ivo55 написа:А сега са и наранени, били обидени, нищо че пак започнаха и отправяха закани как и кого щели да пребият.
От тебе ли да съм обиден, пореден екземпляр от лошия човешки материал?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ivo55 написа:А сега са и наранени, били обидени, нищо че пак започнаха и отправяха закани как и кого щели да пребият.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
eddie написа:
peliforewer написа:Започвам да се притеснявам за психичното здраве на един съфорумец, тирадите му въпреки, че са много дълги са вече от години едни и същи и почти ги запомних наизуст.Какво ме развесели днес, Дерипаска и Чорни лично са помогнали на Левски чрез Щрабаг България, защо си спомням, че когато Бойко беше подал оставка и дойде служебно правителство Щрабаг се изнесоха с 200 от Левски, случайност.ГА бил говорител на Пеевски, говорители на Пеевски са Карадая и Данчо Ментата, а ГА е един възрастен журналист който работи в медия на Пеевски мразен за това, че е от ЦСКА и има свой прочит на това което се случва в българският футбол.С какво Касабов, Русев, Стоянов, Грънчаров са по-добри от него, всеки си гледа през своите очила.Господинът бил казал, че Божков ако е крал трябвало да бъде съден, браво на такива смели българи, само, че го казал след като ВБ напуснал Левски.Чудя се този анализатор и оракул как не е усетил, че ВБ мами Държавата с много пари дълго време, влизам му в положение, от разследване на Гриша Ганчев му е избягнал ВБ.Тъй като от години тук чета, че Ганчев бил поставено лице на Доган според Октай, реших да прочета това онова от книгата на Октай, неговите думи реално са, че в България кръгът на ДС оглавяван от Любен Гоцев са разпределяли порциите, около 220 човека са били произведени в бизнесмени, тези новобогаташи са обвързани и с политическите партии впоследствие, някои фалирали, някои били убити, много малко успели да се реализират.Гриша Ганчев е поел бизнеса със захарта, от някакъв турчин който изчезнал в Турция, но през 2012г. му правят една показна операция за ОПГ/това после се случи на много други богати хора/ и бизнеса със захарта приключва, доколкото знам май Домусчиев я пое.Та въпросът ми е, ако Ганчев беше толкова доверен човек на Доган щеше ли да му се налага да мине през тези премеждия в които беше намесен и синът му, току що завършил образование в чужбина и се върнал да работи в България.Между другото Октай споменава за 220 назначени новобогаташи, как пък Господинът реши най-много да ни занимава във форума с Ганчев, обзалагам се, че след като Инджов излезе от ЦСКА вече няма да е от най-лошите, случайност.
kamilata3 написа:honda написа:Red_Neck написа:ugly bug написа:Bernaleo написа:https://www.youtube.com/watch?v=vbEzcaQDVQU пред стадиона.
Ромислав и Мигача "хвърлиха верига" .
:-))))))))))))
Много тъпи и двамата :))))
Явор 3 пъти им казва, че за 2 години "плащане" дългът се е удвоил - от 5 на 11 милиона и те пак, ..... ама ние плащаме!
Телета.....
Въпросния Явор , а и другите неграмотници в студиото не знаят ,че през този период имаше "данъчна ваканция" поради извънредната ситуация. Отделно бяха начислени данъка от даренията . Както и местните данъци на парцела. От тук идва това увеличение на сумата.
Данъчна ваканция,само за вас ли е била.Как не съм знаел а аз си плащах данъците през този период.
damyanov1963 написа:eddie написа:
Никъде не се виждат Левскари с бюста, или с портрета(интересно, защо сменихте
бюста с портрет) на Сталин. Евтините колажи не вървят.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, Cooler, Ioan912, mikata, miro_rz, Plamen_i00, vasilnv, venko 1984 и 32 госта