Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 24 фев 2023 07:41

damyanov1963 написа:
eddie написа:Понеже ме мързи да пиша, поне да цитирам един "разумен" (о, Боже?!) фен на Подуене.. та белким на нЕкои наивници им уврат тиквите..
Фен съм на клуба, но това за което говори Сираков са пълни глупости. Да, може Левски да емитира акции, но не може да ги предложи на феновете, освен ако феновете не са ти по-малко от 150 човека. Това се нарича частно пласиране.
Ако обаче искаш да ги пласираш на повече от 150 човека, трябва дружеството да стане публично, което минава през промени в устава, промени в типа на акциите, проспект одобрен от КФН и т.н. и минимален срок за изпълнение на всички тези неща 7-8 месеца. Но, КФН по закон не може да одобри проспект на дружество с отрицателен собствен капитал (каквото е ПФК Левски).
Тоест единствената опция е частно пласиране, на което да запишат Палмс Бет и още няколко човека, но не и феновете.

За това пък да припознаеш друг отбор вместо досегашния ти, не се изисква и капчица разум.

Динамов, все повече заприличваш на Реалното.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2023 07:51

Ozzimozzi написа:
damyanov1963 написа:
eddie написа:Понеже ме мързи да пиша, поне да цитирам един "разумен" (о, Боже?!) фен на Подуене.. та белким на нЕкои наивници им уврат тиквите..
Фен съм на клуба, но това за което говори Сираков са пълни глупости. Да, може Левски да емитира акции, но не може да ги предложи на феновете, освен ако феновете не са ти по-малко от 150 човека. Това се нарича частно пласиране.
Ако обаче искаш да ги пласираш на повече от 150 човека, трябва дружеството да стане публично, което минава през промени в устава, промени в типа на акциите, проспект одобрен от КФН и т.н. и минимален срок за изпълнение на всички тези неща 7-8 месеца. Но, КФН по закон не може да одобри проспект на дружество с отрицателен собствен капитал (каквото е ПФК Левски).
Тоест единствената опция е частно пласиране, на което да запишат Палмс Бет и още няколко човека, но не и феновете.

За това пък да припознаеш друг отбор вместо досегашния ти, не се изисква и капчица разум.

Динамов, все повече заприличваш на Реалното.

Тебе к'во те интересува на кой приличам.
Виж, Ивчо 55 ли, 56 ли беше е уникат, той няма аналог.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 фев 2023 08:10

Много интересни работи разказват пред руските медии бившите футболисти на Левски Головской и Радимов.Палава съблекалня, алкохолни запои и заплати от по 12 хиляди долара, като Радимов в клуб като Динамо Москва получавал 5 хиляди долара.Разбрах и защо НАП е разсрочил задълженията на ПФК Левски, ами защото имали стадион, аз не съм сигурен, че стадиона е тяхна собственост, ама както и да е.От един колега който е много навътре с тайните служби разбрах, че Гриша Ганчев е престъпник номер 1 в България, а всички софиянци без християните са против новия стадион на ЦСКА.Спонсорчето от няколко дни сън не го хваща заради един Фонд , дано жена му не разбере, че е станал дарител на Сираков.Много хубава декларация са пуснали през 2015г. от НКП Левски в защита на бедните българи.Впечатли ме фразата на един коментиращ, Левски се бори ОЖЕСТОЧЕНО да си плати задълженията.Днес с нетърпение очакваме пресконференцията на Иво Ивков.В България може да не се играе кой знае какъв футбол, но извън терена винаги е интересно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2023 08:20

peliforewer написа:Много интересни работи разказват пред руските медии бившите футболисти на Левски Головской и Радимов.Палава съблекалня, алкохолни запои и заплати от по 12 хиляди долара, като Радиново в клуб като Динамо Москва получавал 5 хиляди долара.Разбрах и защо НАП е разсрочил задълженията на ПФК Левски, ами защото имали стадион, аз не съм сигурен, че стадиона е тяхна собственост, ама както и да е.От един колега който е много навътре с тайните служби разбрах, че Гриша Ганчев е престъпник номер 1 в България, а всички софиянци без християните са против новия стадион на ЦСКА.Спонсорчето от няколко дни сън не го хваща заради един Фонд , дано жена му не разбере, че е станал дарител на Сираков.Много хубава декларация са пуснали през 2015г. от НКП Левски в защита на бедните българи.Впечатли ме фразата на един коментиращ, Левски се бори ОЖЕСТОЧЕНО да си плати задълженията.Днес с нетърпение очакваме пресконференцията на Иво Ивков.В България може да не се играе кой знае какъв футбол, но извън терена винаги е интересно.

Аз пък прочетох от един ваш фен, че стадиона наричащ се гордо Българска Армия(преди беше Народна Армия, но за вас припощината е нещо нормално), бил на 90 години. Да, но тогава вас не вие имало не само като Литекс, но и като ЦСКА, че даже и като ЦДНА, да не изброявам всичките ви трансформации.
Следователно стадиона не е ваш, би ли пояснил как се сдобихте с него?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 24 фев 2023 08:22

И аз чакам с интерес какви ще ги натвори днес Ивков.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 фев 2023 08:24

peliforewer написа:Много интересни работи разказват пред руските медии бившите футболисти на Левски Головской и Радимов.Палава съблекалня, алкохолни запои и заплати от по 12 хиляди долара, като Радимов в клуб като Динамо Москва получавал 5 хиляди долара.Разбрах и защо НАП е разсрочил задълженията на ПФК Левски, ами защото имали стадион, аз не съм сигурен, че стадиона е тяхна собственост, ама както и да е.От един колега който е много навътре с тайните служби разбрах, че Гриша Ганчев е престъпник номер 1 в България, а всички софиянци без християните са против новия стадион на ЦСКА.Спонсорчето от няколко дни сън не го хваща заради един Фонд , дано жена му не разбере, че е станал дарител на Сираков.Много хубава декларация са пуснали през 2015г. от НКП Левски в защита на бедните българи.Впечатли ме фразата на един коментиращ, Левски се бори ОЖЕСТОЧЕНО да си плати задълженията.Днес с нетърпение очакваме пресконференцията на Иво Ивков.В България може да не се играе кой знае какъв футбол, но извън терена винаги е интересно.

Според мен Насо Комара вечер на всяко шесто завъртане на ролетката залага хилядарка на 6, в чест на vlong, с думите:
- тая будала е голяма шестица, ч'уек.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 фев 2023 08:39

Според мен това, което Насо ще се опита да направи е да вдигне изкуствено капитала на дружеството, за да може акционерите като палмите и прочее да довнесат разликата, за да не им паднат процентите участие и той евентуално да ползва тия пари да издържа клуба още малко време (или пък да прави вноски към НАП?). Там изборът изглежда труден, защото аз лично не виждам логична причина клубът да получи лиценз тая година. Все пак мантрата със разсроченото плащане няма как да минава постоянно без нищо да се плаща реално. Да не говорим за борчовете по стадион и т.н. Вярно, че там Боко компенсира ГБС с някои хубави обществени поръчки, но все пак ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 фев 2023 08:44

honda написа:
шивача написа:
honda написа:
шивача написа:
honda написа:
soilwork написа:Ганчо,Маджо и Папаз :) аз нямам нищо против този триумвират щом дават пари за ЦСКА и новият стадион.

Между другото Маджо е болен левскар. Но интереса клати феса :)
Супер - няма проблем ,че са престъпници , щом дават пари значи са добре дошли.
Типично припошко мислене.

e то всички, които дават пари във футбола , са престъпници. Вашите собственици кви са, че даже двама ги изгониха от България.

Общо взето е вярно, че всички ,които дават пари за футбол в България са престъпници .
Кои са тези собственици на Левски които са осъждани или са били обвиняеми?
Докато и тримата по-горе са или вече осъждани или в момента вървят дела срещу тях.

чорни и черепа

Би ли споделил с нас ,кога точно тези двамцата са влизали в съдебна зала в качеството си на обвиняеми?
На мен лично не ми е известно това да се е случвало.

единия е ИЗГОНЕНот България, засташавайки националната сигурност, другия избяга със съдействието на държавата. Какви глупости пишеш? Ето обвинения, каквито търсиш
https://www.dnes.bg/notifikacii/2021/07 ... -mu.497701
https://www.vesti.bg/novini/nss-izgoni- ... riia-29322
и срещу батков имаше дело някъде....
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2023 08:46

Припоците са настръхнали от интерес, както всеки ден, дали ще фалира Левски.
Такива смешници нито в цирка има, нито Чарли Чаплин може да измисли.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2023 09:02

шивача написа:
honda написа:
шивача написа:
honda написа:
шивача написа:
honda написа:Между другото Маджо е болен левскар. Но интереса клати феса :)
Супер - няма проблем ,че са престъпници , щом дават пари значи са добре дошли.
Типично припошко мислене.

e то всички, които дават пари във футбола , са престъпници. Вашите собственици кви са, че даже двама ги изгониха от България.

Общо взето е вярно, че всички ,които дават пари за футбол в България са престъпници .
Кои са тези собственици на Левски които са осъждани или са били обвиняеми?
Докато и тримата по-горе са или вече осъждани или в момента вървят дела срещу тях.

чорни и черепа

Би ли споделил с нас ,кога точно тези двамцата са влизали в съдебна зала в качеството си на обвиняеми?
На мен лично не ми е известно това да се е случвало.

единия е ИЗГОНЕНот България, засташавайки националната сигурност, другия избяга със съдействието на държавата. Какви глупости пишеш? Ето обвинения, каквито търсиш
https://www.dnes.bg/notifikacii/2021/07 ... -mu.497701
https://www.vesti.bg/novini/nss-izgoni- ... riia-29322
и срещу батков имаше дело някъде....

Даа, Левски стана 3 пъти подред шампион и застраши националната сигурност.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”