Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот W84me » 26 фев 2023 09:35

ivo55 написа:А сега са и наранени, били обидени, нищо че пак започнаха и отправяха закани как и кого щели да пребият.

От тебе ли да съм обиден, пореден екземпляр от лошия човешки материал?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 фев 2023 09:36

По-злобно нещо от припока на тази Земя няма. Да успокоя всички припоци веднъж-завинаги. Левски няма да последва съдбата на чорбата :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 фев 2023 10:21

До довечера и този ще се почувства наранен. Нищо, че влезе, колкото да си облекчи дебелото черво и да покаже що е то лефскарщината.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 фев 2023 10:23

Добре, че вие вече показахте какво е лайнарщината :D
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 фев 2023 10:25

Ето още един ерудит, дето ще му се наранят чувствата и леко ще забрави какво ги е писал за добро утро.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 фев 2023 10:31

eddie написа:Изображение

Никъде не се виждат Левскари с бюста, или с портрета(интересно, защо сменихте
бюста с портрет) на Сталин. Евтините колажи не вървят.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 фев 2023 10:39

peliforewer написа:Започвам да се притеснявам за психичното здраве на един съфорумец, тирадите му въпреки, че са много дълги са вече от години едни и същи и почти ги запомних наизуст.Какво ме развесели днес, Дерипаска и Чорни лично са помогнали на Левски чрез Щрабаг България, защо си спомням, че когато Бойко беше подал оставка и дойде служебно правителство Щрабаг се изнесоха с 200 от Левски, случайност.ГА бил говорител на Пеевски, говорители на Пеевски са Карадая и Данчо Ментата, а ГА е един възрастен журналист който работи в медия на Пеевски мразен за това, че е от ЦСКА и има свой прочит на това което се случва в българският футбол.С какво Касабов, Русев, Стоянов, Грънчаров са по-добри от него, всеки си гледа през своите очила.Господинът бил казал, че Божков ако е крал трябвало да бъде съден, браво на такива смели българи, само, че го казал след като ВБ напуснал Левски.Чудя се този анализатор и оракул как не е усетил, че ВБ мами Държавата с много пари дълго време, влизам му в положение, от разследване на Гриша Ганчев му е избягнал ВБ.Тъй като от години тук чета, че Ганчев бил поставено лице на Доган според Октай, реших да прочета това онова от книгата на Октай, неговите думи реално са, че в България кръгът на ДС оглавяван от Любен Гоцев са разпределяли порциите, около 220 човека са били произведени в бизнесмени, тези новобогаташи са обвързани и с политическите партии впоследствие, някои фалирали, някои били убити, много малко успели да се реализират.Гриша Ганчев е поел бизнеса със захарта, от някакъв турчин който изчезнал в Турция, но през 2012г. му правят една показна операция за ОПГ/това после се случи на много други богати хора/ и бизнеса със захарта приключва, доколкото знам май Домусчиев я пое.Та въпросът ми е, ако Ганчев беше толкова доверен човек на Доган щеше ли да му се налага да мине през тези премеждия в които беше намесен и синът му, току що завършил образование в чужбина и се върнал да работи в България.Между другото Октай споменава за 220 назначени новобогаташи, как пък Господинът реши най-много да ни занимава във форума с Ганчев, обзалагам се, че след като Инджов излезе от ЦСКА вече няма да е от най-лошите, случайност.

Оценявам загрижеността за здравето ми( предполагам става дума за моята персона) - достатъчно добре съм Наскоро се върнах от ваканция прекарана на един от най-скъпите круизни кораби в едни от най-красивите места на света. Хареса ми и планирам април-май да повторя.
Мисля ,че бях пределно ясен ,че става дума за еднократна помощ от бивш наш собственик(М.Чорни). Ако се съмняващ имаш право да закупиш акции на "Щрабаг" (ще ти струва по-малко от коняка ми който съм изпил тази сутрин) и имаш право да отправиш официално запитване защо са дали пари на Левски и дали това не е корупция.
ЗА ГА - той не е обикновен журналист, дълги години беше главен редактор на най-голямата медия на ДП. Как се нарича журналист ,който работи в медия доказала "своята безпристрастност" ? На всеки е ясно, че няма как ГА да напише или каже нещо , което не одобрено от ДП. Ако ГА каже или напише нещо ,което не се хареса ДП ,какво ще последва според теб? - в най-добрия случай уволнение, а ако не се лъжа ГА работи за семейството на Пеевски от около 20 години, или греша?
За ВБ ? - ти знаеше ли какво се случва преди 2020? Можеш да провериш какво съм написал по въпроса - има специална тема във вашия подфорум. Провери какво съм написал там и дали съм бил прав или не :). Нещо ми се върти за една мистериозно изчезнала захар от един кораб и за едни документи намерени в колата на цар Киро по време на погрома в дома му през 2011г.
За Осман Окатй / ГГ/АД - винаги съм се учудвал на упорството ти да защитаваш незащитими тези ( доста пъти си ставал за смях) - въпросното интервю на Осман Октай го има ютуб. Всеки който има очи и уши , и достъп до интернет може да го види . Ако не можеш да го намериш мога да ти помогна:).
За захарния бизнес на ГГ съм писал много преди да има нещо общо с любимия ти клуб- през 2011г . Там има достатъчно доказателства за извършени престъпления( между другото делото преди броени дни беше възобновено). Трябва ли да ти напомням думи на бивш МФ ,че фирма на ГГ занимаваща се точно със захар за 12 години не е внесла 1ст в НАП (включително и осигуровки на служителите си). Този период започва точно 2009г( изненада - КОЙ дойде на власт през 2009г) . В официален доклад на МФ към НС за компании длъжници НАП са всички фирми на ГГ с общи задължения почти 200 млн лв към 31.12.2020. Само една фирма(Бургаските захарни заводи) дължи 70 млн лв.
Постнал съм един линк - там са написани колко са задълженията на фирми на ГГ към КТБ( това не са единствените задължения на въпросните компания към държавата) Също така има и извлечение от доклада на "Аликс Партнерс" ( както и линк към целия доклад) - ами там пределно ясно са описани какви са задълженията. Как беше известна КТБ( основния кредитор на ГГ)?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 фев 2023 10:43

kamilata3 написа:
honda написа:
Red_Neck написа:
ugly bug написа:
Bernaleo написа:https://www.youtube.com/watch?v=vbEzcaQDVQU пред стадиона.

Ромислав и Мигача "хвърлиха верига" .
:-))))))))))))

Много тъпи и двамата :))))
Явор 3 пъти им казва, че за 2 години "плащане" дългът се е удвоил - от 5 на 11 милиона и те пак, ..... ама ние плащаме!
Телета.....

Въпросния Явор , а и другите неграмотници в студиото не знаят ,че през този период имаше "данъчна ваканция" поради извънредната ситуация. Отделно бяха начислени данъка от даренията . Както и местните данъци на парцела. От тук идва това увеличение на сумата.

Данъчна ваканция,само за вас ли е била.Как не съм знаел а аз си плащах данъците през този период.

За всяка една компания в България по време на извънредната епидемиологична обстановка.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 фев 2023 11:06

damyanov1963 написа:
eddie написа:Изображение

Никъде не се виждат Левскари с бюста, или с портрета(интересно, защо сменихте
бюста с портрет) на Сталин. Евтините колажи не вървят.

Дамаджанов, явно си на "Ти" със снимковия материал , та вземи да открехнеш колегата си как да качва снимки от негатив..
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 фев 2023 11:10

Представям си как бат' Наско е отишъл със сак пълен с вашите пари до НАП и те са го върнали 'щот са във ваканция...
:-)))))
Давай Хондич..!
Твори на воля !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”