Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот peliforewer » 20 апр 2018 15:48

Eminem написа:
ivan56 написа:Има много просто решение на този проблем, стига да има желание.
Решението влиза в сила, след дербито.
Тия хрантутници, които постоянно искат увеличение на заплатите, като не могат да се справят с 500 лумпени от двете страни, да хвърлят фуражката.
Или искаш да ми кажеш, че ще има пръснати из София по 10К от червени и сини, и всички ще са идиоти и ще трошат и бият.
Аз също съм против дербито да е на празен стадион, но трябваше този път да се жертва, или да ги бяха закарали да играят примерно в Ловеч.

Така пак щеше да има рев и не е честно спрямо другите отбори.
Три мача какво променят ? Ако ще ни наказват, минимума е до края на сезона и дори могат да добавят мачове от следващия сезон. Аз нямаше да се оплаквам от такова наказание, нищо, че в правилника е три мача. Явно правилникът трябва да се промени. Само така клубът може да предприеме реални действия.

PFC Litex написа:Бих казал имат право.
Предишният им отбор, който фалира за удар с монета ги наказаха 1 мач и 40 000лв глоба
Сега има тежко пострадало служебно лице и наказанието е 1 мач и 4 000лв.

Смехория до шия

Точно пък припознавачите нямат никакво, ама абсолютно никакво право да реват. Трябва да са супер нагли да реват и те са точно толкова нагли. Когато правят цяло ново първенство, само и единствено заради теб - трябва да си по-нисък от тревата!

Новото първенство с участието на ЦСКА-София не застраши ничии живот,освен ако някои от вас не си е срязал вените.А ако не е ЦСКА-София в първенството няма кой друг да разваля раxата на Домусчиев защото другите сте подизпълнители.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 апр 2018 15:52

още един път да попитам - решението на дисциплинарната комисия относно наказанията за картоните излезе ли или още се туткат да го оповестят?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 апр 2018 15:52

peliforewer написа:
Eminem написа:
ivan56 написа:Има много просто решение на този проблем, стига да има желание.
Решението влиза в сила, след дербито.
Тия хрантутници, които постоянно искат увеличение на заплатите, като не могат да се справят с 500 лумпени от двете страни, да хвърлят фуражката.
Или искаш да ми кажеш, че ще има пръснати из София по 10К от червени и сини, и всички ще са идиоти и ще трошат и бият.
Аз също съм против дербито да е на празен стадион, но трябваше този път да се жертва, или да ги бяха закарали да играят примерно в Ловеч.

Така пак щеше да има рев и не е честно спрямо другите отбори.
Три мача какво променят ? Ако ще ни наказват, минимума е до края на сезона и дори могат да добавят мачове от следващия сезон. Аз нямаше да се оплаквам от такова наказание, нищо, че в правилника е три мача. Явно правилникът трябва да се промени. Само така клубът може да предприеме реални действия.

PFC Litex написа:Бих казал имат право.
Предишният им отбор, който фалира за удар с монета ги наказаха 1 мач и 40 000лв глоба
Сега има тежко пострадало служебно лице и наказанието е 1 мач и 4 000лв.

Смехория до шия

Точно пък припознавачите нямат никакво, ама абсолютно никакво право да реват. Трябва да са супер нагли да реват и те са точно толкова нагли. Когато правят цяло ново първенство, само и единствено заради теб - трябва да си по-нисък от тревата!

Новото първенство с участието на ЦСКА-София не застраши ничии живот,освен ако някои от вас не си е срязал вените.А ако не е ЦСКА-София в първенството няма кой друг да разваля раxата на Домусчиев защото другите сте подизпълнители.

Прекалено много интервюта на Стойкас гледаш! Нивото на дихони тъпота ти е много високо :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 апр 2018 15:54

mikata написа:Каква вина има клуба,че някакъв малоумник е хвърлил бомба,даже не е сигурно,че е фен на Левски.Полицията има повече вина защото не си е свършила задълженията!

Клубът и феновете са едно цяло и след като същият не може да се справи в привържениците си, то ще си носи последствията.
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 апр 2018 15:54

Поредната тъпотия от страна на БФС. Като гледам и от полицията са открили извършителя.
Трябваше наказание от 3 мач и 30 палки. Ако това не е сериозно нараняване, то трябва да пукне някой на стадиона? Пак компромиси и минаване метър. То от толкова компромиси вече няма Вечно дерби и ЦСКА е покойник.
Моето решение е на всеки стадиона да се изгради подобен кафез за всички ей такива елементи като в Разград. Нормалните хора да си влизат нормално, а тия да ги видя как ще мятат.

ПП: Много му разваляте рахата на Домуса, толкова много, че на измисления си юбилей ще му правите шпалир. Може и една шлифовалка за Златната обувка на Кешеру...
Последна промяна от bilyaletdinov на 20 апр 2018 15:56, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 апр 2018 15:55

peliforewer написа:Новото първенство с участието на ЦСКА-София не застраши ничии живот,освен ако някои от вас не си е срязал вените.А ако не е ЦСКА-София в първенството няма кой друг да разваля раxата на Домусчиев защото другите сте подизпълнители.

Ако сте толкова загрижени за здравето на хората, ще пишете, че искате промяна на правилника и искане за справедливо наказание за виновника. А не да пишете, че вместо 1 мач, трябвало да е 3.
Хайде кажи ми, какво се променя с три мача наказание ? Какво ?
А като гледам Домусчиев много се е притеснил от вас, чак се поти от притеснение.....

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 20 апр 2018 15:56

Наказанието е такова, защото след това Левски може да съди бфс и полицията за пропуснати ползи. Реално куките не излязоха с ясно изявление и Истината около случая, доказаха ли че е фен на Левски - не, до сега само приказки и глупости да се създава напрежение. Аз не казвам, че не е фен от Б, но къде са доказателствата, не вярвам от всичките камери на тоя стадион и снимащи хора да няма нито една снимка или нито едно видео, тези работи само пред някой заблуден глупак могат да минат. Нали се сещате, че ако бяха наистина сигурни кой е хвърлил бомбата, 100% щеше да има огромно наказание. Тъпите журналя дават една снимка на стълко, където ебахти бомбата ама избухнала точно по-средата, хич не ми е ясно каква парабола трябва да е направи този тип, че точно по този начин да стигне до такава експлозия. Само тя ли е била в тоя тунел, около нея нямоло ли е други куки, да излезнат и да кажат как е паднала бомбата точно. Нещо е много мътна ситуацията, лошо за момичето ама нищо ясно няма, нито кой, нито как, нито снимки, нито клип, нито от къде ....

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 апр 2018 15:56

helic написа:още един път да попитам - решението на дисциплинарната комисия относно наказанията за картоните излезе ли или още се туткат да го оповестят?

Толкова ли е трудно да провериш в сайта на БФС?
https://bfunion.bg/%D0%94%D0%B8%D1%81%D ... 0%B8%D1%8F
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 апр 2018 15:57

80
JackPackage написа:Подигравка си е този 1 мач! Заслужавахме си 3 мача по всички правилници, но само защото мача с преместилия се в София отбор идва затова е един мач, явно Боко и Кралев това са измислили - да са вътре на стадиона лумпените, а не по Борисовата и улиците около нея :| :evil:

Това новата опорна точка ли е,БФС реално спести едни 70-80 xил.лв. на Левски,част от тези пари ще отидат в джобовете на определени xора от БФС.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 апр 2018 16:00

Eminem написа:Хайде кажи ми, какво се променя с три мача наказание ? Какво ?

Аз се питам защо въобще трябва да има, каквито и да е наказания.
Изображение

Върни се в “Левски”