Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ivan56 » 20 апр 2018 14:50

Значи за онзи мангал, където правеше някакви знаци и размяташе кОр, един мач, и за опит за убийство, един мач.
Ама няма начин, като правиш компромиси на едни, трябва и на други и на трети и тн.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 апр 2018 14:52

Може и полицаите да ги е страх, мачът да се играе без публика, защото така ще е много по-трудно за тях да охраняват улиците.
Иначе аз няма да съм недоволен и до края на сезона да ни накажат без публика. Заслужаваме си го и като фенове и като клуб!

Потребителски аватар
soulfly1948

Re: За пари ли е бомбата

Мнениеот soulfly1948 » 20 апр 2018 14:53

а "наказанието" си е направо поощрение....браво Кучев,браво....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 апр 2018 14:54

Eminem написа:Може и полицаите да ги е страх, мачът да се играе без публика, защото така ще е много по-трудно за тях да охраняват улиците.
Иначе аз няма да съм недоволен и до края на сезона да ни накажат без публика. Заслужаваме си го и като фенове и като клуб!

Именно. Всички ги хвана страх и дадоха задна.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 апр 2018 15:01

ivan56 написа:Значи за онзи мангал, където правеше някакви знаци и размяташе кОр, един мач, и за опит за убийство, един мач.
Ама няма начин, като правиш компромиси на едни, трябва и на други и на трети и тн.

Не смятам, че това е причината. Вчера Кралев си каза, че предпочита хората да са на стадиона и пред погледа на полицията, отколкото около стадиона, улиците и заведенията.
Според мен щяхме да отнесем минимум 2 мача, ако не идваше реванша за купата.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 апр 2018 15:01

Очаквах, но съм разочарован от решението на БФС да накаже Левски само за 1 мач без публика. По правилник наказанието трябваше да бъде 3 мача. Точно затова стават такива неща по стадионите, а и като цяло в държавата - защото няма никакви последствия и всичко минава след 3 дни шум и остава безнаказано! На мен пък ми писна и българския футбол остава с един фен по-малко докато нещо не се промени в скапания ни футбол и БФС! Засега ще следя единствено мачовете на Черно море, другите и на репортажи даже няма да ги гледам. Докато не се отвратя още повече ...нека само лумпени с бомбички да останат по стадионите и да се гърмят помежду си, след като явно това е целта и се толерира :idea: Успех.
ИзображениеИзображениеИзображение

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 апр 2018 15:05

Имали сме няколко случая с предмети, които са причинили наранявания. Във всички тези случаи сме ползвали този параграф, в който пише: "Предметът е паднал извън терена и е влязъл в съприкосновение с длъжностно лице, който е причинил наранявания". Това е нашето решение

8-) 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 апр 2018 15:07

Нека да не бъдем първосигнални и да си помислим какво може да се случи ако реванша е без публика.
Хиляди левскари и хиляди припознавачи по улиците. Условия за тежки инциденти и нищо чудно и по-лоши последствия от мача за първенството. Как се охранява това ? Според мен, със сигурност щяха да ни накажат ако нямаше мач срещу тирето. Няма телевизия, която да не говори за престъплението, което се случи и след целия този шум по медиите, бфс да се изложи с 1 мач, само за да помогне на Левски ? Не ми се вярва.
Последна промяна от Eminem на 20 апр 2018 15:14, променено общо 1 път.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 апр 2018 15:08

И аз нямам нищо против Левски да ги накажат 3 мача, за да се вземат мерки, да се стегнат и да не допускат вече тия простотии. И съм сигурен, че щяха да ги накажат, ако единия от мачовете не беше срещу оранжевите. Затова почвам да се чудя защо точно един мач и в чия полза е това решение? Със сигурност е в полза и на гостите от село, защото те много разчитат на публиката да ги вдига, докато Левски с публика, без публика, все едно си играе. Но червените журналистчета само чакат такава новина за да почнат да развиват смело анти-Левски идеологията. Ето и няколко припознавача вече нацвъкаха темата, все едно футболист на Левски убил полицай. А доколкото чувам и чета тая бомбичка е била някаква ракета с лазерно насочване, щом е летяла над 50 метра и е направила завой за да се удари във вратата и цялата история е доста заплетена. Така че си мисля, че по-скоро няма доказателства , че бомбичката е хвърлена от фенове на Левски, иначе наказанието от 3 мача е задължително.

На линия
Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 апр 2018 15:16

Eminem написа:Нека да не бъдем първосигнални и да си помислим какво може да се случи ако реванша е без публика.
Хиляди левскари и хиляди припознавачи по улиците. Условия за тежки инциденти и нищо чудно и по-лоши последствия от мача за първенството. Как се охранява това ? Според мен, със сигурност щяха да ни накажат ако нямаше мач срещу тирето. Няма телевизия, която да не говори за престъплението, което се случи и след целия този шум по медиите, бфс да се изложи с 1 мач, само, за да помогне на Левски ? Не ми се вярва.

Има много просто решение на този проблем, стига да има желание.
Решението влиза в сила, след дербито.
Тия хрантутници, които постоянно искат увеличение на заплатите, като не могат да се справят с 500 лумпени от двете страни, да хвърлят фуражката.
Или искаш да ми кажеш, че ще има пръснати из София по 10К от червени и сини, и всички ще са идиоти и ще трошат и бият.
Аз също съм против дербито да е на празен стадион, но трябваше този път да се жертва, или да ги бяха закарали да играят примерно в Ловеч.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Левски”