очаквам след гледането на тези клипове поне 30 мин мълчание .
Когато фактите говорят и Боговете мълчат .
Да има някой още , който да плонжира за да защити малоумника от пловдив ?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
някакво инфо относно Сашко Киров ,някъде четох че ще бъде на втория лагер в Турция-защото Херо вече не го иска.
Като е тръгнало по-добре и него Костов да прероди-нови няма да има това е ясно,което мен не ме плаши.
Плаши ме едно,че Костов иска на всяка цена поне още двама-ЕТО ТОВА МЕ ПЛАШИ-господа Тонев,Батков,Иванов.
Като е тръгнало по-добре и него Костов да прероди-нови няма да има това е ясно,което мен не ме плаши.
Плаши ме едно,че Костов иска на всяка цена поне още двама-ЕТО ТОВА МЕ ПЛАШИ-господа Тонев,Батков,Иванов.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:някакво инфо относно Сашко Киров ,някъде четох че ще бъде на втория лагер в Турция-защото Херо вече не го иска.
Когато тара и го*ньо , а сега и парашутиста тонев са на герена , трябва да се плашиш дори , че тревата расте леко на криво .
За мен това са измамници , които и 5 пари не дават за Левски и феновете му .Чакам с интерес следващото обещание на парашутиста

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Днес в "Спортно шоу Гонг" Томето каза, че знае кои са играчите, към които имаме апетити и в скоро време най-вероятно ще са час от клуба, но не спомена нищо повече. Добави още, че са класни и струват пари....
Дано да е вярно това ...

- Levski4Ever
- Контакти:
Levski4Ever написа:Някой знае ли дали ще се пускат абонаментни карти за втория дял на първенството, кога ще ги пускат в продажба (ако вече не са пуснати), и горе-долу на какви цени ще са?

- santiliana
TodorT написа:Днес в "Спортно шоу Гонг" Томето каза, че знае кои са играчите, към които имаме апетити и в скоро време най-вероятно ще са час от клуба, но не спомена нищо повече. Добави още, че са класни и струват пари....Дано да е вярно това ...
Томето е от онези "сини" журналисти, дето пазят задниците на Гонзо и Батков да си седят на Герена толкова дълго време. Всеки друг, ако беше се наакал като тях, щеше да му бъде правено дори и "бдение" пред "Тодорини кукли" и какво ли още не... Не му вярвам нито на него, нито на Стефан, нито на Грънчаров. На никой. Вярвам на това, което виждат очите ми, а то е, че КПД-то от работата на ръководителите в Левски, е клонящо към абсолютната нула. Когато ме опровергаят с резултати от свършена работа, тогава ще призная, че нещо наистина са свършили...
santiliana написа:TodorT написа:Днес в "Спортно шоу Гонг" Томето каза, че знае кои са играчите, към които имаме апетити и в скоро време най-вероятно ще са час от клуба, но не спомена нищо повече. Добави още, че са класни и струват пари....Дано да е вярно това ...
Томето е от онези "сини" журналисти, дето пазят задниците на Гонзо и Батков да си седят на Герена толкова дълго време. Всеки друг, ако беше се наакал като тях, щеше да му бъде правено дори и "бдение" пред "Тодорини кукли" и какво ли още не... Не му вярвам нито на него, нито на Стефан, нито на Грънчаров. На никой. Вярвам на това, което виждат очите ми, а то е, че КПД-то от работата на ръководителите в Левски, е клонящо към абсолютната нула. Когато ме опровергаят с резултати от свършена работа, тогава ще призная, че нещо наистина са свършили...
Неорганизирана селекция и долни мениджърски интереси -нищо друго . Онзи ден парашутиста отиде за никому неизвестната звезда Жужу и ако се окажат верни слуховете , вместо жужу на "герена "ще акостира още по неизвестната мадагаскарска особа Анеси . Трагедията е пълна . Погледни кво прави Милиев в клипчето което съм пуснал и си направи сметка какво ни трябва повече , двама що годе качествени централни защитници или мухи без глави от ранга на жужу и анеси . Както вчера писах Бранимир Костадинов и Кокинов от ботев враца са от същата класа каквато предполагам са и тия палячовци от черноморец , дето с три мача станаха звезди , с едната разлика , че ботевистите ще изязат поне 50 пъти по евтини .
пп Арс е поне с класа и над жужу и над анеси , ако е за такива -няма нужда .
- santiliana
не бой се, и Анеси отива в чужбина
.... Ще си мъчим Грийн като централен защитник, а Йовов ще ни е "мотора" в халфовата линия. Направо ще избием рибата...

santiliana написа:не бой се, и Анеси отива в чужбина.... Ще си мъчим Грийн като централен защитник, а Йовов ще ни е "мотора" в халфовата линия. Направо ще избием рибата...
Ицо е истински левскар с кусурите му със всичко . Момчето сам се откупи от ловеч за да се върне при нас , Беше в основата на всичко най хубаво което сътворихме в европа (гол срещу марсилия , паса към ангелов в мача с динамо , два гола срещу публикум,пас към вагнер след което стана и обрата с удинезе , паса към домо за 1-0 срещу киево , гол срещу лацио ), затова аз няма да кажа нищо лошо за него . Сигурен съм , че е готов да напусне Левски , ако феновете недоволстват от играта му за разлика от един друг пловдивски бездарник дето се помисли за по велик от Левски.