Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 апр 2018 22:52

Истината е, че мач Левски-ЦСКА няма как да остане без публика никога. На теория е възможно но на практика не. И то не заради БФС, тех ги боли тва дали даден мач е с публика или не е, а заради полицията. Същата тази полиция заради която този мач се играе на Националния стадион и тези два клуба губят по две домакинства на сезон, за разлика от другите клубове. Защато на полицията охраната там им е по-лесна. Така и наличието на няколко хиляди от Б и Г на стадиона е в пъти по-лесно за охрана отколкото тези хора да са из цяла България разпръснати и да гледат мача. И да се засичат из кафета, кръчми, улици и т. н. Това полицията никога няма да го позволи и за тва този мач винаги, ама виниги ще е с публика на него.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

phd
Контакти:

Re: За пари ли е бомбата

Мнениеот phd » 20 апр 2018 22:59

Kiril123 написа:
W84me написа:
Kiril123 написа:
W84me написа:Аз още чакам доказателства, че тая бомба идва от Сектор Б. Не казвам, че не е от там, просто чакам доказателства, които никой досега не е представил.

Абе, ти наистина ли си идиот или само се правиш?! Подозирам, че е първото, но карай! Какво значение има откъде идва бомбата, каква траектория изписва, колко и какво е наказанието, след като иде реч за човешкото здраве на една млада жена?! Майната ти- наистина ме ядоса- чакал доказателство...ами виж снимките на полицайката, това е важното, а не откъде е хвърлена самоделката! Докато има подобни типове, ще има и подобни изпълнения..Отврат!

Аз съм идиот. От 3 дни по Левски се лее адска помия, защото била паднала бомба. Ами дайте да видим кой я е хвърлил, как е прелетяла 50+ метра и се е ударила директно в стъкло, 10 метра навътре в тунела, да не би да е с радио насочване? Оня с врата на 4-5 ката, 150 килограмовия Кралев да ми се изказва неподготвен.

ОК- съжалявам, че те нарекох идиот, но и Достоевски не си :) Яяяяя ми припомни къде по-точно се е изляла помия по Левски?! Никой и никъде не говори за клуба Левски, а за онези ....не мога да намеря точната дума, които се гаврят с клуба, които отиват на мач, за да....не знам защо, но не и да гледат футбол...Давам ти пример - дори в отявлено червен вестник като Тема Спорт имаше статия, в която изрично се казваше, че не става дума за цвят - син, червен, жълт или бял, а за тумора наречен агитки, дори те не плюха по Левски, а си го правят редовно инак :) . Наказанието е малко и това го казват дори Ст. Стоянов, В. Грънчаров и останалите левскари в Гонг- и за ЦСКА да беше, пак щеше да е малко. Въпросът е принципен- накажи така, че следващите да се замислят преди да хвърлят или просто да си мятат....дартс, примерно :) . Това исках и казах, ама и ти го обясних- нищо, простено да ти е! :)

Аха, добре, 5 мача без публика и вече на никого няма да му хрумне за мята бомби. Ясно.
Проблемът е в цялото общество, което си затваря очите за всичките безобразия, щот му е добре с хляба и зрелищата, чалгата и връзкарството. Проблемът е в държавата, защото знае кои са престъпниците, но предпочита да цица от тях и да заблуждава стадото. Това трябва да се пропука отнякъде. Не става с пет мача наказание или вадене от групата.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 апр 2018 23:15

W84me написа:
Kiril123 написа:
W84me написа:Аз още чакам доказателства, че тая бомба идва от Сектор Б. Не казвам, че не е от там, просто чакам доказателства, които никой досега не е представил.

Абе, ти наистина ли си идиот или само се правиш?! Подозирам, че е първото, но карай! Какво значение има откъде идва бомбата, каква траектория изписва, колко и какво е наказанието, след като иде реч за човешкото здраве на една млада жена?! Майната ти- наистина ме ядоса- чакал доказателство...ами виж снимките на полицайката, това е важното, а не откъде е хвърлена самоделката! Докато има подобни типове, ще има и подобни изпълнения..Отврат!

Аз съм идиот. От 3 дни по Левски се лее адска помия, защото била паднала бомба. Ами дайте да видим кой я е хвърлил, как е прелетяла 50+ метра и се е ударила директно в стъкло, 10 метра навътре в тунела, да не би да е с радио насочване? Оня с врата на 4-5 ката, 150 килограмовия Кралев да ми се изказва неподготвен.

Без да съм левскар, и без да смятам, че сте невинни колежанки в сектора, съм съгласен с написаното.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 апр 2018 23:29

Кашчей написа:
W84me написа:
Kiril123 написа:

Без да съм левскар, и без да смятам, че сте невинни колежанки в сектора, съм съгласен с написаното.

Аре стига се мазни, педелвайс! Най-елементарното е да разпознаят от коя страна е хвърлена бомбата. На ченгета и бфс щеше да им дойде дюшеш, ако беше хвърлена от сектора с червени фенове. Дори пълен идиот ще разбере, от къде е хвърлена, само олигофрен би се зачудил. Това го казвам без да съм видял случая, но надявайки се, че има грамотни хора по службите.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 20 апр 2018 23:41

Вярно ли е, че полицаите са били зад вратата със стъклото и който е мятал не е виждал, че отзад има хора?
Ако е така, мисля, че това е причината за смешното наказание. Което не отменя факта, че е смешно.
"Те са целели стъклото без да знаят, че отзад има полицаи" сподели министър Радев https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/policajkata-ne-e-bila-mishena-na-huligana-s-bombata-481743

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 20 апр 2018 23:42

Вярно ли е, че полицаите са били зад вратата със стъклото и който е мятал не е виждал, че отзад има хора?
Ако е така, мисля, че това е причината за смешното наказание. Което не отменя факта, че е смешно.
"Те са целели стъклото без да знаят, че отзад има полицаи" сподели министър Радев https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/policajkata-ne-e-bila-mishena-na-huligana-s-bombata-481743

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 21 апр 2018 01:10

Простотия или за пари агитката носи вина щото все някой редови или стюард го е видял бомбаджията ,но с и трае а така само го насърчава вместо да го изхвърли на момента,няма организация самоконтрол отвътре. Ако бяха наказани в Благоевград може би поне това щеше да се размине,Уви с тези мерки ще пострада и някой друг.Дано момичето се оправи.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 апр 2018 01:31

phd написа:Вярно ли е, че полицаите са били зад вратата със стъклото и който е мятал не е виждал, че отзад има хора?

Хаххаа, точно на това се смях с г*за си днес! Някой от Сектор Б целил стъкло, което е навътре в тунела, на 50 метра от сектора! :mrgreen: Ебахти малоумната полиция имаме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 апр 2018 01:33

шивача написа:Аре стига се мазни, педелвайс! Най-елементарното е да разпознаят от коя страна е хвърлена бомбата. На ченгета и бфс щеше да им дойде дюшеш, ако беше хвърлена от сектора с червени фенове. Дори пълен идиот ще разбере, от къде е хвърлена, само олигофрен би се зачудил. Това го казвам без да съм видял случая, но надявайки се, че има грамотни хора по службите.

Абе министъра казва, че извършителя е целил стъклото ЧЕЛНО?! От 50 метра под невъзможен ъгъл, от който даже не се вижда, че има стъкло, той го бил целил. Пълен абсурд. Било ясно откъде идва бомбата, като е толкова ясно, да покажат кой го е направил, обаче вече трети ден не могат да покажат нищо, смешници.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 апр 2018 03:07

Тези некадърници ако не намерят извършителя, 10 години да не получават заплата! Само реват за увеличение на заплатата, а не могат да хванат някакъв наркоман. Дори не могат да кажат какво точно е станало. Какъв е тоя, бе ? Невидимият? Извънземен ? От някакъв космически кораб ли падна тази бомба ? Да не е било метеорит ? Да звъннат на НАСА да ги питат дали са засекли нещо.
Срам и позор!

Върни се в “Левски”