Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
НАП забавя , но не забравя!
В случая това за НАП не е актуално.
Националната агенция за приходите (НАП) е отписала общо 10 млрд. лв. дългове на граждани и фирми от 2017 г. до 2020 г.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:В случая това за НАП не е актуално.Националната агенция за приходите (НАП) е отписала общо 10 млрд. лв. дългове на граждани и фирми от 2017 г. до 2020 г.
Някога ще се включиш ли адекватно?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
peliforewer
- Контакти:
honda написа:peliforewer написа:Започвам да се притеснявам за психичното здраве на един съфорумец, тирадите му въпреки, че са много дълги са вече от години едни и същи и почти ги запомних наизуст.Какво ме развесели днес, Дерипаска и Чорни лично са помогнали на Левски чрез Щрабаг България, защо си спомням, че когато Бойко беше подал оставка и дойде служебно правителство Щрабаг се изнесоха с 200 от Левски, случайност.ГА бил говорител на Пеевски, говорители на Пеевски са Карадая и Данчо Ментата, а ГА е един възрастен журналист който работи в медия на Пеевски мразен за това, че е от ЦСКА и има свой прочит на това което се случва в българският футбол.С какво Касабов, Русев, Стоянов, Грънчаров са по-добри от него, всеки си гледа през своите очила.Господинът бил казал, че Божков ако е крал трябвало да бъде съден, браво на такива смели българи, само, че го казал след като ВБ напуснал Левски.Чудя се този анализатор и оракул как не е усетил, че ВБ мами Държавата с много пари дълго време, влизам му в положение, от разследване на Гриша Ганчев му е избягнал ВБ.Тъй като от години тук чета, че Ганчев бил поставено лице на Доган според Октай, реших да прочета това онова от книгата на Октай, неговите думи реално са, че в България кръгът на ДС оглавяван от Любен Гоцев са разпределяли порциите, около 220 човека са били произведени в бизнесмени, тези новобогаташи са обвързани и с политическите партии впоследствие, някои фалирали, някои били убити, много малко успели да се реализират.Гриша Ганчев е поел бизнеса със захарта, от някакъв турчин който изчезнал в Турция, но през 2012г. му правят една показна операция за ОПГ/това после се случи на много други богати хора/ и бизнеса със захарта приключва, доколкото знам май Домусчиев я пое.Та въпросът ми е, ако Ганчев беше толкова доверен човек на Доган щеше ли да му се налага да мине през тези премеждия в които беше намесен и синът му, току що завършил образование в чужбина и се върнал да работи в България.Между другото Октай споменава за 220 назначени новобогаташи, как пък Господинът реши най-много да ни занимава във форума с Ганчев, обзалагам се, че след като Инджов излезе от ЦСКА вече няма да е от най-лошите, случайност.
Оценявам загрижеността за здравето ми( предполагам става дума за моята персона) - достатъчно добре съм Наскоро се върнах от ваканция прекарана на един от най-скъпите круизни кораби в едни от най-красивите места на света. Хареса ми и планирам април-май да повторя.
Мисля ,че бях пределно ясен ,че става дума за еднократна помощ от бивш наш собственик(М.Чорни). Ако се съмняващ имаш право да закупиш акции на "Щрабаг" (ще ти струва по-малко от коняка ми който съм изпил тази сутрин) и имаш право да отправиш официално запитване защо са дали пари на Левски и дали това не е корупция.
ЗА ГА - той не е обикновен журналист, дълги години беше главен редактор на най-голямата медия на ДП. Как се нарича журналист ,който работи в медия доказала "своята безпристрастност" ? На всеки е ясно, че няма как ГА да напише или каже нещо , което не одобрено от ДП. Ако ГА каже или напише нещо ,което не се хареса ДП ,какво ще последва според теб? - в най-добрия случай уволнение, а ако не се лъжа ГА работи за семейството на Пеевски от около 20 години, или греша?
За ВБ ? - ти знаеше ли какво се случва преди 2020? Можеш да провериш какво съм написал по въпроса - има специална тема във вашия подфорум. Провери какво съм написал там и дали съм бил прав или не :). Нещо ми се върти за една мистериозно изчезнала захар от един кораб и за едни документи намерени в колата на цар Киро по време на погрома в дома му през 2011г.
За Осман Окатй / ГГ/АД - винаги съм се учудвал на упорството ти да защитаваш незащитими тези ( доста пъти си ставал за смях) - въпросното интервю на Осман Октай го има ютуб. Всеки който има очи и уши , и достъп до интернет може да го види . Ако не можеш да го намериш мога да ти помогна:).
За захарния бизнес на ГГ съм писал много преди да има нещо общо с любимия ти клуб- през 2011г . Там има достатъчно доказателства за извършени престъпления( между другото делото преди броени дни беше възобновено). Трябва ли да ти напомням думи на бивш МФ ,че фирма на ГГ занимаваща се точно със захар за 12 години не е внесла 1ст в НАП (включително и осигуровки на служителите си). Този период започва точно 2009г( изненада - КОЙ дойде на власт през 2009г) . В официален доклад на МФ към НС за компании длъжници НАП са всички фирми на ГГ с общи задължения почти 200 млн лв към 31.12.2020. Само една фирма(Бургаските захарни заводи) дължи 70 млн лв.
Постнал съм един линк - там са написани колко са задълженията на фирми на ГГ към КТБ( това не са единствените задължения на въпросните компания към държавата) Също така има и извлечение от доклада на "Аликс Партнерс" ( както и линк към целия доклад) - ами там пределно ясно са описани какви са задълженията. Как беше известна КТБ( основния кредитор на ГГ)?
Да бързам с отговора преди да си прекалил със скъпия коняк или да си се метнал в най-луксозния круизен кораб, този ГА имал голямо влияние пред Пеевски щом винаги е писал срещу Левски, защото Пеевски винаги е надничал зад ръководството на Левски, даже и публично даде не лоша сума в решителен момент.В повечето от тези фирми длъжници към НАП Гриша Ганчев не фигурира, но щом един разузнавач и експерт по тайните служби го твърди може и да е вярно.Какво му остава на Ганчев, да се посъветва с Наско Сираков как се разсрочват задължения, все пак е помагал на семейство Сиракови.А на хондата вече няма да му опонирам, все пак не започвам с алкохол още от сутринта.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
peliforewer
- Контакти:
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Започвам да се притеснявам за психичното здраве на един съфорумец, тирадите му въпреки, че са много дълги са вече от години едни и същи и почти ги запомних наизуст.Какво ме развесели днес, Дерипаска и Чорни лично са помогнали на Левски чрез Щрабаг България, защо си спомням, че когато Бойко беше подал оставка и дойде служебно правителство Щрабаг се изнесоха с 200 от Левски, случайност.ГА бил говорител на Пеевски, говорители на Пеевски са Карадая и Данчо Ментата, а ГА е един възрастен журналист който работи в медия на Пеевски мразен за това, че е от ЦСКА и има свой прочит на това което се случва в българският футбол.С какво Касабов, Русев, Стоянов, Грънчаров са по-добри от него, всеки си гледа през своите очила.Господинът бил казал, че Божков ако е крал трябвало да бъде съден, браво на такива смели българи, само, че го казал след като ВБ напуснал Левски.Чудя се този анализатор и оракул как не е усетил, че ВБ мами Държавата с много пари дълго време, влизам му в положение, от разследване на Гриша Ганчев му е избягнал ВБ.Тъй като от години тук чета, че Ганчев бил поставено лице на Доган според Октай, реших да прочета това онова от книгата на Октай, неговите думи реално са, че в България кръгът на ДС оглавяван от Любен Гоцев са разпределяли порциите, около 220 човека са били произведени в бизнесмени, тези новобогаташи са обвързани и с политическите партии впоследствие, някои фалирали, някои били убити, много малко успели да се реализират.Гриша Ганчев е поел бизнеса със захарта, от някакъв турчин който изчезнал в Турция, но през 2012г. му правят една показна операция за ОПГ/това после се случи на много други богати хора/ и бизнеса със захарта приключва, доколкото знам май Домусчиев я пое.Та въпросът ми е, ако Ганчев беше толкова доверен човек на Доган щеше ли да му се налага да мине през тези премеждия в които беше намесен и синът му, току що завършил образование в чужбина и се върнал да работи в България.Между другото Октай споменава за 220 назначени новобогаташи, как пък Господинът реши най-много да ни занимава във форума с Ганчев, обзалагам се, че след като Инджов излезе от ЦСКА вече няма да е от най-лошите, случайност.
Оценявам загрижеността за здравето ми( предполагам става дума за моята персона) - достатъчно добре съм Наскоро се върнах от ваканция прекарана на един от най-скъпите круизни кораби в едни от най-красивите места на света. Хареса ми и планирам април-май да повторя.
Мисля ,че бях пределно ясен ,че става дума за еднократна помощ от бивш наш собственик(М.Чорни). Ако се съмняващ имаш право да закупиш акции на "Щрабаг" (ще ти струва по-малко от коняка ми който съм изпил тази сутрин) и имаш право да отправиш официално запитване защо са дали пари на Левски и дали това не е корупция.
ЗА ГА - той не е обикновен журналист, дълги години беше главен редактор на най-голямата медия на ДП. Как се нарича журналист ,който работи в медия доказала "своята безпристрастност" ? На всеки е ясно, че няма как ГА да напише или каже нещо , което не одобрено от ДП. Ако ГА каже или напише нещо ,което не се хареса ДП ,какво ще последва според теб? - в най-добрия случай уволнение, а ако не се лъжа ГА работи за семейството на Пеевски от около 20 години, или греша?
За ВБ ? - ти знаеше ли какво се случва преди 2020? Можеш да провериш какво съм написал по въпроса - има специална тема във вашия подфорум. Провери какво съм написал там и дали съм бил прав или не :). Нещо ми се върти за една мистериозно изчезнала захар от един кораб и за едни документи намерени в колата на цар Киро по време на погрома в дома му през 2011г.
За Осман Окатй / ГГ/АД - винаги съм се учудвал на упорството ти да защитаваш незащитими тези ( доста пъти си ставал за смях) - въпросното интервю на Осман Октай го има ютуб. Всеки който има очи и уши , и достъп до интернет може да го види . Ако не можеш да го намериш мога да ти помогна:).
За захарния бизнес на ГГ съм писал много преди да има нещо общо с любимия ти клуб- през 2011г . Там има достатъчно доказателства за извършени престъпления( между другото делото преди броени дни беше възобновено). Трябва ли да ти напомням думи на бивш МФ ,че фирма на ГГ занимаваща се точно със захар за 12 години не е внесла 1ст в НАП (включително и осигуровки на служителите си). Този период започва точно 2009г( изненада - КОЙ дойде на власт през 2009г) . В официален доклад на МФ към НС за компании длъжници НАП са всички фирми на ГГ с общи задължения почти 200 млн лв към 31.12.2020. Само една фирма(Бургаските захарни заводи) дължи 70 млн лв.
Постнал съм един линк - там са написани колко са задълженията на фирми на ГГ към КТБ( това не са единствените задължения на въпросните компания към държавата) Също така има и извлечение от доклада на "Аликс Партнерс" ( както и линк към целия доклад) - ами там пределно ясно са описани какви са задълженията. Как беше известна КТБ( основния кредитор на ГГ)?
Да бързам с отговора преди да си прекалил със скъпия коняк или да си се метнал в най-луксозния круизен кораб, този ГА имал голямо влияние пред Пеевски щом винаги е писал срещу Левски, защото Пеевски винаги е надничал зад ръководството на Левски, даже и публично даде не лоша сума в решителен момент.В повечето от тези фирми длъжници към НАП Гриша Ганчев не фигурира, но щом един разузнавач и експерт по тайните служби го твърди може и да е вярно.Какво му остава на Ганчев, да се посъветва с Наско Сираков как се разсрочват задължения, все пак е помагал на семейство Сиракови.А на хондата вече няма да му опонирам, все пак не започвам с алкохол още от сутринта.
На сила ли се правиш на неумен или наистина толкова ти е багажа.
ГА няма влияние над ДП. ГА е подчинен на ДП , и като такъв пише това ,което му нареди началника му. А началника му е ДП. Мислиш ли ,че ако ДП имаше нещо общо с Левски , ГА нямаше да излети след първия пасквил написал срещу фирма на началника си. Очаквам да ми посочиш някои от филипиките на ГА насочени срещу ДП? :)
За споменатите фирми -не фигурира ГГ - сериозно, наистина ли провери? Ако наистина си проверил и не си намерил нищо общо с ГГ би трябвало доста сериозно да се обърнеш към специализирана помощ , защото очевидно имащ много сериозен проблем с очите( не може да прочетеш какво е написано на монитора) или страдаш от сериозно психично разстройство и не можеш да приемаш и анализираш информация ( има такова състояние- с такова състояние има бившия ви собственик Ал.Томов предполага се ,че и Хитлер го е имал в края на войната)
Трябва ли да ти напомням ,че ГГ беше заплашвал шефа на НАП(Кр.Стефанов) с убийство ,точно защото подгонил въпросните нямащи нищо общо с ГГ фирми.
Все още не съм видял нищо относно задълженията на ГГ към КТБ?
Нещо млъкна за връзката между АД и ГГ ? - гледа ли интервюто на Осман Октай :)
Сериозно ли мислиш ,че ГГ е голям цесекар и помага на любимия ти клуб от добра воля? И кога стана от ЦСКА ? И кога стана от ЦСКА ?- някъде около 55-та година от живота си?
И последно КОЙ е собственик на "Петрол" ?- или не е толкова важно КОЙ , скандалното е ,че компании които дължат стотици милион лева на държавата наливат милиони в любимия ти клуб?
ЦСКА играе днес, ликувай народе!
Най-големият български отбор днес отново излиза на арената.
Подкрепа до последния сигнал, без значение на резултата и действията на съдиите.
Най-големият български отбор днес отново излиза на арената.
Подкрепа до последния сигнал, без значение на резултата и действията на съдиите.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- damyanov1963
onegavon написа:НАП забавя , но не забравя!
А за "Я камилата, я камиларя, чул ли си нещо?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
ivo55 написа:
Верно, че нема друга алтернатива. И новия клуб с червени петолъчки.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч