сектор А от ДК искаха ли медицинско,защото от Стойчо искаха.А някои тук се мъчите да ме убедите че правилника не е погазен при наказанието на Левски от петък
koisa написа:Много добре знаете, че наказанието от 1 мач без публика е такова заради реванша за КБ. Ако нямахме мач с вас щяхме да си отнесем три мача наказание. Още при изказването на КраДлев се разбра, че няма да ни накажат за повече от 1 мач точно заради реванша. И въпреки това продължавате да се правите на луди и да си измисляте причини, с които да "докажете", че това се прави умишлено в полза на Левски.
Продължавам да мисля, че наказанието е такова, защото полицаите са били зад вратата, не са се виждали практически от извършителя и по разпоредбите им там не са били "мишена" (ето я разликата с монетата). Мачът сигурно има значение, но си спазват буквата на очевидно скапания закон.
-
Може да е бил в "Б", но няма как да е метнал от там бомбичката.onegavon написа:И какво се оказа,че задържаният боклук е бил в сектор Б.Това го посочвам заради специалистите по балистика начело с Русенския трол. Май са го изпяли както писах по- рано.Просто нямаше начин да не стигнат до него въпреки писаниците,че нямало да го намерят. Бомбаджиите никога не действат сами.Те не са самотни откаченяци, иска се организация за която трябват и други хора.
Което отново връща "топката" в полето на полицаите.
Може този да е напуснал сектора и да е метнал примерно от пистата ...
След като го хванаха скоро всичко ще се изясни.Предлагам да спрем коментарите по тази тема кое,как и защо.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Имал татуировка, нямал татуировка, а сега, де? Тия са тотал щета. Що не пуснаха видеото да го видим и ние, все някой щеше да го познае