Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 19 апр 2018 23:37

Балкански Орел написа:Гледайте как първоначалните информации могат да бъдат адски манипулативни, без дори и да разберем, могат да ни манупулират.Сега все повече започвам да си мисля, че това нещо не хвърлено от наш фен.А тиретата по време на соматохата, доста се бяха разгорещили, даже се мъчиха на нахлуват.

И точно там ли ще хвърлят бомбата ? Защо ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 апр 2018 23:38

Търсите под вола теле !
Само се замислете , че това можеше да бъде вашата жена или майка . След това се сърдете за сектора в Разград , там това нямаше как да се случи . Лошото е , че заради малка групичка гамени страдат всички !
Оня нарцир се разходи пред камерите върху тунела , ни лук ял ни лук мирисал !
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 апр 2018 23:39

Снощи в нета гледах снимки и два клипа от този вход и ъгъла към сектор Б, затова остана едно съмнение. Сега тези неща не ги намирам в сайтовете, където съм бродил.

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Мнениеот Gonzalez1914 » 19 апр 2018 23:39

Изображение

С червеното е буферната зона , няма как някой от лупмените да влезе към лъвчето , пълно е с жандармерия .
по дяволите да не би аз нещо да греша , ако е така моля поправете ме

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 апр 2018 23:43

Eminem написа:
Балкански Орел написа:Гледайте как първоначалните информации могат да бъдат адски манипулативни, без дори и да разберем, могат да ни манупулират.Сега все повече започвам да си мисля, че това нещо не хвърлено от наш фен.А тиретата по време на соматохата, доста се бяха разгорещили, даже се мъчиха на нахлуват.

И точно там ли ще хвърлят бомбата ? Защо ?

Не ме интересува защо, искам да го хванат тоя папагал независимо от кой отбор е.А това, че самите ченгета казаха, че е от Б и още не са го намерили при положение бяха супер малко хора там е смешно !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 апр 2018 23:45

Gonzalez1914 написа:Изображение

С червеното е буферната зона , няма как някой от лупмените да влезе към лъвчето , пълно е с жандармерия .
по дяволите да не би аз нещо да греша , ако е така моля поправете ме

Точно това исках и аз да видя, затова пуснах репортаж. Буферна зона е.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 19 апр 2018 23:46

защо написа:
popokutepetel написа:
Serafim написа:Фейс контрол, потупване преди влизане, стюардите, ако ще са частна фирма, то да е професионална такава, а не на ултрасите. Не вярвам някоя СОТ фирма да взема повече пари, отколкото сега плаща отбора. В Европа как влизат по мачовете? Тука се пият бири до последния момент, 5 минути преди началото по входовете почват "АРЕ ВЕЕЕЕ, ПУСКАЙТЕ!!!" и до 15-та минута на мача още се точат. А и ако има как полицията да влезе 3-4 пъти и да ги нашари, ще се кротнат. А хванати да бъдат осъдени ефективно за назидание, както и дългогодишни забарни за посещения на спортни мероприятия и така. Не е сложно, ама въпроса е колко са оплетени полицията, съда и ултрасите (хората над тях), а и до колко хлуба ще иска най-накрая да прекъсне тази практика.

До манталитет и организация е. Бирата не е проблем. На повечето стадиони можеш да си купиш бира от лафката вътре. Обаче организацията е коренно различна. Самите стадиони и сектори са направени по друг начин, а мерките за сигурност са истински, а не като тук. Отиваш, забавляваш се, правиш си кефа, но спазваш правилата които са железни. Мръднеш ли на милиметър от тях следват драконовски санкции. За това хората ходят на мач с кеф и със семействата си и стадионите там са пълни.

Преди повече от 20 години един познат беше отишъл на мач на Тотнъм, както в България, седнал където му падне (тука тогава още стадионите бяха с дървени пейки, където имаше въобще, секторите бяха абстрактно понятие и можеше да си щъкаш из целия стадион), след няколко минути стюардите на Тотнъм се бяха появили и го бяха извели и предали на полицията, щото се усъмнили, че се опитва да си скрие самоличността, като сяда на чуждо място. Полицаите бързо се бяха ориентирали и го бяха върнали на стадиона, та мисълта ми е, че стюардите могат да са и по-бдителни, и по-неотстъпчиви и от полицаите, ама сигурно е свързано с възможността от наказания за Тотнъм и тука е тънкият момент.

Чалъм си има за всичко стига да има желание. Англичаните навремето се славеха като най-големите вандали. След трагедията на Хейзел обаче се предприеха драконовски мерки. И 30 г. по-късно вече им се смеем, че ходят на мач като на театър. При нас обаче е налице омагьосан кръг и практически никой не желае да реши този проблем. Въпрос на време е да има и жертви и чак тогава сигурно ще се размърдат. Слушах обясненията на някакъв висш полицай, че те нямали металотърсачи и детектори. Ми вместо да стачкуват само за заплати и допълнителни бонуси да стачкуват и за това. Тези уреди не струват милиони. А това е и тяхната сигурност и сигурността на всички на стадиона. Отделно няма причина на подобни елементи да бъде ограничен достъпа до стадионите. Законът го позволява. Трябва само някой да се напъне и да си свърши работата. И тогава ще е добре за всички.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 апр 2018 23:48

rhaegar написа:
Gonzalez1914 написа:Изображение

Лично за мен този удар в стъклото е директен и е централно от пистата .... :?

Може би има някакъв минимален шанс да е хвърлена от долния десен край на сектора с лъва, при някаква фантастична парабола. Директно от "Б" е абсурд. Ако някой може да метне от там бомба, която в последния момент да завие на ляво и да разбие стъклото, бейзболните отбори в САЩ ще го издирят и отвлекат, преди нашата полиция да го идентифицира.

Лъвчетата са били буферна зона. Ей сега си върнах новините.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Мнениеот Gonzalez1914 » 19 апр 2018 23:48

miro_rz написа:Търсите под вола теле !
Само се замислете , че това можеше да бъде вашата жена или майка . След това се сърдете за сектора в Разград , там това нямаше как да се случи . Лошото е , че заради малка групичка гамени страдат всички !

Предполагам мен ме визираш , и не не търся под вола - теле !
При мен по малко от метър на стадион Васил Левски е падала бомба пред краката ми , знам какво е !!!

Ако исках да търся под вола теле .... замисли се сега полицията какви "облаги" и права вече ще има , и всичко е свързано пак и пак за пари и не е за първи път и навремето постоянните побоища не бяха случайни , но това е друга тема .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 апр 2018 23:51

miro_rz написа:Търсите под вола теле !

Опитваме се да разберем истината, защото това е Нашият клуб! Не ти ли е странно как минава такова разстояние? Става дума за над 50 метра.. Ебахти шампиона по хвърляне на гюле.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”