Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 18 яну 2012 21:10

тук не исках да кажа лоша дума за него. Имах впредвид, че годинките си казват своето.Няма тези сили, с които да надтича персонален пазач или да отправи силен удар. Че е левскар- спор няма, за което му свалям шапка.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 яну 2012 21:39

TodorT написа:Днес в "Спортно шоу Гонг" Томето каза, че знае кои са играчите, към които имаме апетити и в скоро време най-вероятно ще са час от клуба, но не спомена нищо повече. Добави още, че са класни и струват пари.... :roll: Дано да е вярно това ...

Не съм съгкасен с Томислав, че с тези футболисти стават, и не трябва селекция, при положение ,че ние нямаме нападатели, а трябват осен тях поне още трима чоека на останалите постове

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 18 яну 2012 22:24

Това за Милиев си е вярно, бях го забравил този мач от клипчето и лошо, че се присетих. Иво Иванов направи 2 грешки и не игра сума ти време. Милийчо всеки мач прави грешка, от която или ни вкарват или замалко да ни вкарат и си играе момчето. Двама централни защитници си ни трябват, но....

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 яну 2012 23:03

konvoec написа:Това за Милиев си е вярно, бях го забравил този мач от клипчето и лошо, че се присетих. Иво Иванов направи 2 грешки и не игра сума ти време. Милийчо всеки мач прави грешка, от която или ни вкарват или замалко да ни вкарат и си играе момчето. Двама централни защитници си ни трябват, но....

но няма да земем ,щото ръководството на отбора е пропито от бездарие , нали така братле :))). Вече се съмнявам в концепциите и на останалите пишман специалисти.Тя защитата -дантела , а тея тръгнали да ми търсят централен нападател. Смех .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 19 яну 2012 07:38

Aбе стига сте ги плюли, според мен Ники Костов ще ги понаучи малко Милиев и Иво Иванов. Поне помежду си да се разбират( кой да скочи при висока топка, позициониране итн). Сега и на мен ми липсва футболистът( не пияницата) Рабех, ама aйде де - ходи намери такъв добър играч за малко пари. И като толкова искате защитник - ми купете го вие, големи разбирачи станахте. :roll:
Последна промяна от messi7 на 19 яну 2012 09:20, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 яну 2012 07:55

Да питам "отворковците" как миналия сезон имахме втората защита в шампионата(със СЪЩИТЕ футболисти),а тази година,изведнъж,Милиев и Иванов станаха некадърници?Да!В слаба форма са!Да!Имат слаби мачове!Но не е нещо,което един добър треньор не може да поправи!!!
ПП.Май,наистина сте "разбирачи"...Ама от онези,"дървените философи"...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 яну 2012 10:06

blue avalanche написа:Да питам "отворковците" как миналия сезон имахме втората защита в шампионата(със СЪЩИТЕ футболисти),а тази година,изведнъж,Милиев и Иванов станаха некадърници?Да!В слаба форма са!Да!Имат слаби мачове!Но не е нещо,което един добър треньор не може да поправи!!!

Това, че играта в защита зависи от целия отбор е пределно ясно, даже по-ясно от това, че се заяждаш. Това, че са в лоша форма също е ясно. А с това, че са слаби защитници не те ангажирам да го мислиш и ти като мен, това си е моето мнение. Е, пияницата Рабех беше добър защитник, Бензукан преди да започне да се чупи - също. Това са добри защитници, Милиев и Иво Иванов не са добри защитници. Ще повторя, първите двама - добри, вторите двама - не! Сега разбра ли какво искам да ти кажа? Когато Гарра играеше и като цяло отборът играеше доста по-добре, бяхме по-добре и в защита, но.... пак допускахме голове. В много моменти офанзивните играчи ни измъкнаха, окей, играта е отборна, но това не ги прави по-добри защитници(двамцата). И ето, сравнени с тези в българското първенство са сравнително добри, но сравнени с някой нормален отбор - не! Милиев прави грешка след грешка и играе, чак ми е жал за Иво... Аз - "разбирачът", не съм ги плюл и след най-кофти мачовете им. Иво дори никога, него един мач го пуснат, десет не играе. Милиев обаче прави грешка след грешка и играе, като ме притеснява това, че не му се търси заместник. Ако си заслужава, то нека играе, но като не е във форма не сме длъжни да го търпил и да му треперим, нали така? Ти как мислиш? Това е като с Божката, който е свирепо защитаван, защото е ГОЛЯМ ЛЕВСКАР. Виж и неговите намеси какви са, става ли този за Левски?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 яну 2012 11:00

blue avalanche написа:Да питам "отворковците" как миналия сезон имахме втората защита в шампионата(със СЪЩИТЕ футболисти),а тази година,изведнъж,Милиев и Иванов станаха некадърници?Да!В слаба форма са!Да!Имат слаби мачове!Но не е нещо,което един добър треньор не може да поправи!!!

Миналата година имаше един Гарра Дембеле и един Жоазиньо , които с помоща на Тасевски и Гаджев ни изкарваха от батака т.е покриваха грешките на защитата .Аз като се сетя Гарата сам си взимаше топката , пускаше я на някои от халфовете , спринтираше към нак.поле на съперника и вкарваше .
Аз и тогава твърдях , че сме с много слаба защита или искаш да ти припомням мачовете с калмаар ,гент,аик и т.н .При всеки малко по силен натиск , ние пускахме гол и това не се е променило досега .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 яну 2012 13:56

Левски в момента се нуждае по- скоро от двама централни защитници, отколкото от един централен нападател.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 яну 2012 15:28

wilge написа:Левски в момента се нуждае по- скоро от двама централни защитници, отколкото от един централен нападател.

Не се прай на разбирач, че е сега ше те погнат. Антилевскар, разбирач :mrgreen:

Върни се в “Левски”