Eminem написа:ivan56 написа:Има много просто решение на този проблем, стига да има желание.
Решението влиза в сила, след дербито.
Тия хрантутници, които постоянно искат увеличение на заплатите, като не могат да се справят с 500 лумпени от двете страни, да хвърлят фуражката.
Или искаш да ми кажеш, че ще има пръснати из София по 10К от червени и сини, и всички ще са идиоти и ще трошат и бият.
Аз също съм против дербито да е на празен стадион, но трябваше този път да се жертва, или да ги бяха закарали да играят примерно в Ловеч.
Така пак щеше да има рев и не е честно спрямо другите отбори.
Три мача какво променят ? Ако ще ни наказват, минимума е до края на сезона и дори могат да добавят мачове от следващия сезон. Аз нямаше да се оплаквам от такова наказание, нищо, че в правилника е три мача. Явно правилникът трябва да се промени. Само така клубът може да предприеме реални действия.PFC Litex написа:Бих казал имат право.
Предишният им отбор, който фалира за удар с монета ги наказаха 1 мач и 40 000лв глоба
Сега има тежко пострадало служебно лице и наказанието е 1 мач и 4 000лв.
Смехория до шия
Точно пък припознавачите нямат никакво, ама абсолютно никакво право да реват. Трябва да са супер нагли да реват и те са точно толкова нагли. Когато правят цяло ново първенство, само и единствено заради теб - трябва да си по-нисък от тревата!
Новото първенство с участието на ЦСКА-София не застраши ничии живот,освен ако някои от вас не си е срязал вените.А ако не е ЦСКА-София в първенството няма кой друг да разваля раxата на Домусчиев защото другите сте подизпълнители.