ЦСКА победил Септември с измама. Подло, долно, какво ли още не... Голям вой настана. "Червените" не били върнали топката на съперника, след като футболист на символичните домакини я изкарал в тъч, за да се окаже медицинска помощ на негов съотборник. Хубаво, ама травмираният септемвриец беше ИЗВЪН терена, на пистата. И лекарите отиваха към него да го прегледат. Защо трябва топката да бъде изчиствана в случая? Смешно е да се прави сравнение със случилото се в мача на Рейнджърс, защото тогава играчът беше на тревата, ВЪТРЕ на терена. Тук е точно обратното. Не се налагаше от Септември да чистят топката. Хич! Ако във всеки мач се чисти, когато си поискат, и след това се връща на съперника, за какъв футбол говорим? Назон пък дори не разбра какво се случва.
Сега всички се хващат за тази ситуация. Тя не е морална. Не се вдигна много шум, когато още футболистът, а не директор - Козмин Моци, влезе с бутоните в гърдите на Стефан Николич преди години. А съдията си замълча. Моци също. Много спортсменско. Не се вдигна вой до небето, когато във важен за титлата мача пернишкият Миньор реши да пусне децата срещу Лудогорлец. Явно тогава беше морално. Сега не е. Видите ли, ЦСКА са големи измамници, които се чудят как да прецакат съперника.
Няма лошо Септември да играе надъхано, на метър кожа и кило кръв срещу ЦСКА. Дали заради финансов стимул от трети отбор или просто за честта на септемврийците, не е от значение. Дано ги видим толкова напористи и срещу Лудогорец.
Мачът беше изнервен до краен предел от съдията Красен Георгиев. Който до момента не беше свирил двубой на ЦСКА. Но пък имаше 3 през сезона именно на... Септември. Та, този рефер го направи много майсторски. Да, изнерви футболистите в "червено" моного майсторски. Скъсаха се да ритат от Септември, фаулове рядко се даваха. В същото време, смело се вадеха картони за играчите на Саша Илич. През първото полувреме така дръпнаха Де Нойер за тениската, че не знам как не се скъса. Нарисувано нарушение до пеналта на символичните домакини. Фаул не беше отсъден. Браян Морено го тушираха на няколко пъти след почивката. Пак нищо от рефера. Той на моменти дори не се съобрази с решения на помощниците си, когато те бяха в полза на ЦСКА.
Съдийските решения срещу "червените" ще бъдат все по-скандални, ще видите. С всеки изминал кръг, в който ЦСКА е на първо място. Но никой няма да направи анализ на свирката на Георгиев. Всеки ще пише и говори за огромната неспортсменска проява на "армейците". Чак се стигна до призив от страна на "сини" Левски да дава мача на Лудогорец след въпросния гол на ЦСКА и изказванията на Илич. Ами, да дават. Шпалири преди мачове между тези два отбора вече сме гледали.
Само не изкарвайте ЦСКА колко мами, лъже и безчинства по терените. Че хората не са с къса памет. Помнят изкривени моралности и от "зелени", и от "сини". На и извън терена. Злобата към ЦСКА ще се увеличава с всеки кръг. Докато има "опасност" "армейците" да са шампиони. Няма ли такава, всичко става кротко, мирно и тихо. Този филм сме го гледали...
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Ето и какво пишат медиите:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
-
- Контакти:
ivo55 написа:peliforewer написа:Много ми е интересно защо братята така мъчително приеха гола на ЦСКА, драги моралисти забравихте ли, че само преди седмица в Благоевград футболистите на Левски не връщаха топката когато футболисти на Пирин я изкарваха в тъч за паднал тяхен футболист на терена, забравихте, че ваш футболист така блъсна Христофор Хубчев, че му счупи 2 ребра и засегна белия дроб,нито съдията, нито сините футболисти спряха играта, тогава да показахте феърплей, че сега да ми четете лекции.Този съдия беше пратен с определена цел днес на Националния, няма как четирима съдии плюс ВАР да подминават очевадни нарушения за картон на футболисти на Септември, а за футболисти и пейка на ЦСКА се вадиха картони на поразия.Днес ЦСКА трябваше да загуби точки за да могат Левски и Лудогорец да се разберат, сега ядец, Лудогорец ако не бие играта загрубява,ако Левски не бие Мъри става рекордьор, ще излезе че е най-слабият треньор на Левски в историята, треньорът не успял в 11 кръга да победи.Сега знаете ли какво ще последва,ГОЛЯМО РЕВАНЕ, гледам, че Жельо Станков вече почнал, утре ще го последват Русев,Касабов,Грънчаров и Стоянов, всички проблеми в Левски ще бъдат забравени и ще се възмущаваме за гола на ЦСКА.Синя приказка защо пише, че във вторник едни сини фенове искат бият други сини фенове на Герена, не го казвам аз, а Приказката.Накрая да попитам, Мъри как завърши със Септември през есента, че съм забравил.
Това съм го пропуснал!
https://www.youtube.com/watch?v=OBNzr5Wsf0s
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:ivo55 написа:peliforewer написа:Много ми е интересно защо братята така мъчително приеха гола на ЦСКА, драги моралисти забравихте ли, че само преди седмица в Благоевград футболистите на Левски не връщаха топката когато футболисти на Пирин я изкарваха в тъч за паднал тяхен футболист на терена, забравихте, че ваш футболист така блъсна Христофор Хубчев, че му счупи 2 ребра и засегна белия дроб,нито съдията, нито сините футболисти спряха играта, тогава да показахте феърплей, че сега да ми четете лекции.Този съдия беше пратен с определена цел днес на Националния, няма как четирима съдии плюс ВАР да подминават очевадни нарушения за картон на футболисти на Септември, а за футболисти и пейка на ЦСКА се вадиха картони на поразия.Днес ЦСКА трябваше да загуби точки за да могат Левски и Лудогорец да се разберат, сега ядец, Лудогорец ако не бие играта загрубява,ако Левски не бие Мъри става рекордьор, ще излезе че е най-слабият треньор на Левски в историята, треньорът не успял в 11 кръга да победи.Сега знаете ли какво ще последва,ГОЛЯМО РЕВАНЕ, гледам, че Жельо Станков вече почнал, утре ще го последват Русев,Касабов,Грънчаров и Стоянов, всички проблеми в Левски ще бъдат забравени и ще се възмущаваме за гола на ЦСКА.Синя приказка защо пише, че във вторник едни сини фенове искат бият други сини фенове на Герена, не го казвам аз, а Приказката.Накрая да попитам, Мъри как завърши със Септември през есента, че съм забравил.
Това съм го пропуснал!
Не видях да дават червен картон на този изрод?!? И между другото подуянците не знам с какви очи говорят за феърплей. Подуянска наглост!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
На няколко пъти попитах кои са двамата футболисти , които след извадена в тъч топка за да се окаже медицинска помощ , връщат топката на другия отбор - това са Пеле и Гаринча. Ясно е че Матей и Назон като играчи са далеч от тяхната класа , но явно и като спортсмени са далеч от тях.
Един друг известен случай на спортсменство - СП 1934 1/4 финал Италия и Испания резултат 1:1 малко преди края след удар на Меаца ,Замора (вратаря на Испания) прави невероятно спасяване - някои от източниците пишат ,че е било от дузпа, но тези клипове ,които съм гледал от този мач не виждам да има дузпа. Меаца го поздравява и в този момент който се ръкуват Замора изпуска топката. Меаца вместо да я търкулне във вратата я подава на Замора, който пък на свой ред го поздравява. И двамата са поздравени от всички от двата отбора и от публиката. Мача завършва 1:1 ( допълнителния мач е спечелен от Италия , която по-късно печели и световната титла).
Един друг известен случай на спортсменство - СП 1934 1/4 финал Италия и Испания резултат 1:1 малко преди края след удар на Меаца ,Замора (вратаря на Испания) прави невероятно спасяване - някои от източниците пишат ,че е било от дузпа, но тези клипове ,които съм гледал от този мач не виждам да има дузпа. Меаца го поздравява и в този момент който се ръкуват Замора изпуска топката. Меаца вместо да я търкулне във вратата я подава на Замора, който пък на свой ред го поздравява. И двамата са поздравени от всички от двата отбора и от публиката. Мача завършва 1:1 ( допълнителния мач е спечелен от Италия , която по-късно печели и световната титла).
1914.1902 написа:delqnski47 написа:Мач се спира ако някой е легнал и пречи на терена и играч изкара топката или съдия спре мача...
Айде лягайте си ;)
Днес ще си легнем, ама накрая, ако станете шампион с 1/2 точки разлика знаеш ли още колко пъти ще се върнем на този мач? :D
Ааааа без тези :)
Обещал си че сме шампиони !
gihuelo написа:1914.1902 написа:delqnski47 написа:Мач се спира ако някой е легнал и пречи на терена и играч изкара топката или съдия спре мача...
Айде лягайте си ;)
Днес ще си легнем, ама накрая, ако станете шампион с 1/2 точки разлика знаеш ли още колко пъти ще се върнем на този мач? :D
Ааааа без тези :)
Обещал си че сме шампиони !
Разбира се, нали съм заложил един стотак на 7 коеф., а ти ще ми уредиш Дженифър. ;)
Последна промяна от 1914.1902 на 26 фев 2023 21:38, променено общо 1 път.
honda написа:На няколко пъти попитах кои са двамата футболисти , които след извадена в тъч топка за да се окаже медицинска помощ , връщат топката на другия отбор - това са Пеле и Гаринча. Ясно е че Матей и Назон като играчи са далеч от тяхната класа , но явно и като спортсмени са далеч от тях.
Има и други примери от световни звезди .
Ръката на Марадона......
В крайна сметка май за Септември щеше да е по-добре да има отсъден фаул малко по-рано в полза на ЦСКА-София (София). Можеше и да не се стигне до гол, защото следваше центриране в наказателното поле.
- LoveAndPeace
- Контакти:
peliforewer написа:ivo55 написа:peliforewer написа:Много ми е интересно защо братята така мъчително приеха гола на ЦСКА, драги моралисти забравихте ли, че само преди седмица в Благоевград футболистите на Левски не връщаха топката когато футболисти на Пирин я изкарваха в тъч за паднал тяхен футболист на терена, забравихте, че ваш футболист така блъсна Христофор Хубчев, че му счупи 2 ребра и засегна белия дроб,нито съдията, нито сините футболисти спряха играта, тогава да показахте феърплей, че сега да ми четете лекции.Този съдия беше пратен с определена цел днес на Националния, няма как четирима съдии плюс ВАР да подминават очевадни нарушения за картон на футболисти на Септември, а за футболисти и пейка на ЦСКА се вадиха картони на поразия.Днес ЦСКА трябваше да загуби точки за да могат Левски и Лудогорец да се разберат, сега ядец, Лудогорец ако не бие играта загрубява,ако Левски не бие Мъри става рекордьор, ще излезе че е най-слабият треньор на Левски в историята, треньорът не успял в 11 кръга да победи.Сега знаете ли какво ще последва,ГОЛЯМО РЕВАНЕ, гледам, че Жельо Станков вече почнал, утре ще го последват Русев,Касабов,Грънчаров и Стоянов, всички проблеми в Левски ще бъдат забравени и ще се възмущаваме за гола на ЦСКА.Синя приказка защо пише, че във вторник едни сини фенове искат бият други сини фенове на Герена, не го казвам аз, а Приказката.Накрая да попитам, Мъри как завърши със Септември през есента, че съм забравил.
Това съм го пропуснал!
Ти лъжата я нямаш за нищо , и ти го казвам вече за над десети път.
Къде точно играч на Левски НЕ връща топката на Пирин ?
Това съм го пропуснал!
Днес играчите на Септември извадиха топката в тъч, а във видеото тези на Пирин изобщо не правят така. Останалото наистина е глупава постъпка от футболистите на Левски, а нека после се сърдят на Футболният Господ.