шивача написа:Ивков дава пресконференция в петък. Залагайте, аз казвам че напуска Титаник....
Аз казвам фалит и изстрелване към орбита на А областна група
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:Ивков дава пресконференция в петък. Залагайте, аз казвам че напуска Титаник....
olimpi написа:Само не знам припсовете как въобще имат очи да говорят за каквото и да било, при условие че зад фонда, който ще има мажоритарен пакет седи валтер папазки, виден бандюга, бил и в панделата.
Но това са: назначени мутробизнесмени като полуръста, работещи за интересите на други държави (индж-офф) агенти (ставри) и сега бандит.
CSKA_FEN4E написа:шивача написа:Ивков дава пресконференция в петък. Залагайте, аз казвам че напуска Титаник....
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:CSKA_FEN4E написа:шивача написа:Ивков дава пресконференция в петък. Залагайте, аз казвам че напуска Титаник....
Моля ви не казвайте "фалит", че така само стресирате животинките. Бъдете по благосклонни! После ,що млякото поскъпнало, що сиренето е на такава цена...!
Еми няма как ! Откакто се заговори за "........" и цените пощуряха .
ivo55 написа:Не само заради мърлявите си резултати, прави впечатление, че откакто се върна на Герена, се явява на мачове и пред медиите във вид на чобанин с много сериозни душевни проблеми.
Навремето носеше костюми, които сега са заменени с анцузи от Илиянци.
Като добавиш и непрестанните несвързани и нелогични оправдания, наистина мисля, че този човек не издържа на стреса и деградира.
Представяш ли си какво му е в началото на работния ден, като знае, че е изгубил целия си авторитет пред футболистите, феновете и спонсора?!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта