Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 23 мар 2018 10:59

При децата редовно бием всички наред във всички възрасти. Трябва да започте вливането на най-добрите при мъжете скоро.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 мар 2018 11:19

Player написа:При децата редовно бием всички наред във всички възрасти. Трябва да започте вливането на най-добрите при мъжете скоро.

Ами, с легионерите ни си ни е най-добре. Трябва всеки мач да излизаме с 11 човека, които не знаят какво е "Левски" и са дошли на мекичко и сладичко.

Сега сериозно. Няма да спра да повтарям, че ще тръгнем нагоре, когато българите отново станат повече от чужденците. Няма значение юноши или не. Просто едно е в съблекалнята да се говори и "мисли" на 6-7 езика и друго на 1-2. И на терена е различно. Просто вероятността да се "съберат" в трудни ситуации е много по-голяма (не, че е задължително). И разбира се, че трябва треньор - националността му е без значение. Кадърен да е. Да е с шампионски манталитет. Хоуг!

Иначе, Player, виж как бива хранен тук един безспорен талант като Найденов. Как беше хранен Краев. Откога нямахме голмайстор от школата? Само това искам да попитам. А за некадърника Мапуко какви ли не суперлативи се изписаха. Митрев не пусна гол в колко мача, срещу Хайдук ни спаси от евросрам! Тука един рикошет и край - некадърник, да се маха!

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 23 мар 2018 11:36

metodito написа:
Player написа:При децата редовно бием всички наред във всички възрасти. Трябва да започте вливането на най-добрите при мъжете скоро.

Ами, с легионерите ни си ни е най-добре. Трябва всеки мач да излизаме с 11 човека, които не знаят какво е "Левски" и са дошли на мекичко и сладичко.

Сега сериозно. Няма да спра да повтарям, че ще тръгнем нагоре, когато българите отново станат повече от чужденците. Няма значение юноши или не. Просто едно е в съблекалнята да се говори и "мисли" на 6-7 езика и друго на 1-2. И на терена е различно. Просто вероятността да се "съберат" в трудни ситуации е много по-голяма (не, че е задължително). И разбира се, че трябва треньор - националността му е без значение. Кадърен да е. Да е с шампионски манталитет. Хоуг!

Иначе, Player, виж как бива хранен тук един безспорен талант като Найденов. Как беше хранен Краев. Откога нямахме голмайстор от школата? Само това искам да попитам. А за некадърника Мапуко какви ли не суперлативи се изписаха. Митрев не пусна гол в колко мача, срещу Хайдук ни спаси от евросрам! Тука един рикошет и край - некадърник, да се маха!

"Некадърника" Мапуко е с класа над Буш, Костов и Ривалдиньо, като качества и желание...
Но специалиста Роси реши, че не му трябва най-острият ни и здрав футболист (на онзи "басейн" срещу Литекс щеше да е безценен)..

Краев е мнооого далече от средно ниво футболист, "борбата" му с топката и овладяването му отнемат около 10-15 секунди, физически е зле, провери колко играе в едно средно ниво първенство, в средно ниво отбор...

Втори пореден мач срещу Литекс Митрев играе ганкиното, един вратар трябва да име силни и постоянни изяви, а не да лежи на един-два силни мача...

Когато Митов и Пелето докараха само БГ играчи и такива минали през школата всички видяхме до къде стигна отбора...
Бг футболистите не могат да вдигнат Левски над средното ново, стават за пълнеж с качествени чужденци около тях...

Ти винаги защитаваш Роси, сега направи подготовка, селекция, но ПАК нещо не ти харесва...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 мар 2018 11:43

Истината е, че бг футболистите в момента са слаби. Това е. И на мен не ми харесва, но е така. И не само тези в Левски, всичките.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 мар 2018 11:47

Лудогорец е пример, че не е нужно отборът да е пълен с българи за да е успешен както на родна сцена, така и в Европа. Но за целта структурата на клуба трябва така да е изградена, че всеки един да си знае мястото, да е професионалист и да знае точно и ясно какво се иска от него. Също така са пример, че не е нужно да имаш супер тактик за треньор за да бъде вкарван отбора редовно в ШЛ и ЛЕ. Да, купуването на съдии, съперници и бутането от БФС у нас са факт, но като цяло и организационно ние изоставаме на светлинни години.
Фините маниери, незаинтересованост, безразличието и отбиването на номера с взимането на чуждестранен треньор и бивши известни резерви от Западна Европа не водят до успехи, не и трайни! :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 мар 2018 11:57

csimoen2 написа:

"Некадърника" Мапуко е с класа над Буш, Костов и Ривалдиньо, като качества и желание...
Но специалиста Роси реши, че не му трябва най-острият ни и здрав футболист (на онзи "басейн" срещу Литекс щеше да е безценен)..

Краев е мнооого далече от средно ниво футболист, "борбата" му с топката и овладяването му отнемат около 10-15 секунди, физически е зле, провери колко играе в едно средно ниво първенство, в средно ниво отбор...

Втори пореден мач срещу Литекс Митрев играе ганкиното, един вратар трябва да име силни и постоянни изяви, а не да лежи на един-два силни мача...

Когато Митов и Пелето докараха само БГ играчи и такива минали през школата всички видяхме до къде стигна отбора...
Бг футболистите не могат да вдигнат Левски над средното ново, стават за пълнеж с качествени чужденци около тях...

Ти винаги защитаваш Роси, сега направи подготовка, селекция, но ПАК нещо не ти харесва...

Сега, по ред на номерата:
1. Костов е изиграл, колко, 4 мача и го разкрихме, така ли стана? Мапуку... виж му кариерата.
2. Краев вкрваше и е на 21. Извади му головете и помисли къде щяхме да сме без него. А той даже не е нападател!!!
3. Кой беше треньор, човек? Кое не разбра от "кадърен треньор с шампионски манталитет"? Кой е последния такъв треньор, който сме имали? Митов? Букарев? Топчо? Качественият трньор може от нищо, нещо да направи, калпавия, и Меси и Роналдо да има, все тая.
4. Да, знам, Митрев е пълен некадърник, който във всеки мач обаче спасява по едно опасно положение поне и няма допуснат гол на Герена от кога?
5. Това за Роси не го разбрах... Защитавам треньора на "Левски", независимо от името му. От мен нищо не зависи. И да смърдя и да не смърдя, все тая. Ами есента ми харесваше повече как играехме. А на теб? Разбира се, че пролетта сега почна. Не помня да съм казвал, че Роси е супер, мега, гига, нито пък го хуля.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 мар 2018 12:37

Вместо да се направи контрола събота или неделя за да се обиграва отбора,те почиват четири дни.Трябваше да почиват след мача с Тирето,а през почивните дни да играят контрола :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 мар 2018 12:49

rhaegar написа:Истината е, че бг футболистите в момента са слаби. Това е. И на мен не ми харесва, но е така. И не само тези в Левски, всичките.

Довечера ще гледаме Босна, чиито футбалери играят в Арсенал, Селтик, Рома, Хофенхайм. Те откъде са тръгнали? Добри, добри, колко добри да са били. Футболът не е заложен в националното ДНК (изключая бразилците). Просто тези от бивша Югославия си пускат малките, доверяват им се, изчакват ги. Те самите като народ се самоуважават вероятно повече от нас. Как да стане футболист от него като не го пускаш? С легионери е лесно. И националния страда.

Ето два примера: близнака от Славия де отиде във Фиорентина. Гледали са го на Европейското, видяли са, че чичо Венци му дава да играе наравно с мъжете - значи става. Краев. Видели са го на Европейското. Видяли са, че играе при мъжете. Вкарва голове - значи трябва да става. Взеха го.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 мар 2018 13:16

Чичо Венци е готов да пуска 20 годишни, които да се учат за сметка на класирането. Ако целта е Левски да ги продава за 500 Хил или 1млн евро, ок, ама цената е да бъдем 5-6-7 и тн. Дори и да кажете "не, ние ще си ги държим, за да станат лидери на отбора и да започнем да се борим за отличия" - добре, ама колко години? Готови ли сте да дадете 3-4 години толеранс на някой треньор и всичките 18-20 годишни сега, за да може 2022 да сме в борбата за титлата (евентуално) и на 1/4, 1/2 финал за купата? Ако е така да вадим плакати, декларации, да искаме срещи с ръководството и да настояваме за треньорски екип със заплатата на Роси, ама такъв доказал се с работата си с младите таланти.

От друга страна едно влизане в групите на ЛЕ e 2,6млн евро, 360 Хил за победа и 120 за равен. За втори и трети предварителен кръг са 225 и 235 Хил евра. За плейофите 245 хил. Отделно пълен стадион е поне 150 Хил лв на мач, а това ще се случи поне 2, ако не 3 пъти в групите. Едно влизане в ЛЕ е долу горе половината бюджет. И 1/3 да е, пак е финансова инжекция.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 мар 2018 13:24

metodito написа:
rhaegar написа:Истината е, че бг футболистите в момента са слаби. Това е. И на мен не ми харесва, но е така. И не само тези в Левски, всичките.

Довечера ще гледаме Босна, чиито футбалери играят в Арсенал, Селтик, Рома, Хофенхайм. Те откъде са тръгнали? Добри, добри, колко добри да са били. Футболът не е заложен в националното ДНК (изключая бразилците). Просто тези от бивша Югославия си пускат малките, доверяват им се, изчакват ги.

Ами имат поколение хората. До преди десетина години и наши футболисти играеха тук-там. Ако не помниш, същата тази Босна игра като равен с равен срещу Аржентина на Меси на предното световно. Колкото до това кой ги е пускал и къде:

Колашинац (Арсенал)-роден и израснал в Германия. Никога не е играл за босненски/сръбски отбор.
Пянич (Ювентус)-роден е в Тузла, но като малък техните емигрират в Люксембург. Дори има мачове за юношеските им формации. Никога не е играл в босненски/сръбски отбор.
Джеко (Рома)-напуска Железничар Сараево на 18. Сензационен трансфер за 72к евро. Сам прецени къде се е развил.
Бешич (Евертън)-роден и израснал в Германия. Никога не е играл за босненски/сръбски отбор.
Бичакчич (Хофенхайм) -роден е в Зворник, но също като Пянич родителите му напускат страната докато е дете. Изгражда се като играч в Германия. Отново, никога не е играл за босненски/сръбски отбор.
Зуканович (Дженоа)-той като Джеко, трансфериран на 19 за внушителните 45к евро в Австрия.

Останалите им играят по нищо не отличаващи се отбори и ме домързя да ги проверявам. Но съм склонен да мисля, че случаите им са подобни.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”