Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2023 15:27

W84me написа:
delqnski47 написа:48 биберона на месец. Е Богу дайте ми 1/5 на тва и ще имате същите резултати кат на Мъро гарантирам ви. За кво си давате парите на вятъра ->

Брачед, даже аз не вземам толкова, близо съм, но не 48

Нали
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 фев 2023 15:55

LoveAndPeace написа:
Кметът на столичния район "Средец" Трайчо Трайков обяви, че е изискал от Министерството на младежта и спорта да му изпрати договора между държавата и ЦСКА за изграждането на нов стадион на "червените" в Борисовата градина, която е част от управлявания от него район.

В средата на февруари в Агенцията по вписванията беше подадено заявление за вписване на съвместното дружество "Спортни имоти Българска армия" АД, в което с по 50 процента дялово участие (по 28 498 000 лева) влизат държавното дружество "Сердика спортни имоти" ЕАД и "Арена ЦСКА" ЕООД. То беше вписано.

"Сънувах странен сън - върху покрива на Народното събрание е пораснала гора и някой я е изсекъл, а Пик и Тук не е Амстердам молят председателя на СОС да ме обеси.

Без пряка връзка с това, но първото нещо, което направих като дойдох на работа беше да пиша на министъра на младежта и спорта да ни бъде предоставен договора за съвместното дружество на държавата с ЦСКА за стадиона в Борисовата", написа Трайков във "Фейсбук".

Хайде почна се :) завиждат говедата

Няма проблем щом си кмет да поискаш официално някаква информация, не знам само защо трябва да се хвалиш с това по Фейсбук.Кметът на района Средец не е страна в този договор между две юридически лица, не е и собственик на имотите.Когато дойде време да се покаже готовият проект и се внесат документите за право на строеж в общината тогава кметът може да коментира ако нещо не е в ред по документите, а сега само разлайва кучетата.Дали Трайчо Трайков проверява всички договори с имоти в община Средец и как е проспал изсечените дървета в Борисовата градина преди дни или се прави на интересен преди общинските избори.Явно преди да си легне е объркал хапчетата и е летял над покривите.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 фев 2023 16:11

peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
Кметът на столичния район "Средец" Трайчо Трайков обяви, че е изискал от Министерството на младежта и спорта да му изпрати договора между държавата и ЦСКА за изграждането на нов стадион на "червените" в Борисовата градина, която е част от управлявания от него район.

В средата на февруари в Агенцията по вписванията беше подадено заявление за вписване на съвместното дружество "Спортни имоти Българска армия" АД, в което с по 50 процента дялово участие (по 28 498 000 лева) влизат държавното дружество "Сердика спортни имоти" ЕАД и "Арена ЦСКА" ЕООД. То беше вписано.

"Сънувах странен сън - върху покрива на Народното събрание е пораснала гора и някой я е изсекъл, а Пик и Тук не е Амстердам молят председателя на СОС да ме обеси.

Без пряка връзка с това, но първото нещо, което направих като дойдох на работа беше да пиша на министъра на младежта и спорта да ни бъде предоставен договора за съвместното дружество на държавата с ЦСКА за стадиона в Борисовата", написа Трайков във "Фейсбук".

Няма проблем щом си кмет да поискаш официално някаква информация, не знам само защо трябва да се хвалиш с това по Фейсбук.Кметът на района Средец не е страна в този договор между две юридически лица, не е и собственик на имотите.Когато дойде време да се покаже готовият проект и се внесат документите за право на строеж в общината тогава кметът може да коментира ако нещо не е в ред по документите, а сега само разлайва кучетата.Дали Трайчо Трайков проверява всички договори с имоти в община Средец и как е проспал изсечените дървета в Борисовата градина преди дни или се прави на интересен преди общинските избори.Явно преди да си легне е объркал хапчетата и е летял над покривите.

И аз не виждам проблем. АКО всичко е законно :)) а защо го прави във Фейсбук ли ? Там му е голяма част от електората. Ще бъдат интересни няколко месеца следващите.
П.С. Колкото до изсечените дървета.....ще е любопитно съвпадение , ако от там впоследствие се прокара пътна връзка строеж --> бул.Яворов

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 22 фев 2023 16:20

Сънувал.. леля си сънувал че почнала в Амстердам на фенерите
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 фев 2023 16:41

Ивков дава пресконференция в петък. Залагайте, аз казвам че напуска Титаник....
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 фев 2023 16:44

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:

И аз не виждам проблем. АКО всичко е законно :)) а защо го прави във Фейсбук ли ? Там му е голяма част от електората. Ще бъдат интересни няколко месеца следващите.
П.С. Колкото до изсечените дървета.....ще е любопитно съвпадение , ако от там впоследствие се прокара пътна връзка строеж --> бул.Яворов

Няма лошо да проверява, само дето това показно перчене във Фейсбук май е опит да да се отклони вниманието от наистина големия скандал с изсечените дървета в Борисовата градина.Вече в профила му не може да се коментира и се трият поголовно коментари, горкият демократ.Очаквам да почнете да доказвате, че дърветата са отсечени от Гриша Ганчев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 фев 2023 16:59

шивача написа:Ивков дава пресконференция в петък. Залагайте, аз казвам че напуска Титаник....

Той е изпълнителен директор и по закон той трябва да уведоми, ако са в несъстоятелност. А ако не го направи, което отдавна е пропуснал, това е престъпление, за което го чака затвор, с бонус сериозна глоба и забрана да заема повече ръководни длъжности в други фирми. Съответно неизбежно като престъпник ще бъде изключен и от адвокатската колегия и няма да може да практикува и като адвокат.Това горното е и причината кривогледия да избяга и толкова време всички поканени да отказваха.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 фев 2023 17:03

ivo55 написа:
шивача написа:Ивков дава пресконференция в петък. Залагайте, аз казвам че напуска Титаник....

Той е изпълнителен директор и по закон той трябва да уведоми, ако са в несъстоятелност. А ако не го направи, което отдавна е пропуснал, това е престъпление, за което го чака затвор, с бонус сериозна глоба и забрана да заема повече ръководни длъжности в други фирми. Съответно неизбежно като престъпник ще бъде изключен и от адвокатската колегия и няма да може да практикува и като адвокат.Това горното е и причината кривогледия да избяга и толкова време всички поканени да отказваха.
то не пречи да напусне и новоназначения да ги изпрати несъстоятелност
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 22 фев 2023 17:05

eddie написа:Не виждам коментари относно заплатата на откривателя на Беверен, Тампере и Хамрун, повелителя на смъкнатия анцунг, създателя на правилния футбол, разказвача на приказки от село Въгларово, спечелил най-скъпото 4-то място в историята с Ботев на Цв. Василев и КТБ.. негово величество Мърльо Каунски..

48 000лв. ми се струва космическа заплата за синоптик и агроном?! :)))

Забрави да споменеш и.....треньорът извел български отбор до 1/4 в турнирите на УЕФА (за пръв път от много много години) треньорът, класирал за пръв път български отбор в ШЛ, треньорът, който би като тупан Литекс-София на финала за купата през 2022 и разпердушини същия Литекс в следващия шампионатен мач между двата отбора....

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 22 фев 2023 17:07

ivo55 написа:

Ивке не се превъзбуждай. Ако бяхме нормална държава ГГ, ДП и АД, и другите ви спонсори, отдавна щяха да гният в затвора, а вие да сте заврени на кучето в гъза, където ви е мястото.

Върни се в “Левски”